ζώδια Απρίλιος ταύρος μηνιαίες προβλέψεις 2018

ζώδια Απρίλιος ταύρος

ζώδια απρίλιος Μια εξαιρετικά πετυχημένη περίοδος σε πολλούς τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι αυτή, αγαπητοί Ταύροι!

Σε αυτό θα συμβάλλουν οι θετικές θέσεις που θα έχουν η Αφροδίτη και η Σελήνη μέσα στον Απρίλιο.

Με δεδομένο ότι η Αφροδίτη είναι μία από τους προστάτες σας, είναι βέβαιο ότι θα δείτε πολλά από τα όνειρά σας να παίρνουν τώρα σάρκα και οστά!

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Απρίλιος ταύρος

Ο Απρίλιος είναι η πιο ιδανική στιγμή για να κάνετε οποιαδήποτε οικονομική επένδυση, που έχετε ήδη σκεφτεί και επεξεργαστεί – μην ορμήσετε σε οποιαδήποτε πρόταση τύχει να σας γίνει. Αν πρώτα σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά δράτε με σύνεση και μελέτη, όλα τα άλλα θα παίρνουν αίσια πορεία από μόνα τους. Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας αυτή τη χρονική στιγμή, με μόνη εξαίρεση τις περιπτώσεις που θα επιλέξετε να λειτουργήσετε ανόητα ή απερίσκεπτα!

Ο Ουρανός κινείται σε ανάδρομη πορεία με την έναρξη του μήνα. Επειδή πρόκειται για έναν πλανήτη που ευθύνεται για τις μεταπτώσεις του ζωδίου σας, δεν μπορεί να προβλεφθεί η τελική έκβαση των λαθών που θα κάνετε. Από την άλλη πλευρά, τονίζεται ξεκάθαρα ότι αν καταβάλετε έστω και μικρή προσπάθεια, έχετε όλα τα εχέγγυα για να βρείτε νικητές από κάθε κατάσταση!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Απρίλιος ταύρος

Μέσα στον Απρίλιο θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα, αν επιλέξετε συνειδητά να μείνετε μακριά από περίπλοκες καταστάσεις. Πρόκειται για μια περίοδο που θα διέπεται από ενέργεια, κάτι που απαιτεί να καταθέσετε και από την πλευρά σας για να πραγματωθούν όσα σας υπόσχεται. Τα εγχειρήματά σας θα έχουν θετική πορεία, φτάνοντας σε καινούργιους προορισμούς που ίσως να μην έχετε φανταστεί καν. Θα ευνοηθείτε στον σχεδιασμό κάθε καινούργιας στρατηγικής πρακτικής σας, που να αφορά επαγγελματικές κινήσεις ή και μια μετακόμιση από την παρούσα κατοικία σας.

Να ξέρετε ότι όσο πιο μεγαλεπήβολα είναι τα όνειρά σας και όσο πιο ανατρεπτικές οι αλλαγές που θα σκεφτείτε μέσα στον Απρίλιο, τόσο περισσότερη στήριξη και υποβοήθηση θα έχετε από το σύμπαν. Οι πλανητικοί προστάτες σας έχουν ήδη ταχθεί στο πλευρό σας και αναμένουν από εσάς να αδράξετε την κάθε ευκαιρία που θα σας στείλουν!

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ο οικονομικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί με τη μέγιστη δυνατή εύνοια για όλους τους Ταύρους. Αυτό που είναι απαραίτητο από την πλευρά σας, είναι να μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις – παρά την έντονη παρόρμηση που θα σας ωθεί να αδράξετε κάθε προοπτική κέρδους!
Είναι πιθανό να σας συνεπάρει τόσο η θετική ροή των γεγονότων, που να θεωρήσετε ότι είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα… Όμως, αυτή η αίσθηση είναι ικανή παράλληλα να σας βγάλει εκτός πορείας, αν δεν προσέξετε τις επιλογές που θα κάνετε και τα άτομα που θα εμπιστευθείτε.

taro-zodia-098

ζώδια Απρίλιος ταύρος

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Απρίλιο καλείστε να σβήσετε τις μηχανές σας και να δείξετε αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Οι καταστάσεις θα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν από μόνες τους, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για να παρακολουθείτε την πορεία τους και να εστιάζετε στην κατεύθυνση που θα σας δείχνουν. Η ετοιμότητα είναι ζωτικός παράγοντας αυτή την περίοδο, γιατί θα σας εντάσσει άμεσα στην κάθε αλλαγή που θα προκύπτει. Έτσι δεν θα ρισκάρετε να παρασυρθείτε από τις απρόβλεπτες τροπές που μπορεί να φέρουν τα άστρα στον δρόμο σας, προκειμένου να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά σας!αγαπη

Να ξέρετε ότι θα έχετε το ελεύθερο να επιλέξετε να αντιταχθείτε στην ευκολία αυτής της φάσης. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε όλες τις κινήσεις μόνοι σας, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των εξελίξεων και να μην παρεκκλίνετε της πορείας σας. Μια τέτοια επιλογή δεν έχει σαφείς ενδείξεις ως προς την απόδοσή της, γιατί θα χρειαστείτε πολύ περισσότερα μέσα από αυτά που διαθέτετε. Ίσως αυτό να αφορά επιπλέον οικονομικούς πόρους ή και άτομα που θα πρέπει να επιστρατεύετε, για να δράσετε από κοινού με ταχύτητα και επαγγελματισμό.

ζώδια Απρίλιος ταύρος

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Απρίλιο θα πρέπει να υιοθετήσετε την ακριβώς αντίθετη στρατηγική: μην βιαστείτε καθόλου και για τίποτα! Η εξέλιξη των συγκυριών και η διαίσθησή σας θα σας δείχνουν κάθε φορά ποια κίνηση πρέπει να κάνετε και προς ποια κατεύθυνση.

Όσο ευνοϊκό κι αν είναι το κλίμα προς όφελός σας, κανείς άλλος πέρα από εσάς δεν γνωρίζει ποια πορεία θέλετε να ακολουθήσει η ζωή σας… Γι’ αυτό θα είναι πιο συνετό να κινηθείτε αυτόνομα αυτή την περίοδο, χωρίς να εμπλέξετε άλλα άτομα ή να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Φυσικά θα χρειαστείτε μια ομάδα από έμπιστους και αξιόπιστους ανθρώπους για να σας στηρίξουν σε ψυχολογικό επίπεδο – όμως είναι πολλοί οι παράγοντες που θα διακυβεύονται, και δεν πρέπει να τους αξιολογήσει κάποιος άλλος πέρα από εσάς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66