Ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν Σαββατο 20.06

Lenormard

Ερωτικη χαρτομαντεια  λενορμαν   Σαββατο  20.06

 

Η Κάρτα  του Σαββάτου  /  04. Το Σπίτι  ( Ρήγας κούπα )

Περιουσία, ιδανικός γάμος, ισχυρός σύντροφος, δυνατή αγάπη.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

Κριός:  Μην δώσετε παραπάνω σημασία, σε λόγια και περιττές εντάσεις μέχρι και την Κυριακή. Οι μέρες δεν βοηθούν την συναισθηματική επικοινωνία, κάτι που ισχύει και για τους ελεύθερους Κριούς.

 

Καρκίνος: Είσαστε κάτω από το άγρυπνο μάτι του αδικημένου συντρόφου σας. Μην δώσετε ακόμα απαντήσεις, καθώς το τοπίο είναι θολό, και ίσως παρεξηγήσεις προκύψουν από λάθος συνεννόηση.

 

Ζυγός: Προβληματικές οι επικοινωνίες με το συντροφικό σας ταίρι, καθώς τα υπερβολικά λόγια και οι λάθος δράσεις του παρελθόντος είναι προ των πυλών.

 

Αιγόκερως: Μυστικοπάθεια θα αντιμετωπίσετε από το ταίρι σας που δεν έχει πια κάτι να σας προσφέρει. Μην μένετε παθητικοί, ψάξτε τους βαθύτερους λόγους….και ίσως πέραν της συνήθειας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

Ταύρος: Έντονη δραστηριότητα και δημιουργία θα υπάρξει μέσα στην ζωή όλων των Ταύρων, και ιδίως για τους δεσμευμένους που θα έχουν προτάσεις, από τον σύντροφο τους….. πιο δεσμευτικές.

 

Λέων: Πολλές και ενδιαφέρουσες οι νέες γνωριμίες των επόμενων ημερών που θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Μην εκτεθείτε όμως με περιττά λόγια και υποσχέσεις….λόγω Λιονταρίσιου εγωισμού!

 

Σκορπιός: Μεγάλο μέρος της προσοχής σας είναι στραμμένο στο παρελθόν. Οι μέρες δίνουν την ευκαιρία για επικοινωνίες και συγκινητικές συναντήσεις που θα δώσουν οριστικά τις απαιτούμενες λύσεις.

 

Υδροχόος:  Ευχάριστες μετακινήσεις θα έχουν οι δεσμευμένοι σαν πρόταση ψυχαγωγίας από τον άνθρωπο τους. Οι ελεύθεροι θα ξανασκεφτούν συναισθηματική πρόταση από το παρελθόν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

Δίδυμοι:  Μεγάλες διαφορές θα σας εκπλήξουν σήμερα… ευχάριστα από το συντροφικό σας ταίρι. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά στον άνθρωπο που τους μαγνητίζει.

 

Παρθένος: Πολλές οι πιθανότητες να βρεθείτε έκπληκτοι και μπροστά σε απιστία ή παραπάτημα του συντροφικού σας ταιριού…πριν λήξει ο μήνας. Προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις σας.

 

Τοξότης: Η διάθεση θυματοποίησης που παρουσιάζετε στον σύντροφο σας, ίσως και να τον κουράζει πλέον. Δείτε την αλήθεια και μην παρασύρεστε από υπερβολές τρίτων που τα κίνητρα τους δεν είναι ξεκάθαρα. .

 

Ιχθύς:  Δεχτείτε την συγνώμη του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει  και μην απομακρύνεστε από τα θέλω και τις επιθυμίες σας γενικότερα, προς χάριν εντυπωσιασμού.