Τοξότης με Ωροσκόπο Αιγόκερω

Είναι ένας συνδυασμός της τόλμης του Τοξότη και της αταραξίας του Αιγόκερω.

Αυτά τα δύο ζώδια μοιάζουν διαφορετικά. Ακόμα και έτσι όμως έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Και οι δύο είναι διορατικοί και δυναμικοί. Και οι δύο ενδιαφέρονται για τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο που ζούμε.

zodia-zvdia-22

Ο Τοξότης είναι οραματιστής και πάντα σκέφτεται το μέλλον και τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Ο Αιγόκερως είναι της λεπτομέρειας, τα μέσα και τα έξω μίας κατάστασης.

Ο Τοξότης ενδιαφέρεται για ταξίδια στο εξωτερικό, για άλλους πολιτισμούς, κυβερνήσεις, για την ανθρωπότητα και τον πνευματισμό του κόσμου.

Οι Αιγόκεροι κοιτούν όλα αυτά με την απορία. Και γιατί όλα αυτά είναι δική μου δουλειά;

Ο Τοξότης με το Δία είναι σκεπτικιστής του τύπου ας γίνουμε όλοι ένα. Ο Αιγόκερως με τον Κρόνο είναι σκεπτικιστής του τύπου ο καθένας έχει τη θέση του και τη δουλειά που πρέπει να κάνει για να δουλέψουν τα πράγματα.

Ο Κρόνος καθυστερεί τις καταστάσεις. Κυβερνά τον Αιγόκερω. Ο Δίας είναι γενναιόδωρος. Κυβερνά τον Τοξότη.

Ο Τοξότης είναι Μεταβλητό ζώδιο. Ο Αιγόκερως είναι Θεμελιώδες ζώδιο.

Σε αυτό το συνδυασμό, ο Τοξότης υπερισχύει και είναι αρκετά ενεργητικός σε σχέση με τη στασιμότητα του Αιγόκερω.

Το πρόβλημα είναι, η ανάγκη για πράξεις θα ρυθμίζεται πάντα από τους άλλους και από τις εξωτερικές καταστάσεις.

Ο Αιγόκερως θα βοηθήσει τον Τοξότη να γίνει ρεαλιστής. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως που κυβερνάται από τον Κρόνο θα σταματά για λίγο τον Τοξότη και θα γεννά αμφιβολίες για τις πράξεις του.

Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως κάνει τον Τοξότη να φαίνεται αμέτοχος και ψυχρός όταν συναντά ανθρώπους για πρώτη φορά ή όταν βρίσκεται κάπου έξω. Όταν οι άλλοι γνωρίσουν τον συγκεκριμένο Τοξότη, θα καταλάβουν πόσο στοργικός, ευγενικός και κοινωνικός είναι.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξει ο Τοξότης με Ωροσκόπο Αιγόκερω είναι τη τάση του Τοξότη να πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί, όταν υπάρχουν άνθρωποι γύρω του που θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν.

Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως θα μεταδώσει αισθήματα άγχους και ταλαιπωρίας ενώ ταυτόχρονα ενοχλήσεις που θα γεννούνται ακόμα και αν ο Τοξότης κάνει όλα τα πράγματα σωστά.

Ο Τοξότης θα αρχίσει να πιστεύει πως ό,τι και αν κάνει απλά δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Όμως, ο Αιγόκερως θα κάνει τον Τοξότη ισχυρό νοητικά και αποφασισμένο. Σε συνδυασμό με τον τρόπο που ένας Τοξότης βλέπει τα πράγματα στο τέλος τα πάντα θα πηγαίνουν καλά.

Ο Τοξότης αποτελεί πηγή διασκέδασης, είναι από τη φύση του φιλικός, και προσέχει τι λέει για να μην πληγώνει τους άλλους.

Η πλευρά του Αιγόκερω ακόμα θα ταπεινώνει τους άλλους και μετά θα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Θα πρέπει να δώσετε χώρο σε αυτό το άτομο, διότι μάλλον είναι πιο αυστηροί με τον εαυτό τους από όσο είστε εσείς.