Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόο

Ο Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόο είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός.

Η ελευθερία είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το πόσο μοιάζουν αυτά τα δύο ζώδια. Η ακεραιότητα είναι επίσης κάτι που θα βρείτε και στα δύο ζώδια.

Η ανάμειξη Τοξότη με Υδροχόο δημιουργεί ένα συνδυασμό όπου η ελευθερία έρχεται πρώτα και μετά η ειλικρίνεια.

zodia-zvdia-22

Ο Τοξότης είναι Μεταβλητό/ευπροσάρμοστο ζώδιο. Ο Υδροχόος είναι Σταθερό ή πεισματάρικο ζώδιο. Έτσι αυτό το άτομο θα έχει στιγμές ολοκλήρωσης και ανεξήγητης ξεροκεφαλιάς, ενώ φυσιολογικά φαίνεται πνευματικά ισορροπημένος.

Σε μία σχέση με τον συγκεκριμένο Τοξότη, όσο πιο κοντά έρχεστε σωματικά και πνευματικά, τόσο απομακρύνεστε από τα συναισθήματα.

Είναι λες και η απουσία σας κάνει τη καρδιά τους να χτυπά δυνατά.

Ας υποθέσουμε πως βγαίνετε με έναν Τοξότη με Ωροσκόπο Υδροχόο και τα πάτε αρκετά καλά, διασκεδάζετε και το σεξ είναι υπέροχο.

Πιστεύετε πως μπορείτε να διασχίσετε την απόσταση και να προσεγγίσετε το θέμα αλλά όταν συμβαίνει αυτό ο συγκεκριμένος Τοξότης τρομάζει και αρχίζει να φέρεται διαφορετικά.

Τον ρωτάτε: «Τι συμβαίνει, γιατί άλλαξες;»

Σας απαντά: «Δεν έχω αλλάξει»

Εμπιστεύεστε τυφλά την ειλικρίνεια αυτού του ατόμου, είτε είναι θετική είτε αρνητική. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα;

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Όταν απειλείται η ελευθερία του Τοξότη με Ωροσκόπο Υδροχόο μπορεί να σας χειριστεί καλύτερα από έναν Σκορπιό. Να αλλάξει εαυτό καλύτερα από έναν Δίδυμο και να κρατήσει μυστικά καλύτερα από έναν Ιχθύ.

Τι ξέρετε;

Αφήστε τον ήσυχο, μην αναφέρετε πως θέλετε αποκλειστικότητα ή γάμο (μαζί του) ή οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την ελευθερία του. Πολύ απλά αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.