Τοξότης με Ωροσκόπο Κριό

Ο Τοξότης με Ωροσκόπο Κριό είναι ένας καλός συνδυασμός παρά την ανάγκη τους για περιπέτειες, ποικιλομορφία και την τάση του για ανυπομονησία.

Ο Τοξότης σε συνδυασμό με τον Κριό προκαλεί ακόμα περισσότερη ανάγκη για αυτονομία. Ακόμα και αν αυτό το άτομο έχει πνεύμα συνεργασίας μέσα του, η υπομονή τους δεν διαρκεί πολύ.

Ο Τοξότης σε συνδυασμό με τον Κριό έχει αυξημένη πνευματική και φυσική ζωτικότητα. Επί προσθέτως, μία γενναιότητα που τους βοηθά να σηκωθούν παρά τα χτυπήματα της ζωής.

zodia-zvdia-22

Ο Τοξότης προσπαθεί αρκετά, αλλά υπάρχουν στιγμές που λέει όλα τα λάθος πράγματα.

Και ο Κριός προσπαθεί αλλά δεν έχει καθόλου αυτοέλεγχο.

Κανείς από τους δύο δεν έχει υπομονή. Αυτό οδηγεί σε στιγμές πράξεων που δεν μπορούν να πάρουν πίσω, προσπαθούν να τις διορθώσουν αλλά δεν γίνεται. Η βιασύνη τους φέρνει μπελάδες.

Το ζώδιο του Τοξότη είναι συχνά συνδεδεμένος με την πνευματικότητα, τους ξένους ανθρώπους και τις ξένους τόπους, τα ταξίδια και τα παγκόσμια γεγονότα. Ο συνδυασμός Τοξότη με Κριό δημιουργεί έναν άνθρωπο της περιπέτειας ή έναν φιλάνθρωπο.

Δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν έχουν να κάνουν με επείγουσες καταστάσεις ή όταν αντιμετωπίζουν προθεσμίες. Όταν έχουν από την άλλη να κάνουν με την καθημερινή ρουτίνα, νιώθουν σαν να τους βασανίζουν.

Αν κάτι είναι πολύ δύσκολο ή απαιτεί αρκετή δουλειά και σκέψη δεν πρόκειται να ασχοληθούν με αυτό. Αν είναι δυσάρεστο θα το προσπεράσουν.

Αν έχετε σχέση με τον συγκεκριμένο Τοξότη, να είστε βέβαιοι πως κάτω από το άγριο κέλυφος του Κριού υπάρχει ένα καλλιεργημένο και ιδεαλιστικό άτομο έτοιμο να σας διδάξει τα πάντα.

Όσον αφορά τις καταστάσεις των ραντεβού ο συγκεκριμένος Τοξότης θα επαναστατήσει αν προχωρήσετε με απελπισία ή κάνετε πολύ γρήγορες κινήσεις. Στην πραγματικότητα ο Τοξότης με Ωροσκόπο Κριό θα επαναστατήσει σε οτιδήποτε απειλεί την ελευθερία του.