ωροσκοπιο 8/10: Η πανσεληνος στον κριο

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia-πανσεληνος-ζωδια

ωροσκοπιο 8/10: Η πανσεληνος στον κριο

ωροσκοπιο: συνήθως, η αντίθεση της σεληνης στο ανεξάρτητο ζωδιο του κριου με τον ήλιο στο συνεργάσιμο ζυγο, μας υπενθυμίζει να εξισορροπούμε τις σχέσεις με το δικό μας ενδιαφέρον.

Ωστόσο, η πανσεληνος στις 8 Οκτωβρίου 2014, είναι ταυτόχρονα και έκλειψη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό στο ζωδιο του κριου, πράγμα που μας στέλνει το μήνυμα να μην απομονώνουμε τον εαυτό μας.

Αφήστε στην άκρη μάχες που δίνατε μόνοι σας, και προετοιμαστείτε να διαπραγματευτείτε και να συμβιβαστείτε με φίλους, εραστές και συνεργάτες για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη.

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο κριος

Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα με την σεληνιακή έκλειψη να πέφτει στον ζωδιο σας. Η τάση να δράσετε βιαστικά ή να προσελκύετε κρίσεις είναι ανεπιθύμητες πιθανότητες αυτής της πανσεληνου. Βάλτε τα δυνατά σας για να ηρεμήσετε, διότι η λογική και ο συμβιβασμός είναι κλειδιά για να αποφύγετε τις διαμάχες. Είναι υπέροχη στιγμή να ξεφορτωθείτε παλιές συνήθειες και ιδέες που δημιουργούν εντάσεις. Βρείτε την ηρεμία μέσα σας και ύστερα με τους άλλους. Αξίζει τον κόπο.

ωροσκοπιο ταυρος

Κάποια ξαφνικά γεγονότα θα έρθουν από το πουθενά με την συγκεκριμένη πανσεληνο και σεληνιακή έκλειψη να πέφτει στον 12ο οικο σας. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε τα δυσάρεστα σοκαρίσματα αν επικοινωνήσετε με χάρη στον χώρο της εργασίας. Το άγχος στην δουλειά θα σας κάνει να νιώσετε απομονωμένοι, πράγμα που σημαίνει πως το να στραφείτε στους άλλους συστήνεται. Αν έχετε ακόμα πληγές από το παρελθόν, τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά σε μία νέα κατεύθυνση.

ωροσκοπιο διδυμοι

Αυτή η πανσεληνος και σεληνιακή έκλειψη στο ζωδιο του κριου, προσγειώνεται στον 11ο οικο σας, όπου θα πυροδοτήσει αλλαγές με φίλους και συνεργάτες. Αν παλεύετε για έναν σκοπό ή δουλεύετε σαν μέλη μιας ομάδας, ίσως σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας για να τακτοποιήσετε διαμάχες και να αναπτύξετε πιο συνεργάσιμες σχέσεις. Αφήστε στην άκρη τις μάχες ή τις διαμάχες όπου ο θυμός και ο εκνευρισμός σας εμποδίζουν να είστε ο καλύτερός σας εαυτός.

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο

ωροσκοπιο καρκινος

Τα επαγγελματικά θέματα θα οξυνθούν με την παρορμητική πανσεληνο στο ζωδιο του κριου και στον 10ο οικο σας. Αυτό το γεγονος είναι ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη, πράγμα που συνήθως σηματοδοτεί αλλαγή συνηθειών και καταστάσεων. Ενώ είναι θετικό να εκμεταλλευτείτε νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες, το πιθανότερο είναι να βρείτε ηρεμία και αφθονία αν παραμείνετε ήρεμοι υπό πίεση. Διατηρήστε την αρμονία στο σπίτι, καθώς είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την αρμονία και στην εργασία.

ωροσκοπιο λεων

Τα ταξίδια και τα εκπαιδευτικά σχέδια ίσως αλλάξουν με την πανσεληνο και σεληνιακή έκλειψη στον 9ο οικο σας. Η παρορμητική συμπεριφορά θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και όχι ευχαρίστηση και λύσεις. Αν βρεθείτε μέσα σε μία μεγάλη μάχη ιδεών, το να βρείτε κοινό έδαφος με τους άλλους είναι πιο παραγωγικό από το να συνεχίσετε την αντιμαχία. Αν όμως πρέπει οπωσδήποτε να διαφωνήσετε, κάντε το με χάρη.

ωροσκοπιο παρθενος

Κάποιες σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές συμμαχίες πρόκειται να δοκιμαστούν με την πανσεληνο στο ανταγωνιστικό ζωδιο του κριου και στον 8ο οικο σας. Θα είστε αρκετά αντιδραστικοί απέναντι στους άλλους, πράγμα που θα σας εξουθενώσει και θα μειώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Στην πραγματικότητα, αν έχετε μεγάλα προβλήματα σε μία σημαντική σχέση, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε μία αλλαγή τώρα παρά να περιμένετε η κρίση να φτάσει σε σημείο που δεν έχει επιστροφή.

ωροσκοπιο ζυγος

Αν προσπαθείτε μόνο εσείς να κάνετε μία σχέση να δουλέψει, ήρθε η ώρα για αλλαγή. Η πανσεληνος στο τολμηρό ζωδιο του κριου, είναι και σεληνιακή έκλειψη στον 7ο οικο σας, άρα ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος σας. Το κλειδί είναι πως και οι άλλοι θα θέλουν να συζητήσουν μαζί σας για να φτάσετε σε συμβιβασμό. Φερθείτε δίκαια στον εαυτό σας για να διορθώσετε την κατάσταση που σας πνίγει, ή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

zwdio-zwdia-ζωδιο-ζωδια-ταρο

ωροσκοπιο σκορπιος

Καλείστε να κάνετε αλλαγές στην εργασία και στην καθημερινότητα με την πανσεληνο και σεληνιακή έκλειψη στο δυναμικό ζωδιο του κριου και στον 6ο οικο σας. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τις αλλαγές παρά να περιμένετε να φτάσετε σε μία κατάσταση που δεν θα μπορεί να αλλάξει τίποτα. Η διαδικασία απαιτεί την θέληση να αφήσετε δραστηριότητες στις οποίες δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Βρείτε την ηρεμία μέσα από τη φύση, τις τέχνες και το πνεύμα.

ωροσκοπιο τοξοτης

Ο ερωτας, τα παιδιά και η δημιουργικότητα, είναι καταστάσεις κλειδιά για την πανσεληνο και σεληνιακή έκλειψη στο ζωδιο του κριου. Θα λάβει χώρα στον 5ο οικο σας, όπου τα θέματα της καρδιάς θα αλλάξουν ξαφνικά. Ενώ είναι διασκεδαστικό και επιθυμητό κατά καιρούς να παίρνετε ρίσκα, αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την ανάγκη να είστε σχετικά προσεκτικοί. Το να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, μόνο κακό θα σας κάνει, για αυτό μιλήστε σε ένα ψύχραιμο φίλο πριν οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση.

ωροσκοπιο αιγοκερως

Ένα γερό ταρακούνημα είναι πιθανό στο σπίτι σας με την πανσεληνο στο ζωδιο του κριου και στον 4ο οικο σας. Το γεγονός αυτό είναι ταυτόχρονα σεληνιακή έκλειψη, και θα βάλει μερικές φωτιές στο σπίτι. Επίσης, ίσως σας δώσει το κίνητρο να λήξετε μία παλιά διαμάχη και να ακολουθήσετε προκλήσεις της δικής σας επιλογής. Το να ακολουθήσετε μία διαφορετική επαγγελματική κατεύθυνση είναι καλή επιλογή αν έχετε τους σωστούς φίλους και τις σωστές επαφές.

ωροσκοπιο υδροχοος

Το δυνατό και αυθεντικό σας μυαλό είναι συνήθως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, αλλά θα αποδειχθεί προβληματικό με την πανσεληνο στο ανταγωνιστικό ζωδιο του κριου. Το γεγονός αυτό είναι μία σεληνιακή έκλειψη που προσγειώνεται στον 3ο οικο σας, όπου οι αντισυμβατικές απόψεις θα δημιουργήσουν διαπληκτισμούς και δεν θα εμπνεύσουν δημιουργικότητα. Ένας καλός τρόπος να μειώσετε τις πιθανότητες τσακωμών, είναι η επικοινωνία με ευαίσθητο τρόπο.

ζωδια-ζωδιο-zwdia-zwdio-ταρο

ωροσκοπιο ιχθυες

Τα οικονομικά είναι αυτά που στοχεύει η πανσεληνος και σεληνιακή έκλειψη στον 2ο οικο σας. Λαμβάνει χώρα στο αυθόρμητο ζωδιο του κριου, υπενθυμίζοντάς σας να αποφύγετε τις παρορμητικές σπατάλες. Επίσης, ίσως προκαλέσει αμφιβολίες και άσχημες αντιδράσεις, όσον αφορά τις ικανότητές σας. Το να παλέψετε μόνοι δεν είναι ο στόχος όμως. Το θέμα είναι να έρθετε σε επαφή με δίκαιους και συνεργάσιμους ανθρώπους για να ξεφύγετε από την οικονομική απομόνωση.