Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο

Κοινοποίηση:

Ο Τοξότης θα είναι αρκετά ρεαλιστής λόγω της Παρθένου. Η Παρθένος θα μειώσει την τάση του Τοξότη να είναι ανυπόμονος. Θα κατευνάσει τη τάση του να λέει το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό.

Ο Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο θα αντιμετωπίζει μεγαλύτερη σύγκρουση από έναν Παρθένο με Ωροσκόπο Τοξότη.

Νοητικά το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου και έχει Ωροσκόπο Τοξότη δεν αποκαλύπτει την πραγματική του προσωπικότητα όταν το συναντάτε για πρώτη φορά, ενώ ο Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο είναι περισσότερο ειλικρινής.

zodia-zvdia-22

Ο Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και δεν μπορείτε να τον ξεγελάσετε.

Έχει έναν εσωτερικό ενστικτώδη μηχανισμό εξαιτίας της Παρθένου, αλλά μερικές φορές η φλογερή παρορμητικότητα του Τοξότη τακτοποιεί τις καταστάσεις.

Ο Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο θα κάνει βιαστικά (Τοξότης) και δογματικά (Παρθένος) σχόλια για κάποιον που μόλις γνώρισε και ούτε καν θα το σκεφτεί.

Ο Τοξότης είναι το συμβατικό ζώδιο της θρησκείας και της πνευματικότητας. Ο συγκεκριμένος Τοξότης είναι από εκείνους τους ανθρώπους που θα κάνουν θρησκευτικές συζητήσεις και τσακωμούς με οποιονδήποτε, ακόμα και αν μόλις τον γνώρισαν.

Ίσως ακόμα χρησιμοποιήσουν τη θρησκεία για να κριτικάρουν κάποιον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο συγκεκριμένος Τοξότης πιστεύει στο Θεό.

Ο Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένος θα τα πήγαινε πολύ καλά στις επιχειρήσεις και θα αποτελούσε ένα καταπληκτικό στέλεχος.