zodia παρθένος Απρίλιος ερωτικές προβλέψεις 2018

ζωδιο-παρθενος-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Η προσωπική και ερωτική ζωή όσων ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, δεν αναμένεται να σημαδευτεί με σημαντικά γεγονότα μέσα στον Απρίλιο.

Τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις αυτή την περίοδο, θα τις πάρετε από την εστίαση όλων των δυνάμεών σας στην οικονομική σας ανόρθωση.

Μιας και η ευημερία είναι ένας σημαντικός παράγοντας ευτυχίας για εσάς, θα σας αρκεί να προσφέρετε μια καλύτερη ζωή στους ανθρώπους που αγαπάτε!

zodia-zvdia-22

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα μέσα στον Απρίλιο, είναι να μην παραμελήσετε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. Αν κάποια στιγμή νιώσουν ότι τους θέσατε σε δεύτερη μοίρα ή ότι τους ξεχνάτε, δεν αποκλείεται να σας φέρουν μπροστά στην ευθύνη της συμπεριφοράς σας.

Όσοι Παρθένοι είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να αφιερώνετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στο ταίρι σας και τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Αυτό θα ισορροπήσει το μεταξύ σας κλίμα και παράλληλα θα δίνει σε εσάς πολλή χαρά, από την οποία θα παίρνετε δύναμη για τις περαιτέρω επαγγελματικές κινήσεις σας. Όσο ο καιρός θα κυλά και θα πλησιάζει η στιγμή για να οργανώσετε τα σχέδια για τις διακοπές σας, είναι πιθανό να πρέπει να χειριστείτε κάποιες απογοητεύσεις – γιατί δεν θα έχετε χρόνο ούτε για σύντομες αποδράσεις μέσα στον Απρίλιο.

Διαβαστε τις μηνιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Το πιο σύνηθες θα είναι να σας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση, ακόμα κι όταν θα βλέπετε όλοι μαζί μια ταινία! Η καλύτερη πρακτική για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υπόλοιπες απαιτήσεις αυτής της περιόδου, είναι να ενημερώσετε με ειλικρίνεια και ρεαλισμό το ταίρι σας. Έτσι δεν θα βρεθείτε μπροστά σε ανέλπιστες εκπλήξεις, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσετε τη στήριξή του!

Η ζωή θα κυλήσει πολύ πιο εύκολα για τους αδέσμευτους Παρθένους μέσα στον Απρίλιο, για έναν και μόνο λόγο: δεν θα έχουν να απολογηθούν ή να ενημερώσουν κανένα για την απόλυτη αφοσίωσή τους στη δουλειά και μόνο! Από την άλλη πλευρά, εσείς πρέπει να προσέξετε τον ψυχολογικό παράγοντα τώρα – γιατί είναι πιθανό να χάσετε την καλή σας διάθεση επειδή είστε μόνοι σε αυτή τη διαδρομή. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παγιδευτεί σε αυτό το σκεπτικό, γιατί θα χαθείτε σε έναν φαύλο κύκλο αρνητισμού που θα επηρεάσει και την απόδοσή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος

λεων παρθενος ζυγος σκορπιος

τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Αυτό που μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να βρείτε την ισορροπία σας, είναι να εστιάσετε στην «χρυσή τομή». Μην κάνετε την κατάσταση πιο περίπλοκη απ’ όσο είναι, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν θα σας στερήσουν κάθε έννοια ψυχαγωγίας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να μεταθέσετε για λίγο αργότερα τη διευθέτηση και αυτής της πτυχής της ζωής σας. Σκεφτείτε ότι σύντομα θα έχετε βελτιώσει τόσο τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, που θα συνειδητοποιήσετε ότι άξιζε τον κόπο αυτή η συνειδητή παραχώρηση.

Το ευχάριστο στοιχείο προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ότι μέσα στον Απρίλιο τα άστρα θα ασχοληθούν ελάχιστα ή και καθόλου με τη σφαίρα της ερωτικής σας ζωής. Αυτό θα σας παράσχει όλη την ελευθερία και την ανεξαρτησία, να πάρετε περισσότερες αυτόνομες αποφάσεις που δεν θα επιφέρουν συνέπειες στη ζωή κάποιου άλλου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65