Χάσε βάρος ανάλογα με το ζώδιό σου

Κοινοποίηση:

Γνωρίζατε πως το κάθε ζώδιο έχει τον δικό του τρόπο για να χάνει εύκολα βάρος; Ορίστε μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας για να χάσετε βάρος και να αισθανθείτε καλύτερα.

Κριός

Το κλειδί για να χάσει ένας Κριός είναι το τρέξιμο. Οποιοδήποτε στυλ πυγμαχίας ή χορού μπορεί να τον βοηθήσει να χάσει βάρος.

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Ο Ταύρος σιχαίνεται τη γυμναστική, αλλά του αρέσει η κηπουρική. Η επιδιόρθωση του σπιτιού και η ασχολία με τα φυτά του κήπου μπορούν να βοηθήσουν έναν Ταύρο να χάσει βάρος. Πρέπει να μείνει μακριά από γλυκά και τούρτες.

Δίδυμοι

Ο καλύτερος τρόπος για να χάσει βάρος ένας Δίδυμος, είναι με το περπάτημα, το τρέξιμο ή το χορό. Οι Δίδυμοι επειδή βαριούνται εύκολα προτιμούν να κάνουν κάτι το διαφορετικό, έτσι ένα συνηθισμένο αθλητικό πρόγραμμα δεν τους ταιριάζει. Πρέπει να αποφεύγουν όμως το λαδερό κινέζικο φαγητό.

Καρκίνος

Αυτό το υδάτινο ζώδιο χάνει βάρος όταν ασχολείται με το νερό. Η κολύμβηση μπορεί να τους βοηθήσει να ρίξουν τα κιλά που τους δυσκολεύουν, όπως επίσης και το να κόψουν τη πολλή ζάχαρη από τους καφέδες.

Λέων

Αυτά τα απίστευτα αθλητικά άτομα τα πηγαίνουν πολύ καλά στα ανταγωνιστικά αθλήματα. Το τένις, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και οτιδήποτε περιλαμβάνει νίκη, μπορεί να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος. Πρέπει όμως να αποφεύγουν το fast food και τα αναψυκτικά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τη γυμναστική, αλλά τους αρέσει η πειθαρχία μίας κυκλικής προπόνησης. Η συνδρομή σε ένα γυμναστήριο για καθημερινή γυμναστική, είναι η καλύτερη επιλογή τους. Πρέπει να αποφεύγουν τα παγωτά και τις σοκολάτες.

Ζυγός

Οι Ζυγοί προτιμούν την ισορροπημένη δίαιτα και πρέπει να πίνουν αρκετό νερό για έναν υγιή οργανισμό. Δεν πολυσυμπαθούν τις κουραστικές δραστηριότητες και προτιμούν τον αβίαστο ρυθμό στο γυμναστήριο.

Σκορπιός

Αυτά τα άτομα προτιμούν τις μεγάλες βόλτες στη φύση, ή και στα μαγαζιά. Μπορούν να ασχοληθούν με το τρέξιμο ή την κωπηλατική και μπορούν να επισκεφτούν το γυμναστήριο για να κάνουν φίλους. Η αδυναμία αυτού του ζωδίου είναι το υπερβολικό φαγητό.

Τοξότης

Η πεζοπορία, ανεξάρτητα από την απόσταση, μπορεί να βοηθήσει αυτό το άτομο να χάσει βάρος. Είναι επίσης άριστοι στην ποδηλασία μεγάλων αποστάσεων. Συνήθως κερδίζουν βάρος από την υπερκατανάλωση μπίρας και αλκοόλ.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πλάσματα της ρουτίνας και τους αρέσει να επισκέπτονται ένα πολυτελές σπα ή το γυμναστήριο για να χάσουν βάρος. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς φροντίζουν το βάρος τους καθαρίζοντας το σπίτι. Η αποφυγή των τηγανητών θα τους βοηθήσει να φροντίσουν το σώμα τους.

Υδροχόος

Η πεζοπορία, το ποδήλατο και οι περίπατοι σε πάρκα και μουσεία μπορούν να βοηθήσουν αυτό το ζώδιο να χάσει βάρος. Επίσης απολαμβάνουν τα ομαδικά σπορ. Μία διατροφή με βάση τα λαχανικά, μπορεί να τους βοηθήσει να χάσουν βάρος.

Ιχθύες

Αυτό το υδάτινο ζώδιο χάνει βάρος με τη κολύμβηση. Επίσης τα πηγαίνουν πολύ καλά στο τρέξιμο, στην κωπηλασία, και σε οποιοδήποτε σπορ απαιτεί αντοχή. Μία δίαιτα με βάση τα ψάρια και τα λαχανικά θα τους ωφελήσει αρκετά.