Τοξότης με Ωροσκόπο Σκορπιό

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι αρκετά ευνοϊκός.

Ο Σκορπιός βοηθά τον Τοξότη να είναι περισσότερο φιλελεύθερο και ο Τοξότης ακυρώνει κάποιες από τις επιφυλάξεις και τις μυστικοπάθειες του Σκορπιού.

Αυτός ο Τοξότης θα παλέψει για τους φίλους του, την οικογένειά του, το σύντροφό του και κάποιες φορές για τους ξένους.

zodia-zvdia-22

Ο Ωροσκόπος Σκορπιός τοποθετεί ατσάλι γύρω από τον χαρακτήρα του Τοξότη. Προσοχή σε όποιον προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον Τοξότη ή κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο συγκεκριμένος Τοξότης θα παίρνει αρκετά ρίσκα και θα του αρέσει ο τζόγος. Θα πρέπει να εκπαιδεύσει τη φυσική κλίση του Σκορπιού να διατηρεί την ιδιωτική του ζωή.

Ο Ωροσκόπος Σκορπιός αναδεικνύει τη φυσική ενέργεια του Τοξότη. Ο Σκορπιός δίνει σε αυτή την ενέργεια τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να προοδεύσει στη ζωή του.

Ο Τοξότης έχει την ανάγκη να είναι ελεύθερος σε ότι πιστεύει και κάνει. Ο Ωροσκόπος θα εντείνει αυτή την ανάγκη κάνοντας το συγκεκριμένο Τοξότη να πάθει εμμονή με τη διατήρηση της ανεξαρτησίας του.

Οι Τοξότες χρειάζονται αλλαγή, νέα πράγματα, νέα εργασίες, νέα στέκια, νέους εραστές.

Ο Ωροσκόπος Σκορπιός θα εντείνει αυτή την ανάγκη. Μερικές φορές η ανακάλυψη κάτι καινούριου είναι απίστευτα ανανεωτικό και κάποιες φορές, μετανιώνουν που κυνήγησαν ένα νέο σύντροφο, που μετακόμισαν σε νέο σπίτι ή που παραιτήθηκαν από τη δουλειά τους.

Ευτυχώς, ο Σκορπιός τους κάνει να σταματούν και να σκεφτούν αυτό που πραγματικά χρειάζονται.

Ίσως ανακαλύψουν πως το μόνο που χρειάζονταν είναι ένας καινούριος τρόπος να προσεγγίσουν τον εραστή τους ή να βρουν ένα νέο τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους ή πολύ απλά νέα έπιπλα για το σπίτι τους.