ζώδια Αύγουστος ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-pisces

Ο Αύγουστος προβλέπεται να είναι η πιο επιτυχής περίοδος όλης της χρονιάς, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Σε αυτό θα συμβάλλουν οι θετικές πλανητικές παρεμβάσεις στο ζώδιό σας, εκ μέρους της Αφροδίτης και του Ερμή.

Είναι βέβαιο ότι υπάρχει η δυναμική να δείτε πολλά από τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Ιχθύες!

zodia-zvdia-22

Ο Αύγουστος θα είναι η πιο ιδανική στιγμή για να επιλύσετε οποιοδήποτε θέμα σας έχει προβληματίσει τελευταία, επιστρατεύοντας στο πλευρό σας σημαντικούς και ισχυρούς συμμάχους. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να έχετε ήδη επεξεργαστεί τις επιλογές σας. Αν πρώτα σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά δράτε με σύνεση και μελέτη, όλα τα άλλα θα παίρνουν αίσια πορεία από μόνα τους!

Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας αυτή τη χρονική στιγμή, με μόνη εξαίρεση τις περιπτώσεις που θα επιλέξετε να λειτουργήσετε βιαστικά ή χωρίς να έχετε κατανοήσει την κατάσταση. Ενδέχεται να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για κάθε πρόβλημά σας εξαρχής, γι’ αυτό θα είναι καλύτερα να καθυστερείτε να πάρετε αποφάσεις. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας μέσα στον Αύγουστο, η παρόρμηση ή η ορμητικότητα θα καταστούν οι μόνοι αρνητικοί παράγοντες για εσάς!

ζώδια Αύγουστος ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia - love

Φροντίστε να μην προκαλέσετε ούτε να εμπλακείτε σε συγκρούσεις, ειδικά με ανθρώπους των στενών σας κύκλων. Προτιμήστε να επιδείξετε υπομονή μαζί τους ή να αποχωρήσετε από κάθε δυσχέρεια, χωρίς να σας απασχολήσει αν θα σας χαρακτηρίσουν αδύναμους. Επιστρέφοντας στο κάθε πρόβλημα όταν θα έχει εξομαλυνθεί η ατμόσφαιρα, όχι μόνο θα επικρατήσετε αλλά θα δείτε και τους εχθρούς σας να δαγκώνουν τη γλώσσα τους!

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού αναμένεται να είναι εξαιρετικά αίσιος και στον τομέα των οικονομικών σας. Πιο συγκεκριμένα, θα ευνοηθείτε σε κάθε σοβαρή επένδυση – που μπορεί να αφορά μια σημαντική αγορά ή και την επέκτασή σας σε επαγγελματικό επίπεδο!

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Ιχθύες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Αύγουστο καλείστε να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας βλέψεις. Οι καταστάσεις θα έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν από μόνες τους, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση για να παρακολουθείτε την πορεία τους και να εστιάζετε στην κατεύθυνση που θα σας δείχνουν. Η ετοιμότητα είναι ζωτικός παράγοντας αυτή την περίοδο, γιατί θα σας εντάσσει άμεσα στην κάθε αλλαγή που θα προκύπτει!

ζώδια Αύγουστος ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις 2018

Να ξέρετε ότι η διπλωματία θα καταστεί καίριο εργαλείο για εσάς σε αυτή τη φάση. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε όλες τις κινήσεις μόνοι σας, για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των εξελίξεων και να μην παρεκκλίνετε της πορείας σας. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να μην έχει την απόδοση που επιθυμείτε- αντιθέτως θα σας ευνοήσει το να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους από όσους διαθέτετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Ιχθύες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Αύγουστο θα πρέπει να υιοθετήσετε την ακριβώς αντίθετη στρατηγική. Πρέπει να κινηθείτε μόνοι σας, με όση περισσότερη διακριτικότητα και μυστικότητα μπορείτε! Η εξέλιξη των συγκυριών και η διαίσθησή σας θα σας δείχνουν κάθε φορά την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στη συνέχεια. Είναι πιο συνετό να λειτουργήσετε αυτόνομα αυτή την περίοδο, χωρίς να εμπλέξετε άλλα άτομα ή να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ζώδια Αύγουστος ιχθύες μηνιαίες προβλέψεις 2018

Ενδέχεται κάποιες στιγμές να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αμφίρροπες καταστάσεις, όπου ίσως κληθείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο καθήκον και το συναίσθημα… Αν και δεν υπάρχει λανθασμένη απόφαση, είναι δεδομένο ότι κάθε επιλογή θα έχει διαφορετικό αποτέλεσμα και άλλες συνέπειες. Να είστε προετοιμασμένοι για την κάθε εκδοχή, πριν πάρετε την τελική απόφαση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66