ζώδια Απρίλιος κριός μηνιαίες προβλέψεις 2018

ζωδιο-κριος-zwdio-zwdia-ζωδια-zodia

ζώδια Απρίλιος κριός

Ο Απρίλιος αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί.

Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε πολλούς τομείς, είναι αυτές που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Από πλευράς σας, αρκεί να εντοπίσετε τις αντίστοιχες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν στο εξής να απολαύσετε τη ζωή σας με λιγότερο κόπο!

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Απρίλιος κριός

Σε γενικές γραμμές, οι πρακτικές που θα επιλέξετε για τον κάθε τομέα της ζωής σας, θα είναι αυτές που θα καθορίσουν τον τρόπο λειτουργίας σας στη συνέχεια. Η ευχάριστη είδηση της περιόδου είναι ότι η Έριδα θα πάρει μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση απέναντί σας, εγκαταλείποντας για λίγο την αντιπαλότητα και τα μοχθηρά της σχέδια!

Ειδικά η συνάντησή της με τον Ήλιο θα είναι το πλέον ευτυχές γεγονός για όλους τους Κριούς, καθώς θα μετατρέψει κάθε κατάσταση σε αίσια μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εσείς αρκεί να διατηρήσετε και να συντηρήσετε τον ενθουσιασμό που θα σας διέπει από τις πρώτες μέρες του μήνα, ώστε να αποτελέσει την ώθησή σας για να προχωρήσετε και να εξελίξετε τα όνειρά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Απρίλιος κριός

Είναι γεγονός ότι ο Απρίλιος μπαίνει με την προδιάθεση να επιλύσει τα περισσότερα θέματα που έχουν βαλτώσει, για τους πιο πολλούς εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Κάποιοι από εσάς τους Κριούς, ωστόσο, ενδέχεται να αποτελέσετε την εξαίρεση σε αυτό το δεδομένο… Μιας και το σύμπαν θα σας παράσχει τη δυνατότητα να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας, είναι πιθανό να μην πάρετε τις αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε τη σύνεση αλλά και τη διαίσθησή σας αυτή την περίοδο, ώστε να κάνετε τις επιλογές που θα επιφέρουν τα θετικά αποτελέσματα. Τα άστρα σας συστήνουν να κάνετε την κάθε κίνησή σας με γνώμονα την ευθύνη σας προς το μέλλον. Να κινήστε με αισιοδοξία και χωρίς αναστολές, παρατηρώντας και αναπτύσσοντας κάθε μέσο που σας παρέχεται, ώστε να φτάσετε νικητές στη γραμμή τερματισμού. Η ταχύτητα με την οποία θα κινείστε, θα αποτελέσει το πλεονέκτημά σας στις πιο καίριες στιγμές!

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Απρίλιος κριός

Όσοι Κριοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα νιώσετε να «απλοποιείται» το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Θα έχετε την ευχέρεια να ολοκληρώσετε κάθε παράπλευρο εγχείρημά σας, ώστε να μείνετε στη συνέχεια εστιασμένοι μόνο σε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία για την πρόοδό σας. Δεν αναμένονται εμπόδια ή προβλήματα σε αυτή την πορεία, τα περισσότερα πεδία θα διέπονται από αίσιες συνθήκες.

Αυτό που είναι καίριο μέσα στον Απρίλιο, είναι να ορμήσετε και να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα! Τα πάντα θα σας δίδονται με διαύγεια και με εμφανείς τις εναλλακτικές σας για την εξέλιξή τους. Να ξέρετε ότι δεν ενδείκνυται καμία συμπεριφορά εγωκεντρισμού και επιβολής, γιατί θα λειτουργήσει εναντίον σας ακόμα και στην πιο αθώα έκφρασή της! Οι μόνες περιπτώσεις που θα πρέπει να κάνετε μια παύση για να πάρετε μια ανάσα, είναι αν νιώσετε να εμπλέκεται το συναίσθημά σας. Επειδή πρέπει να είστε ψύχραιμοι και αποφασιστικοί στη δράση σας, αποφύγετε να κάνετε παραχωρήσεις που θα έχουν έναυσμα τα θέλω άλλων!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Απρίλιος κριός

Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να κινηθείτε με μειωμένη ταχύτητα και αυξημένη την προσοχή σας μέσα στον Απρίλιο. Χωρίς να έχει μικρότερη σημασία η δική σας πορεία ή ο στόχος σας, είναι καίριο να καθορίσετε μέσα σας όσα ρεαλιστικά λαχταράτε να πετύχετε στην επαγγελματική σας αρένα. Όλα τα υπόλοιπα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους στη συνέχεια.

Μην αφεθείτε σε χρονοτριβές ή περισπασμούς της προσοχής σας, θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα η έγκαιρη ολοκλήρωση κάθε υποχρέωσής σας χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα. Αν ξεκινήσετε τον μήνα με έναν άρτιο σχεδιασμό των καθηκόντων και της εξέλιξής σας, δεν θα χρειαστεί να επανέλθετε σε κάτι για αναθεώρηση. Η συνέπεια και η αποδοτικότητά σας θα τραβήξουν την προσοχή των κατάλληλων ατόμων με επιρροή, που θα ανοίξουν την πόρτα για την άνοδό σας στην επαγγελματική κλίμακα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098