Ζώδια Αυγουστος 2018 – Ενας ιδιότροπος Μήνας

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι ιδιότροπος και κάπως ανάστατος.

Τη θετική χροιά της περιόδου θα την δώσει ο Κρόνος, με τη συνετή και αυστηρή ιδιοσυγκρασία του…Η αξιοποίησή της θα βοηθήσει τους πάντες, να μετατρέψουν κάθε αναταραχή σε εποικοδομητική ενέργεια!

Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό έχει τη δυναμική να στηρίξει κάθε καινοτομία και αλλαγή, αρκεί να έχετε συνεχώς στη σκέψη σας το παρελθόν και όσα έχετε αποκομίσει από αυτό.

zodia-zvdia-22

Αν η οπτική σας εστιαστεί στην εξισορρόπηση και την εξέλιξη, η παράδοση και η πρωτοτυπία θα βαδίσουν μαζί για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε ριζικά όσες πτυχές της ζωής σας το χρειάζονται!

Στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου, ο Άρης και ο Ουρανός θα σχηματίσουν μια όψη έντασης. Δεν αποκλείεται να είναι φορτισμένη με επιθετικότητα, ανατρεπτική διάθεση, χάος διάσπαρτο από κάθε είδους βία, ατυχήματα με πολλές καταστροφές ή/και απώλειες, αντίσταση κατά κάθε αρχής, ακόμα και διακυμάνσεις στους μηχανισμούς που αφορούν το χρήμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Κάποια ατυχήματα μπορεί να αφορούν την παροχή ρεύματος με κάποιο τρόπο, τα σχετικά δίκτυα, τις βιομηχανικές δομές ή τις περιοχές τους. Εντάσεις είναι πιθανές και σε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά αν καταστάσεις φτάσουν σε κρίσιμα σημεία… Ίσως η κοινωνία να νιώσει ότι κάποιες δυσάρεστες σελίδες της ιστορίας της ετοιμάζονται να επαναληφθούν.

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα ενδέχεται να πάρει τη μορφή του «αναγκαίου κακού». Ίσως να αποτελέσει τον παράγοντα για επιβεβλημένες αλλαγές που όλοι αρνούνταν να κάνουν για πολύ καιρό, ενώ κρύβονταν πίσω από απαρχαιωμένα κατεστημένα και το ένστικτο της αγέλης!

Τα γεγονότα που θα συντελεστούν υπό αυτό το συμπαντικό περιβάλλον, θα έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα.

zwdia

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη θα αρχίσει τη διαμονή της στον Ζυγό που τον κυβερνά. Από αυτή τη θέση της, θα εμφυσήσει σε όλους την επιθυμία για αρμονία, γαλήνη, για δικαιοσύνη ακόμα και σε κοινωνικό επίπεδο, για αμεροληψία.

Το ενδιαφέρον όλων θα εστιαστεί στη ζωή «από κοινού» με τους ανθρώπους που έχουν στο πλάι τους, είτε στον πόθο να αποκτήσουν το έτερό τους ήμισυ. Γι’ αυτό όλοι θα είναι διατεθημένοι να κάνουν συμβιβασμούς, να είναι διαλλακτικοί, να αποζητήσουν την ισορροπία, να κάνουν διπλωματικές και ισόνομες προσεγγίσεις!

Η λιγότερο λαμπερή πλευρά της παρουσίας της Αφροδίτης στον Ζυγό, ενέχει το στοιχείο της υποκρισίας, την ανικανότητα να παρθούν ξεκάθαρες αποφάσεις, την αναζήτηση των εύκολων λύσεων.

zwdia

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Το πρώτο δεκαήμερο του φετινού Αυγούστου, η Αφροδίτη θα το διανύσει σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτά τα δεδομένα ενδέχεται να ενεργοποιήσουν θέματα που αφορούν την αλληλεπίδραση με την κοινωνία, τη διασύνδεση με τον κρατικό μηχανισμό και τους οργανισμούς, την αναζήτηση της κοινωνικής ισότητας.

Στις 11 Αυγούστου αναμένεται να σημειωθεί μια Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, μία ακόμη στη σειρά των εκλείψεων που έχουν ουσιαστικό μεταμορφωτικό ρόλο. Η συνάντηση του Ήλιου με τη Σελήνη προσεγγίζει τον Ερμή που κινείται ανάδρομος, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τη σύγχυση και την επικοινωνιακή ικανότητα… Μπορεί να μην δίνονται όλες οι ζωτικές πληροφορίες, να παραπληροφορείστε ή να παραπλανήστε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Κάτι πρέπει να διαρραγεί, προκειμένου να περάσετε στην μακρά και δύσκολη διαδικασία της αναδόμησης με μακροχρόνια αποτελέσματα. Η κατάρρευση των δομών που θεωρείτε ασφαλείς, μπορεί να προκύψει τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Γι’ αυτό πρέπει να χειριστείτε τις ενέργειες αυτής της περιόδου συνειδητά, και με προθυμία να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές σε συγκεκριμένες δύσκολες πτυχές της ζωής σας!

Ο Ερμής θα σχηματίσει όψεις τετραγώνου με τον Δία, πρώτα ενόσω κινείται ανάδρομος και στη συνέχεια αφού επιστρέψει σε ορθή πορεία. Αυτές ενδέχεται να υπογραμμίσουν δυσκολία σε διαπραγματεύσεις, εγωισμούς, ισχυρογνωμοσύνες, υπερβολές, όπως και την επιθυμία να κάνετε περισσότερα απ’ όσα είναι εφικτά. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όσο αφορά έγγραφα, νομικές διαφορές και διαπραγματεύσεις κάθε είδους ειδικά μέχρι τις 20 Αυγούστου.

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Στις ευχάριστες ειδήσεις της περιόδου εντάσσεται το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα. Αυτή η «προστατευτική» όψη θα ενεργοποιήσει σε όλους τις πιο υψηλές προθέσεις, τις πιο καθάριες και άδολες, την ανάγκη για πνευματικότητα και γαλήνη της σκέψης.

Στην αντίπερα όχθη του, αυτό το τρίγωνο μπορεί να σας κάνει πιο μαλθακούς ή απατηλούς στην οπτική σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι να χρησιμοποιήσουν αυτή την όψη, προκειμένου να αποκτήσουν τη φήμη γκουρού, σωτήρα και τα λοιπά…

Στις 23 Αυγούστου, ο Ήλιος θα μπει στην Παρθένο. Από αυτά τα πρακτικά, ήρεμα, αναλυτικά και μετρημένα εδάφη, θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, και τον Ουρανό από τον Ταύρο.

taro-zodia-76

Ζώδια Αστρολόγος Αύγουστος 2018

Πρόκειται για έναν σχηματισμό που αποκαλείται «πυραμίδα», αποτελούμενο από πλανήτες σε ζώδια της Γης. Υπόσχεται την επικράτηση της σταθερότητας και μεγεθύνει την ικανότητα όλων να εντοπίσουν εκ νέου την ισορροπία και την ασφάλεια μέσα τους, ειδικά αν όσα συμβαίνουν γύρω τους δίνουν την αίσθηση του χάους. Αυτή η αστρολογική όψη θα σας παράσχει και την ενέργεια που χρειάζεστε, προκειμένου να χαίρεστε με την εργασία σας και να εμμένετε στην επίτευξη των στόχων σας!

Ιδιαίτερης σημασίας στη διάρκεια του φετινού Αυγούστου, είναι και η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 19 του μήνα. Επίσης, στις 27 του μήνα λήγει ο ανάδρομος κύκλος του Άρη. Αυτό το γεγονός θα ξεκλειδώσει και θα ενισχύσει μια σειρά από καταστάσεις, που χειρίζεστε για κάποιο διάστημα χωρίς να καταφέρνετε να τις επιλύσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot