zodia λέων Απρίλιος ερωτικές προβλέψεις 2018

zwdio-λεων-ερμης-zwdia-ζωδια-2015-ερωτικο-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Ο Απρίλιος αναμένεται να καταστεί ένας μήνας ορόσημο για την προσωπική και ερωτική ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες!

Αν τολμήσετε να επιστρατεύσετε την συντηρητική σας πλευρά, δεν θα υπάρξει τίποτα που να σας παρεκκλίνει από την πορεία που θέλετε να χαράξετε.

Αν αποφασίσετε να λειτουργήσετε με τις έως τώρα πρακτικές σας, το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματα που θέλουν να σας παράσχουν οι πλανητικοί σας προστάτες!

zodia-zvdia-22

Το σύμπαν έχει όλη την καλή διάθεση να εμπλουτίσει την προσωπική σας ζωή, γι’ αυτό εξαρτάται από εσάς και μόνο να αποφασίσετε αν θέλετε ή όχι να πάρετε τα ρίσκα που θα σας προτείνει. Αυτή η περίοδος θα διέπεται κατά πολύ από συναισθηματισμό, με την ειλικρίνεια να είναι το πιο σημαντικό σας όπλο.

Θα την χρειαστείτε, για να πολεμήσετε τις παρεξηγήσεις, τις παρανοήσεις αλλά και τον αρνητισμό που θα εκφράσουν κάποιοι προς το πρόσωπό σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διστάσετε να στηρίξετε τον εαυτό σας, να υποστηρίξετε τις απόψεις σας και τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει να βρίσκονται στη ζωή σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι Λέοντες είστε δεσμευμένοι, θα διαπρέψετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα είστε το τιμώμενο πρόσωπο που θα κληθεί να πάρει την μπαγκέτα του διευθυντή της «ορχήστρας» σας, προκειμένου να εξαλείψετε κάθε παραφωνία. Το πιο σημαντικό στοιχείο αυτής της περιόδου, είναι να αναλάβετε τα ηνία στο σπιτικό σας και να καταστείλετε τις αντιρρήσεις, ειδικά εκείνων που θα έχουν αντίθετες απόψεις για κάποιες από τις επιλογές σας.

Αν έχετε ήδη τον έλεγχο στα χέρια σας, μέσα στον Απρίλιο δεν πρέπει να εγκαταλείψετε αυτό το τραίνο με την πρώτη δυσκολία. Αυτή είναι η στιγμή που το πεπρωμένο απαιτεί από εσάς, να δοκιμάσετε τις αντοχές σας και τη συναισθηματική σας σταθερότητα… Όσες σειρήνες κι αν υπάρξουν στη διαδρομή σας, τώρα θα δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι είστε άρτιοι για να σας εμπιστεύονται – χωρίς κανείς να υπονομεύει την προσωπικότητα του άλλου!

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος

λεων παρθενος ζυγος σκορπιος

τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Η συναισθηματική σταθερότητα θα αποδειχθεί σημαντικό εργαλείο και για όσους Λέοντες είστε αδέσμευτοι. Μέσα στον Απρίλιο θα αντιληφθείτε ποια είναι η σημασία της ύπαρξης ενός ιδιαίτερου ατόμου στη ζωή σας – παρά την περιοριστική χροιά που πιστεύετε ότι μπορεί να έχει. Το γεγονός είναι ότι εσείς έχετε συνηθίσει να λειτουργείτε με αρκετή αμεροληψία και κάποια αδιαφορία ως προς τα τεκταινόμενα στους περιβάλλοντες χώρους σας. Όμως το δεδομένο αυτής της περιόδου, είναι ότι πρέπει να γίνετε προκατειλημμένοι, εμπλεκόμενοι και υποκειμενικοί!

zodia-zvdia-75
Η δύναμή σας τώρα θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να μην λογοκρίνετε τα συναισθήματά σας και να τα αφήνετε να αναδύονται με ένταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάζετε τους πάντες γύρω σας, από την αυθόρμητη χαρά σας επειδή σας ένευσε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει! Σημαίνει ότι πρέπει να προσεγγίσετε το εν λόγω άτομο και να του εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε, χωρίς υπερβολές.

Η ευθύτητα και η γνησιότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία – θέλει να σας απελευθερώσει από δεσμά και να δείξετε τον αληθινό εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44