Χωρίς δεσμεύσεις…

zwdia-zodia-astrologia-3

Κοινοποίηση:

Τελικά πόσο μπορεί μια σχέση σεξ να μείνει ανεπηρέαστη από συναισθήματα ακόμα κι αν τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα από την αρχή;

Στις μέρες μας οι σχέσεις σεξ είναι πολύ συνηθισμένες. Μάλλον επειδή είναι βολικές. Δεν έχεις υποχρεώσεις, έχεις ελευθερία και προπάντων τις τοποθετείς στο χρόνο που εσύ επιθυμείς. Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα περιπλεχθούν;

Στις ταινίες όταν μια σχέση σεξ καταλήξει σε έρωτα, ο έρωτας συμβαίνει και στους δύο. Στην πραγματική ζωή δεν είναι τα πάντα τόσο ρόδινα. Μερικές φορές συμβαίνει ο έρωτας να έρθει μόνο στον έναν από τους δύο κι εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα.

zodia-zvdia-22

Πάντα πονάει να τρέφεις συναισθήματα για κάποιον που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σου επιστραφούν ποτέ. Από την άλλη είναι επίσης τρομερά δύσκολο να γνωρίζεις ότι ο άλλος θέλει κάτι παραπάνω από σένα το οποίο εσύ δεν μπορείς να τους δώσεις. Και κάπως έτσι προκύπτει το «it’s complicated» και θρηνούμε θύματα μετά.

Το θέμα είναι ότι τον έρωτα δεν τον ορίζεις κι έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις. Απλώς μερικές φορές μπλέκουμε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση, από όποια πλευρά κι αν βρισκόμαστε είναι η αποστασιοποίηση. Το σεξ πάντα δημιουργεί παραπάνω προβλήματα που δεν τα είχαμε υπολογίσει.