zodia αιγόκερως Αύγουστος ερωτικές προβλέψεις 2018

ζωδιο-αιγοκερως-zwdio-zwdia-zodia

Η προσωπική και ερωτική ζωή σας θα κυλήσει με ενδιαφέρουσες εξελίξεις, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Ο Αύγουστος αναμένεται να είναι ο μήνας που θα σας χαρίσει αρκετό ρομαντισμό αλλά και αισθησιασμό.

Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές η προσοχή σας θα στρέφεται σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, ενδόμυχα θα διευθετείτε εκκρεμότητες με το περιβάλλον και τις σχέσεις σας!

zodia-zvdia-22

Η βασική συμβουλή των άστρων για εσάς όσο αφορά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, είναι να μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα για πρόσωπα και πράγματα. Ο χρόνος θα λειτουργήσει ως σύμμαχος και όχι ως εχθρός σας τώρα.

Ένας επιπλέον θετικός παράγοντας είναι ότι μέσα στον Αύγουστο δεν θα διέπεστε από τις συνήθως απαισιόδοξες τάσεις σας. Με εργαλείο την αυτοπεποίθησή σας που θα είναι ανορθωμένη, έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία σε όλους τους τομείς της προσωπικής σας ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι Αιγόκεροι είστε αδέσμευτοι, στη διάρκεια αυτού του μήνα πρέπει να κινηθείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και στόχους στην κάθε απόφασή σας. Αυτό αφορά τόσο τον τομέα της επιλογής καινούργιων ανθρώπων που θα βάλετε στη ζωή σας, όσο και τον τομέα της προσέγγισης και ενδυνάμωσης των σχέσεών σας με τους υπάρχοντες… Με αυτά τα όπλα, θα περάσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ενθουσιώδες διάστημα!

zodia αιγόκερως Αύγουστος ερωτικές προβλέψεις 2018

Μέσα στον Αύγουστο θα συναντήσετε αρκετά άτομα που θα κεντρίσουν το ρομαντικό σας ενδιαφέρον και θα ξυπνήσουν τη διάθεσή σας για πιο στενές προσεγγίσεις. Επί του παρόντος, θα σας ωφελήσει να αρκεστείτε στο να διατηρήσετε την επαφή μαζί τους και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για την προσωπικότητά τους. Δεν χρειάζεται να εκθέσετε τον εαυτό σας σε αχρείαστα ρίσκα… Όσο περισσότερο χρόνο αφήσετε να κυλήσει πριν περάσετε στο επόμενο στάδιο, τόσο πιο βέβαιοι θα είστε ότι έχετε κάνει μια άρτια επιλογή!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Αιγόκεροι είστε δεσμευμένοι ή έχετε ήδη οικογένεια, αυτή είναι η στιγμή να ακούτε με προσοχή τις απόψεις και τις θέσεις των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Όσοι έχετε επιλέξει να είναι στο πλάι σας αλλά και άτομα που θα μπουν αναπάντεχα στον κύκλο σας, θα έχουν τη δυναμική να επιφέρουν τις πιο ισχυρές και θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να τους το επιτρέψετε!

zodia αιγόκερως Αύγουστος ερωτικές προβλέψεις 2018

Μέσα στον Αύγουστο μπορείτε να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία που έχετε διασφαλίσει στο σπιτικό σας με τόσο κόπο. Τολμήστε να κάνετε πράγματα έξω από τα τετριμμένα, όπως και όλα εκείνα που πάντα θέλατε αλλά δεν είχατε τα μέσα ή τα περιθώρια ως τώρα. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας αποφασιστικότητα να αλλάξετε τη ζωή σας, να βιώσετε την ουσιαστική συναισθηματική ευημερία που αποζητάτε… Θέστε τώρα τα θεμέλια για το καλύτερο και πιο όμορφο μέλλον σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera