ζώδια Απρίλιος ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις 2018

ixthyes

ζώδια Απρίλιος ιχθύες

Ο Απρίλιος θα στιγματιστεί από αισθησιακές και ευαίσθητες τονικότητες για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες.

Με άλλα λόγια, να αναμένετε να βιώσετε πολύ περισσότερα συναισθήματα αυτή την περίοδο – κάτι που θα έχει θετική χροιά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων!

Χωρίς να μπορεί να δοθεί η ρεαλιστική συμπαντική εικόνα, η Αφροδίτη θα κινηθεί κάπως ιδιόρρυθμα στη διάρκεια του μήνα και θα προσδώσει μια αίσθηση κανονικότητας στην ατμόσφαιρα.

zodia-zvdia-22

 

Επειδή όλοι θα κινούνται σε αυτό το πλαίσιο, η περίοδος χαρακτηρίζεται ως αίσια με εξάρσεις ενθουσιασμού. Εσείς όμως διέπεστε από πιο οξυμένη διαίσθηση, γι’ αυτό θα αντιλαμβάνεστε τις ιδιαιτερότητες πολύ πριν τις συνειδητοποιήσουν οι άλλοι! Μια ακόμη ιδιομορφία αυτής της φάσης είναι ότι όσες πληροφορίες συλλέξετε για τον εαυτό σας ή άλλα άτομα, θα είναι για άμεση χρήση όχι για μελλοντική. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να παραμείνετε ανεπηρέαστοι από τις εξελίξεις, ειδάλλως το νευρικό σας σύστημα δεν θα αντέξει την ένταση!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Απρίλιος δεν προβλέπεται να σας φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες ή θέματα που θα πρέπει να τους δώσετε επιπλέον προσοχή. Το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας, είναι ότι θα έχετε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Εδώ να σημειωθεί ότι εκτός από την Αφροδίτη, κυβερνήτης σας είναι και η Σελήνη. Η οποία θα είναι αυτή την περίοδο ο «αστρικός προστάτης» όλων των ζωδίων που ανήκουν στο στοιχείο του Νερού. Αυτό το δεδομένο σηματοδοτεί τη βελτίωση της απόδοσής σας σε όλα τα επίπεδα. Να το λάβετε σοβαρά υπόψιν σας, αν βρίσκεστε σε στάδιο που πρέπει να επιφέρετε σημαντικά αποτελέσματα σε ένα εγχείρημά σας!Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Απρίλιος ιχθύες

Όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα νιώθετε πολύ πιο χαλαροί και ήρεμοι στη διάρκεια του Απριλίου. Οι περισσότερες επαγγελματικές σας κινήσεις θα εξελίσσονται όπως τις έχετε σχεδιάσει. Χωρίς να διαβλέπονται προβλήματα ή τριβές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναθέσετε τις ευθύνες σας σε άλλα άτομα, ούτε χρειάζεται να αναλώνεστε σε συνεχείς και διεξοδικές συζητήσεις κάθε στόχου σας. Το μόνο που χρειάζεται για να κυλήσουν όλα προς όφελός σας, είναι να επιστρατεύσετε την αποφασιστικότητα και τη δημιουργικότητά σας!

Όσοι Ιχθύες απασχολείστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Απρίλιο καλείστε να μην λειτουργήσετε υπερβολικά αλλά ούτε να γίνετε «αόρατοι» μέσα στο σύνολο. Αυτό που θα σας ωφελήσει, είναι να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, έτσι ώστε να τραβήξουν την προσοχή των υψηλά ιστάμενων. Και εδώ η διαίσθησή σας θα είναι ο οδηγός, για να πορευτείτε προς τα εκεί που σας λέει η καρδιά σας χωρίς να το παρακάνετε ή να πάρετε αχρείαστα ρίσκα!Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-zwdia-88-1

 

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Απρίλιος ιχθύες

Η οικονομική σας δράση θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή μέσα στον Απρίλιο. Δεν πρέπει να προβείτε σε άσκοπες δαπάνες, ωστόσο κάποιες συνετές επενδύσεις αναμένεται να αυξήσουν το εισόδημά σας. Να μελετάτε ρεαλιστικά όλες τις επιλογές σας και να σκέφτεστε τις εναλλακτικές κινήσεις, ειδικά αν απασχολείστε σε μια οικογενειακή επιχείρηση.

Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να αναλάβετε κάποιες πρόσθετες ευθύνες ή και να αλλάξετε εργασιακό πόσο – κάτι που θα συνοδευτεί από οικονομικό αντίκρισμα. Προκειμένου να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, δεν πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας. Δεν είναι τυχαίο που η παρατηρητικότητα – και όχι η παρακολούθηση – είναι ένα από τα στοιχεία που διαχωρίζουν το ανθρώπινο είδος από τα υπόλοιπα!Ερωτικά ζωδια: στα ζωδια σήμερα αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098