Τράπουλα Κατινας-Deste. 2ο 10ήμερο Δεκ

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Κοινοποίηση:

Τράπουλα Κατινας-Deste.Προβλέψεις 2ο 10ήμερο Δεκ

Αναλυτικά για όλα τα ζωδια:

Κριός: ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Θα πρέπει να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να βρείτε τον τρόπο …που θα ξανα-γοητεύσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, έτσι ώστε να μονιάσετε και να μπείτε σε μια σταθερή και ποιοτική σχέση. Τα χρήματα σας πλησιάζουν.

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: Η ΑΛΕΠΟΥ

Μπορεί το άτομο που σας ενδιαφέρει να έχει χαθεί, από την καθημερινότητα σας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα συνεχίσει για πολύ ακόμη να συμβαίνει. Οι μέρες που πλησιάζουν θα σας φέρουν ειδήσεις – επικοινωνίες.

Δίδυμοι: Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε και οι πιο τυχεροί, αυτού του διαστήματος. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ακουμπήσει στα οικονομικά σας που θα εκτοξευτούν και μαζί θα συμπαρασύρουν και την μέχρι τώρα… μέτρια σας ερωτική ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: ΑΣΣΥΡΑΝΤΡΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Είσαστε πολύ θυμωμένοι, με ένα ιδιαίτερο άτομο, που όμως υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, με αγάπη και έρωτα. Δώστε λίγο χρόνο στις καταστάσεις και θα δείτε, ότι οι καλές –ερωτικές επικοινωνίες θα επανέλθουν.

Λέων: ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Εσείς λοιπόν, είστε το απωθημένο κάποιου, που έχει σκοπό, πριν από την περίοδο των γιορτών, να σας εμφανιστεί και να σας δώσει απαντήσεις και προτάσεις για το κοινό σας μέλλον …που θα σας δικαιώσουν για την αναμονή σας.

Παρθένος: ΜΙΝΤΑ – Η ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Έχετε σκορπίσει την καθημερινότητα σας, ανάμεσα σε άτομα που δεν έχουν κάτι πρακτικό και καλό τελικά … να σας προσφέρουν. Κάντε την αξιολόγηση σας και θα δείτε ότι μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Χρήμα και άνεση στην πορεία σας.

Ζυγός: Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Έχετε πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο στην σχέση σας, και αυτό το βλέπει και ο άνθρωπος σας… που το χαίρετε. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους για να έρθουν πιο κοντά. Φίλοι και γνωστοί …θα σας βοηθήσουν επ’αυτού.

zvdia-098

Σκορπιός: ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Τα σημάδια που σας δείχνει ένας καινούργιος άνθρωπος, δεν είναι μόνο φιλικά. Κάτω από αυτό υπάρχει και ένα δυνατό συναίσθημα, που μέσα στις επόμενες 5-8 ημέρες, θα σας αποκαλυφθεί και θα σας αφήσει άναυδους. Τα εργασιακά σας, σας ικανοποιούν.

Τοξότης: ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Είσαστε καλά και αυτό το διάστημα θα πάτε ακόμη καλύτερα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που έχει την τάση, να σας φέρει με τον τρόπο του, πιο κοντά.

Αιγόκερως: ΧΕΣΣΕ – ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Μπορεί να υπάρχει αυτήν την εποχή, μια ερωτική παγωμάρα μέσα στο σπίτι –σχέση σας, αλλά από την νέα εβδομάδα, όλα αλλάζουν προς το θετικότερο. Αυτό θα σας ανοίξει και κάποιες κουβέντες …για μια πιο σοβαρή δέσμευση ή κάποιο ταξίδι.

taro-zodia-76

Υδροχόος: ΑΡΑΛ – Ο ΠΑΣΑΣ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Δεν έχετε πολύ χρόνο ακόμη αλλά ούτε και υπομονή …για να περιμένετε τις απαντήσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Το έτος αυτό λήγοντας, θα δώσει και σε εσάς τις τελικές ευθείες πάνω σε ζητήματα οικονομικών αλλά και αισθηματικών.

Ιχθείς: ΜΠΕΝΤΕΣ – ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΙΟΥ

Ο άνθρωπος σας, έχει πλέον σκεφτεί πολύ, όλα αυτά που του έχετε πει το τελευταίο χρονικό διάστημα, παράπονα και προτάσεις. Θα συμφωνήσει σε όλα μαζί σας, και πιθανόν αυτό το έτος πριν να φύγει … να σας δώσει και μια πιο σοβαρή δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75