ζώδια Αύγουστος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις 2018

αντρας-αιγοκερως-zwdia-taro-ωροσκοπιο

Ένας εξαιρετικά ιδιάζων μήνας προβλέπεται να είναι ο φετινός Αύγουστος για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Αυτό οφείλεται στους ενδιαφέροντες πλανητικούς συνδυασμούς που θα σχηματιστούν στη διάρκειά του.

Το αποτέλεσμά τους θα είναι να πάρετε αρκετά μαθήματα, ώστε να μην παίρνετε απερίσκεπτα ρίσκα και να μην εναποθέτετε τις εξελίξεις σε παράγοντες που δεν μπορείτε να ελέγξετε!

zodia-zvdia-22

 

Κοιτώντας πιο συγκεκριμένα το πλανητικό σκηνικό, η πιο μεγάλη αλλαγή απέναντί σας θα σημειωθεί από τον πολεμιστή Άρη. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς σας προστάτες, που συνήθως φροντίζει την ακμή του ζωδίου σας. Μέσα στον Αύγουστο θα περάσει από την κατανόηση στον θυμό, κάτι που θα θέσει αρκετούς περιορισμούς στην πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.

Από την άλλη πλευρά, τόσο η Σελήνη όσο και ο Δίας θα αναστρέψουν τη στάση τους προς εσάς. Ενώ συνήθως δρουν εχθρικά απέναντί σας, τώρα αναμένεται να σταθούν στο πλάι σας και να ενισχύουν τις κινήσεις σας. Με αυτά τα δεδομένα, είναι κατανοητό ότι δεν θα έχετε περιθώρια να λειτουργήσετε χωρίς σύνεση και μελέτη των βημάτων σας στη διάρκεια αυτού του μήνα!

ζώδια Αύγουστος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις 2018

taro-zodia-76

Το καίριο σημείο για εσάς, θα είναι να μην πειστείτε ούτε να παρασυρθείτε από τις παραινέσεις τρίτων. Αν ενδώσετε σε κάποιον τέτοιο πειρασμό, το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσετε στο τέλος και να καταλήξετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας. Η εκκεντρική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί, θα επιφέρει και αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να τις αντιληφθείτε γρήγορα, και αρκετά ευέλικτοι για να τις χειριστείτε πριν επιφέρουν συνέπειες που δεν θα σας ευχαριστήσουν.

Ο δυναμισμός που θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα εξυπηρετήσει μόνο εκείνα τα σχέδιά σας που είναι προμελετημένα και προσυμφωνημένα. Αν θέλετε να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε, θα πρέπει να κινηθείτε με προετοιμασία, να αποφύγετε τις απότομες αλλαγές και να υιοθετήσετε συντηρητική στάση έναντι των καταστάσεων!

zwdia-zodia-astrologia-65

Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στον Αύγουστο, γι’ αυτό τα άστρα σας συστήνουν να μην είστε υπερβολικά «μαχητικοί». Θα είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων δευτερεύουσας σημασίας, ώστε να έχετε να χειριστείτε όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα στο μέλλον. Επιλύστε διαδικαστικές υποχρεώσεις και σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας, για να είστε πανέτοιμοι τις καίριες στιγμές που θα ακολουθήσουν!

ζώδια Αύγουστος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις 2018

Σε γενικές γραμμές, ο μήνας δεν ενδείκνυται για να εμπιστευτείτε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Από την άλλη πλευρά, να ξέρετε ότι η αγαστή σύμπραξη με συναδέλφους και συνεργάτες θα ενισχύσει κάθε προσπάθειά σας, επιφέροντας περισσότερα αποτελέσματα απ’ όσα θα είχατε αν δουλεύατε αυτόνομα.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Αύγουστο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κατανοήσετε πλήρως την κατάσταση και τα δεδομένα σας. Θα είναι αρκετοί αυτοί που θα σας προσεγγίσουν με πληροφορίες ή απόψεις, ίσως και ακούσια. Δεν έχει σημασία πώς και από πού θα συλλέγετε στοιχεία, σημασία έχει μόνο ο τρόπος που θα τα αξιοποιείτε!

Τα ρίσκα δεν θα σας εξυπηρετήσουν σε κάτι αυτή την περίοδο, αντιθέτως μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο σημαντικά σχέδιά σας ή και να σας οδηγήσουν σε αποτυχίες. Κάθε μελετημένη στρατηγική θα σας επιφέρει θετικότερα αποτελέσματα, όπως και η προσοχή στα τεχνολογικά τμήματα των θεμάτων σας. Θα σας ωφελήσει αν εκσυγχρονίσετε τώρα εξοπλισμούς και μηχανήματα που έχετε παραμελήσει για καιρό. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και με το προσωπικό σας, ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα για όλα τα «εργαλεία» σας!

ζώδια Αύγουστος αιγόκερως μηνιαίες προβλέψεις 2018

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα περάσετε τον Αύγουστο πολύ πιο ήρεμα και ευχάριστα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα θέματα δεν εξαρτώνται από εσάς, άρα αρκεί να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων για να έχετε μια αίσια πορεία.

Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να πλοηγήσετε το επαγγελματικό σας «σκαρί» με υπευθυνότητα και αποδοτικότητα. Έτσι θα αποφύγετε όλους τους σκοπέλους καθ’ οδόν και θα μπείτε σε πιο πλεονεκτικές κατευθύνσεις για το μέλλον. Μιας και αυτό δεν απαιτεί ηρωικές προσπάθειες, είναι βέβαιο ότι θα κλείσετε τον Αύγουστο με θετικό πρόσημο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66