ζώδια Απρίλιος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις 2018

επανασυνδεση-αντρας-υδροχοος-ωροσκοπιο

ζώδια Απρίλιος υδροχόος

Ο Απρίλιος αναμένεται να καταστεί ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο δράσης για όλους τους Υδροχόους.

Θα προκύψουν κάποιες ιδιόρρυθμες αλλά και κάποιες ζωηρές συγκυρίες, τίποτα όμως δεν θα είναι τόσο ανατρεπτικό που να προκαλέσει την ανησυχία σας.

Οι δύστροπες θέσεις που θα λάβει η Δήμητρα της παραγωγικότητας, ενδέχεται να επιφέρει αντικρουόμενες καταστάσεις.

zodia-zvdia-22

 

Ωστόσο, μια δυναμική συμμαχία ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα θα σταθεί στο δικό σας πλευρό, υποστηριζόμενη μάλιστα και από τον Πλούτωνα – τον αστρικό πατέρα όσων ανήκουν στο στοιχείο του Νερού. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να μην αναστατώνεστε εκ των προτέρων και να μην γκρινιάζετε ασκόπως… Τέτοιες συμπεριφορές θα σας οδηγήσουν στα αντίθετα αποτελέσματα, που θα δυσκολευτείτε πολύ να ανατρέψετε στη συνέχεια!

Τα άστρα απαιτούν από εσάς να επικεντρωθείτε στην επικοινωνία μέσα στον Απρίλιο. Θα καταστεί από νωρίς απαραίτητο να εξομαλύνετε τα πνεύματα, για να επιλύσετε κάποια προβλήματα που θα οφείλονται σε παρεξηγήσεις. Επειδή αυτό το κλίμα θα υπάρχει τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να διαχωρίσετε τη σπουδαιότητα της κάθε περίπτωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Απρίλιος υδροχόος

Για παράδειγμα, θα αντιληφθείτε πολύ πιο εύκολα όσα θα αφορούν το σπιτικό σας – όπου εκεί οι χειρισμοί σας θα πρέπει να είναι πιο άμεσοι και αποφασιστικοί. Να ξέρετε ότι κανένα πρόβλημα δεν θα είναι σοβαρό ή δυσεπίλυτο. Επιπρόσθετα, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ο Απρίλιος θα είναι δυναμικός και αποδοτικός. Γι’ αυτό μην βιαστείτε να ορμήσετε στα καινούργια δεδομένα, θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε στους ρυθμούς αυτής της περιόδου!

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας θα κυλήσει με κάποια σκαμπανεβάσματα για όλους του Υδροχόους. Όμως να έχετε υπόψιν σας ότι κάθε δυσκολία που θα σας προσεγγίσει, έχει τα εχέγγυα να αποβεί προς όφελος της πορείας και των ονείρων σας.

ζωδια-ταρο-99

 

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ζώδια Απρίλιος υδροχόος

Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην διστάσετε να εντάξετε νέες συμφωνίες στα πλάνα σας. Είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε όσο το δυνατόν πιο πολλούς συμμάχους, γι’ αυτό κάντε όσα χρειάζεται για να επιστρατεύσετε τους πλέον πιστούς. Στα εσωτερικά της εργασίας σας, θα κληθείτε να υιοθετήσετε πιο αυστηρές πρακτικές. Το καίριο μέλημά σας πρέπει να είναι να μην κάνετε εσείς λάθη, όπως και να μην επιτρέψετε αμφιβολίες ή διφορούμενες ερμηνείες όσο αφορά τις κατευθυντήριες γραμμές που θα δίνετε.

Φροντίστε να είστε προσηνείς και συνεργάσιμοι όταν όλα κυλούν όπως έχετε ορίσει εκ των προτέρων. Σε κρίσιμες στιγμές, δεν μπορούν δύο καπετάνιοι να κουμαντάρουν το ίδιο πλοίο… Γι’ αυτό κάθε αντίρρηση ή ανυπακοή θα επιφέρει καθυστερημένες αντιδράσεις από την ομάδα σας, κάτι που θα αποτελέσει αστάθμητο ρίσκο!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Απρίλιος υδροχόος

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αναμένετε μια πολύ πιο ομαλή ροή εξελίξεων στο επαγγελματικό πεδίο. Εσείς δεν χρειάζεται να βιαστείτε για τίποτα, πρέπει μόνο να λειτουργήσετε με συνέπεια και ακεραιότητα για να διακριθείτε.

Ο Απρίλιος δεν θα θέσει σημαντικές δυσκολίες στην πορεία σας, αρκεί να είστε ειλικρινείς και να μην αποκρύπτετε τις εμπεριστατωμένες θέσεις σας. Όσο είστε εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας και δεν σταματάτε να εξελίσσεστε, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα… Η προσπάθεια να γίνετε αρεστοί ή ο απερίσκεπτος αυθορμητισμός σας, είναι οι μόνοι παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν τα σχέδιά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087