ωροσκοπιο: ο αρης στον τοξοτη

ωροσκοπιο: ο αρης στον τοξοτη

 

ωροσκοπιο: ήρθε η ώρα να σκεφτείτε το μέλλον και να προχωρήσετε μπροστά. Μετά την δύσκολη και στρατηγική εργασία του αρη στο ζωδιο του αιγοκερω, περνάμε σε έναν νέο κύκλο ταρακουνήματος, όταν ο αρης περάσει στο ζωδιο του υδροχοου στις 4 Δεκεμβρίου. Μοιραστείτε τις απόψεις σας με τον πιο εκκεντρικό τρόπο! Αφήστε τον ανθρωπιστή που κρύβετε μέσα σας να λάμψει. Ο υδροχοος έχει μεγάλη σχέση με τους μακροχρόνιους στόχους και τις φιλίες.

 

Ο αρης μας ευνοεί, ενισχύοντας την ενέργεια όλων πάνω σε αυτά τα θέματα για τις επόμενες εβδομάδες. Το κίνητρό μας θα είναι αποτέλεσμα πράξεων που επηρεάζουν το σύνολο και όχι τον εαυτό μας. Δεν είναι καιρός να ακολουθήσετε τα συνηθισμένα. Η ενέργεια του υδροχοου είναι υπερβολικά εκκεντρική και πρωτοποριακή για να ταιριάξει με τα συνηθισμένα.

 

Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτή για να ξυπνήσετε την σοφία μέσα σας και φωνάξτε δυνατά. Θα βοηθήσετε τους πάντες αν αναποδογυρίσετε τα πάντα. Όλα έχουν να κάνουν με την αυθεντική έκφραση αυτή τη περίοδο –ακόμα και αν αυτό σημαίνει αναπάντεχο χάος μέσα στην ζώνη ασφαλείας μας. Έχουμε συνηθίσει όλοι σε έναν τρόπο ζωής ακόμα και αν δεν μας εξυπηρετεί πια.

zodia-taro-45

 

Ο αρης στο ζωδιο του υδροχοου, έρχεται για να μας δείξει που πρέπει να πιέσουμε τις ιδέες μας για μελλοντικές πιθανότητες. Ο αρης στον υδροχοο έχει να κάνει με την εκτόξευση ιδεών και την σκέψη πέρα από τα συνηθισμένα. Η κατάργηση του κανόνα ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να υπάρξει νέα ενέργεια και απελευθέρωση ορίων.

 

ωροσκοπιο διαβάστε επίσης

 

zwdia