Τοξότης με Ωροσκόπο Ζυγό

Είναι ένας πάρα πολύ καλός συνδυασμός. Δύο ζώδια που οι άλλοι βρίσκουν τόσο ευχάριστα είναι ο Τοξότης και ο Ζυγός.

Οι Τοξότες είναι ευχάριστοι, θετικοί και κυνηγούν αυτό που θέλουν. Οι Ζυγοί είναι άδολοι, νιώθουν υποχρεωμένοι και κάνουν πολύ καλούς φίλους. Αυτά τα δύο ζώδια είναι αρκετά φιλικά.

Ο Τοξότης διαλέγει τους φίλους του πολύ σοφά, οι φιλίες του είναι θετικές και συνεργάσιμες. Ο Ωροσκόπος Ζυγός διασφαλίζει πως οι φιλίες αυτές είναι αυθεντικές και όχι φανταστικές.

zodia-zvdia-22

Η ευτυχής και τυχερή ποιότητα του Τοξότη είναι καλύτερα δομημένη αντί να είναι θετικός ότι και να γίνει. Ο Τοξότης θα είναι περισσότερο θετικός όταν βιώνει επιτυχίες.

Ο Ζυγός σταθεροποιεί την επιρροή του και κάνει τον Τοξότη να βλέπει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Ο Ωροσκόπος Ζυγός κάνει καλή εντύπωση στον Τοξότη, δίνοντάς του την επιθυμία να κάνει σχέση ή να παντρευτεί. Αν ο Τοξότης αφήσει τον Ωροσκόπο να τον οδηγήσει θα ανακαλύψει πόσο παραγωγικός και ευτυχισμένος μπορεί να είναι ένας γάμος.

Ο συγκεκριμένος Τοξότης είναι ανοιχτός στο να χάσει την ελευθερία του για τον έρωτα, όμως θα θέλει να έχει εκείνος τον έλεγχο.

Αν έχετε σχέση με έναν Τοξότη με Ωροσκόπο Ζυγό και δεν είναι τόσο σημαντικό να έχετε τον έλεγχο, αφήστε τον να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο.

Αν θέλετε μία πραγματική δέσμευση με αυτό τον Τοξότη και δεν είστε προετοιμασμένοι να είστε ο παθητικός σύντροφος ετοιμαστείτε για μάχες μέχρι τελικής πτώσης.