Μήπως είσαι το τρίτο πρόσωπο;

andres-zwdia-zvdia

Κοινοποίηση:

Έχεις την υποψία πως ο νέος σου σύντροφος έχει κάποια σχέση για την οποία δεν σου έχει μιλήσει ποτέ; Ορίστε τα κύρια σημάδια για να καταλάβεις αν είναι αλήθεια.

 

Η χειρότερη ανακάλυψη…

Πέρα από το να ανακαλύψεις πως ο σύντροφός σου είναι gay, έχει την τάση να σηκώνει χέρι ή είναι κατάδικος –η χειρότερη ανακάλυψη που μπορεί να κάνει ένα κορίτσι για τον νέο της σύντροφο είναι πως έχει ήδη φιλενάδα! Είναι καταστροφικό. Αρχικά, πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός πως είναι ψεύτης. Δεύτερον, πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός πως δεν έχεις τη θέση που νόμιζες στη ζωή του. Τρίτον, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την φιλενάδα του αν καταλάβει πως κοιμόσουν με τον άντρα της πίσω από τη πλάτη της.

zodia-zvdia-22

 

Για να αποφύγεις τον πονοκέφαλο αυτό, ορίστε μερικά στοιχεία για να καταλάβεις αν ο νέος σου σύντροφος παίζει μαζί σου.

 

Κρύβει το κινητό του όταν του έρχεται μήνυμα

Ας το παραδεχτούμε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάποιος μυστικοπαθής με το κινητό του, αν δεν έχει κάτι να κρύψει! Αν κάνει σαν τρελός όταν κοιτάς πάνω από τον ώμο του όταν λαμβάνει μήνυμα, πρέπει να αναρωτηθείς το γιατί!

 

Όμως πως μπορείς να ξέρεις; Πέρα από το να του κλέψεις το κινητό, πράγμα που θα κάνει εσένα να φαίνεσαι σαν τη τρελή, και θα νιώσεις χαζή αν είναι αθώος, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Εξάλλου, είναι το κινητό του και δεν σου πέφτει λόγος ποιος του στέλνει μηνύματα. Αν δεν τον εμπιστεύεσαι όμως, και φοβάσαι μήπως ερωτευτείς κάποιον που δεν είναι ειλικρινής, την επόμενη φορά χωρίς να τον πιέσεις, εξήγησέ του τα συναισθήματά σου. Αν δεν σε σεβαστεί αρκετά για να σου αποδείξει πως δεν έχει τίποτα να κρύψει, τότε θα χρειαστεί να πάρεις μία απόφαση.

 

Δεν είναι ποτέ ελεύθερος τα σαββατοκύριακα

Αν ένας άντρας έχει σχέση τότε αν δουλεύει την εβδομάδα, το σαββατοκύριακο είναι χρόνος για τη σύντροφό του. Αν ξεκινήσεις να παρατηρείς πως υπάρχουν συγκεκριμένες χρονικές περίοδοι που δεν είναι διαθέσιμος, ενώ δεν σου εξηγεί τι ακριβώς κάνει, τότε πρέπει να αρχίσουν οι υποψίες. Θυμήσου πως ένας άντρας που δεν έχει τίποτα να κρύψει θα σου πει αμέσως τι κάνει.

 

Πως μπορείς να είσαι σίγουρη πως η απουσία του αυτή οδηγεί σε μία άλλη ζωή; Και πάλι, δεν μπορείς να τον κατασκοπεύσεις: Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην καθημερινότητά του και έχε το νου σου για άλλα σημάδια που δείχνουν το ίδιο.

 

Ποτέ μην τον αφήσεις να καταλάβει τι υποπτεύεσαι, διότι τότε θα καλύπτει τα ίχνη του. Δεν πρόκειται να το παραδεχτεί, ειδικά αν δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την κοπέλα του. Ούτε εσένα θέλει να χάσει. Εξάλλου, ένας τέτοιος άντρας θεωρεί τις υποψίες του διεγερτικές. Καλύτερα να μην καταλάβει τίποτα μέχρι να τον πιάσεις στα πράσα, ή μέχρι η έλλειψη εμπιστοσύνης και η παράξενη συμπεριφορά σε οδηγήσουν να του πεις αντίο!

 

Έχει χρόνο για εσένα μόνο αργά το βράδυ

Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι πως θέλει μόνο ένα πράγμα από εσένα, και αν η σχέση σας βασίζεται μόνο στο σεξ, τότε αν αποφεύγει να σε βλέπει ή να σου απαντά το τηλέφωνο τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, μάλλον κάτι κρύβει.

 

Αυτό που χειροτερεύει τα πράγματα είναι πως βρίσκεστε συνέχεια στο δικό σου σπίτι ή σε ξενοδοχείο! Δεν έχει δικό του σπίτι; Να προσέχεις τους άντρες που είναι φαινομενικά άστεγοι. Ο λόγος που δεν σε έχει προσκαλέσει σπίτι του είναι επειδή έχει μία γυναίκα και δυο παιδιά να τον περιμένουν.

 

Πρόσεξε το δάχτυλο της βέρας

Φυσικά και δεν θα φοράει τη βέρα του όταν έρχεται να σε δει, όμως αν κοιτάξεις προσεκτικά θα παρατηρήσεις πως το σημείο εκείνο είναι πιο λευκό από το υπόλοιπο δάχτυλο. Φρόντισε να μην κλάψεις ή να τον χτυπήσεις όταν το δεις. Φύγε με αξιοπρέπεια και ευχαρίστησε τη τύχη σου που το κατάλαβες.

 

Σε φωνάζει κατά λάθος με άλλο γυναικείο όνομα

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εσύ θα είσαι έτοιμη να εκραγείς και εκείνος θα πετάξει μία γρήγορη δικαιολογία ή θα υποκριθεί πως δεν το κατάλαβε. Ποτέ μην αγνοήσεις κάτι τέτοιο, είτε κάνετε μία απλή συζήτηση στο τηλέφωνο είτε γίνει πάνω στο σεξ. Σταμάτα αυτό που κάνεις και αντιμετώπισέ τον. Μην του δώσεις χρόνο να το σκεφτεί –πάρε μία απάντηση εδώ και τώρα –ποια είναι αυτή; Όταν στριμώξεις έναν άντρα έτσι τότε σίγουρα θα κάνει κάποιο λάθος. Ας ελπίσουμε πως δεν θα ξέρει πολλές γυναίκες με αυτό το όνομα, έτσι ώστε η έρευνά σου να είναι πιο εύκολη.