zodia αιγοκερως Μαρτιος ερωτικες προβλεψεις 2018

αντρας-αιγοκερως-zwdia-taro-ωροσκοπιο

Οι προσωπικές σχέσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρες στη διάρκεια του Μαρτίου.

Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι είναι πολλά υποσχόμενες!

 

Μέσα στον μήνα θα σας προσφερθούν πολλές ευκαιρίες, που η καθεμιά θα οδηγεί πρακτικά και σε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Ειδικά για τους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, αναμένεται μια περίοδος βελτίωσης της παρούσας κατάστασής τους. Το μόνο που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μην βιαστείτε για τίποτα, γιατί θα σας δίνεται όλος ο χρόνος που χρειάζεται για να κάνετε εκτίμηση της κάθε συγκυρίας. Η αναζήτηση ενός νέου έρωτα έχει κάθε αίσια προοπτική στις 7 Μαρτίου, που οι αισθησιακές πλανητικές όψεις θα σας φέρουν κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Να ξέρετε ότι δεν είναι εφικτό να στήσετε και να βιώσετε μια ολόκληρη σχέση μέσα σε ένα βράδυ, αν και θα δελεαστείτε να το κάνετε!

zodia-zvdia-22

Στη διάρκεια του μήνα θα είναι καλό να μην χειρίζεστε μόνοι τα θέματά σας. Κάποιες φορές θα χρειάζεστε στήριξη για το επόμενο βήμα σας, που μπορεί να αφορά και μια ώθηση από ένα άτομο εμπιστοσύνης που έχει τη δυναμική να σας ταρακουνήσει. Αυτό θα σας δώσει μια πολύ πιο αντικειμενική, διαυγή και στιβαρή εικόνα για τις επιλογές σας. Επίσης, αποφύγετε να παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά, γιατί δεν θα είστε τόσο δημοφιλείς όσο πιστεύετε… Το στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας που θα πρέπει να τιθασεύσετε, είναι η αυτοεκτίμησή σας. Λίγη παραπάνω σύνεση και μετριοφροσύνη θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε κάποια από αυτά που λαχταράτε, πιο εύκολα και πιο γρήγορα!

zwdia-fotia

Όσοι Αιγόκεροι είστε δεσμευμένοι, μέσα στον Μάρτιο να αναμένετε ανταπόδοση των κόπων που καταβάλετε για τη διατήρηση της γαλήνης στη σχέση σας. Ενδείκνυται να προσπαθήσετε να διοχετεύσετε σε αυτό τον τομέα της ζωής σας το άγχος που θα σας διέπει. Όταν επιλύσετε μέσα σας τα θέματα που σας προβληματίζουν και νιώσετε πιο ασφαλείς και ισορροπημένοι, θα δείτε ότι άμεσα θα μεταδώσετε τη θετική σας διάθεση και στο ταίρι σας!

Κινηθείτε με αυτό το σκεπτικό στις 4 Μαρτίου, που οι πλανητικές όψεις θα σας επιτρέψουν να ανοιχτείτε παραπάνω απ’ όσο συνηθίζετε και να μιλήσετε πιο άνετα. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η ειλικρίνεια θα δέσει περισσότερο τη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Έχει μεγάλη σημασία να μπείτε συνειδητά σε αυτές τις διαδικασίες στη διάρκεια αυτού του μήνα, γιατί ο Μάρτιος θα αποδειχθεί μια ευαίσθητη και αισθησιακή περίοδος για εσάς… Όχι μόνο θα καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να ήταν κρυμμένα, θα μπορέσετε να τα λύσετε γρήγορα και αποδοτικά σε συνεργασία με το ταίρι σας. Μια κάπως δυσχερής όψη γύρω στις 11 του μήνα μπορεί να επιφέρει κάποιες παρεξηγήσεις, που δεν πρέπει να επιτρέψετε να οδηγήσουν σε τσακωμούς γιατί πραγματικά δεν αξίζουν τον κόπο και θα είναι περαστικές.

Δεν πρέπει να σκεφτείτε καν να γυρίσετε την πλάτη, ακόμα και στο πιο δύσκολο θέμα που θα προκύψει. Κάθε νίκη θα αναπτερώσει πολύ το ηθικό σας, ενώ θα κερδίσετε τον σεβασμό και την περηφάνια των ανθρώπων που αγαπάτε και σας αγαπούν. Να θυμάστε ότι κανείς δεν δημιουργεί μια σχέση για να λαμβάνει απογοητεύσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66