Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις για δεσμευμένους και ελεύθερους!

zwdia-tarw

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία. Προβλέψεις για δεσμευμένους και ελεύθερους!

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για 5-10 ημέρες:

Κριός: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Εσείς που έχετε αυτές τις εβδομάδες τσακωθεί με τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να του δώσετε και χρόνο για να σκεφτεί διεξοδικά τι θέλει, και να έρθει αυτός να σας βρει και να σας μιλήσει.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αφεθείτε στην ερωτική διάθεση των ημερών, και μην δίνετε άλλη σημασία σε παρελθοντικά θέματα που μόνο πια, ανακυκλώνονται χωρίς λύση. Μια νέα αγάπη σας περιμένει περί το τέλος αυτού του μήνα.

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Δεν έχετε ακόμη ζητήσει να βρείτε έναν νέο σύντροφο, καθώς είστε τόσο πολύ απασχολημένοι με τα δικά σας θέματα. Πάντως στις φετινές σας διακοπές, θα έχετε μια καινούργια σημαντική γνωριμία.

Καρκίνος: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν θέλετε να χωρίσετε, από τον άνθρωπο σας, αλλά δεν μπορείτε και να αντέξετε όλα αυτά που περνάτε μέσα στον δεσμό σας. Σίγουρα ένας σοβαρός διάλογος, θα σας βοηθούσε να αντιμετωπίσετε όλα τα θέματα σας.

chartomantia-087

Λέων: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΩΝ

Κάποιος που έχετε πάρα πολύ καιρό να ανταμώσετε, θα σας ψάξει μέσα από τους κοινούς σας γνωστούς. Ακούστε τον, τι θέλει να σας πει – προτείνει και στον δικό σας χρόνο δώστε και τις απαντήσεις σας.

Παρθένος: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Τα προξενιά και οι στημένες γνωριμίες, που κατά καιρούς σας οργανώνουν οι φίλοι σας, δεν έχουν φέρει και κάποιο καλό – ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον σας απογοητεύει πολύ περισσότερο.

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία

Ζυγός: ΤΟ ΕΞΙ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Δεν σας ψάχνει κάποιος, και εσείς επιμένετε να κάνετε την πρώτη επικοινωνιακή κίνηση για να τον ψάξετε. Μάλλον όλοι αυτή η διάθεση, εμπεριέχει πολλή ανασφάλεια.

taro-zodia-76

Σκορπιός: ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η μοναξιά η παρατεταμένη, κάποιες φορές ίσως και να σας ωθεί σε λάθος κινήσεις, όπως και τώρα που έχετε και πάλι ενάρξει τις συζητήσεις, με τον πρώην σας γύρω από επανένωση.

Τοξότης: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Μια ερωτοφιλία κινείται γύρω σας, ίσως και χρόνια, και τώρα μόνο οι συνθήκες μπορούν να σας επιτρέψουν να προσπαθήσετε να γίνετε ένα ζευγάρι αγαπημένο. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Αιγόκερως: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην υπερτονίζετε συνέχεια στον σύντροφο σας, για κάποια πρώην ερωτική του ιστορία. Πρώτον δεν σας αφορά, και δεύτερον έχετε και εσείς το δικό σας ερωτικό παρελθόν.

zodia-zvdia-75

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία

Υδροχόος: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΩΝ

Έχετε πολλά να πείτε για να γνωριστείτε με αυτόν τον νέο άνθρωπο που έχει εισέλθει στην ζωή σας. Ωστόσο, εσείς για αρχή μην δώσετε όλα τα παλιότερα ‘ερωτικά σας αμαρτήματα΄ άμεσα!

Ιχθείς: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Οι επιθυμίες σας έχουν ακουστεί από το ταίρι σας, και αν κάνετε λίγο υπομονή θα βρει τον τρόπο για να μπορέσει να σας έχει ικανοποιημένους και ασφαλείς σε όλα.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88