ζώδια Αύγουστος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις 2018

sagittarius-character

Από κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις θα στιγματιστεί ο φετινός Αύγουστος για εσάς, αγαπητοί Τοξότες.

Τον αίσιο ρυθμό του μήνα μπορείτε να τον εμπιστευτείτε στις θέσεις που θα λάβουν κυρίως η Έριδα, ο Δίας και ο Ερμής.

Ενώ οι πρώτοι δύο πλανήτες είναι σε τέλεια αρμονία στις επιρροές τους, ο Ερμής θα σας εκπλήξει με το θετικό του πρόσημο – μιας και συνήθως είναι δυσχερής απέναντί σας!

zodia-zvdia-22

Το ευνοϊκό περιβάλλον του Αυγούστου θα το αντιληφθείτε από τις πρώτες κιόλας μέρες του, που θα νιώσετε να αυξάνεται η δυναμική σας και οι ρυθμοί σας γενικότερα. Να αναμένετε απρόσμενες απολαβές τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, νέα επιτεύγματα, επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις, επέκταση και διεύρυνση των οριζόντων σας σε όλους τους τομείς!

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα συντελεστεί από μόνο του. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για τη θετική έκβαση των υποθέσεών σας, όμως όλοι οι κόποι σας θα ευοδωθούν και θα αποφέρουν καρπούς αρκετά σύντομα. Θα δείτε τις επενδύσεις σας να επιφέρουν πολλαπλάσια κέρδη, αρκεί να τις προωθήσετε την κατάλληλη στιγμή!

ζώδια Αύγουστος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις 2018

taro-zodia-76

Σε γενικές γραμμές αυτή η περίοδος θα είναι εξαιρετικά επιτυχής, αν λάβετε σοβαρά υπόψιν σαν έναν ζωτικό παράγοντα: να μην δράτε αυτόνομα και να μην χειρίζεστε τα πάντα μόνοι σας! Μέσα στον Αύγουστο καλείστε να στηριχτείτε στη βοήθεια των ανθρώπων που σας νοιάζονται, όπως και στους συνεργάτες σας.

Όσοι είστε συνηθισμένοι ή προτιμάτε να λειτουργείτε μοναχικά, μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να ακολουθήσετε την προτεινόμενη τάση. Ειδικά εσείς, πρέπει να βρείτε τον τρόπο να υιοθετήσετε αυτή την εκ διαμέτρου αντίθετη στρατηγική. Όλοι πρέπει ενίοτε να μεταλλάσουν τις πρακτικές τους, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση εσάς θα σας ωφελήσει πάρα πολύ!

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μέσα στον Αύγουστο θα λάβετε αμέριστη στήριξη από καινούργιες συμπράξεις. Επειδή γενικότερα το δεύτερο μισό της τρέχουσας χρονιάς διαγράφεται αίσιο για τα εργασιακά σας, να ξέρετε ότι αυτός είναι ο μήνας με την εύνοια στο ζενίθ της! Να διαπραγματευτείτε κάθε είδους συμφωνία που θα σας προκύψει, όπως και να τολμήσετε να πάρετε δραστικά μέτρα στην οργάνωση και αναδιάρθρωση του τρόπου χειρισμού των διαδικασιών σας.

ζώδια Αύγουστος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις 2018

Το βασικό ζητούμενό σας μέσα σε αυτό τον μήνα, θα είναι να οργανώσετε και να διεκπεραιώσετε όλα τα σημαντικά θέματα. Αν και θα είναι πολλοί οι νέοι συνεργάτες που θα σας προσεγγίσουν λίγο αργότερα, θα είναι πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε τότε τον όγκο εργασιών σας. Σε καμία περίπτωση μην διστάσετε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας, όπως και να δοκιμάσετε εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Αύγουστο πρέπει να ακολουθήσετε την ακριβώς αντίθετη στρατηγική. Για να αδράξετε τα μέγιστα οφέλη της περιόδου, αρκεί να μείνετε σταθεροί στα σχέδια που έχετε θέσει και να μην βιάζεστε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας, γι’ αυτό μελετήστε καλά την κάθε πρόταση, όσο αποδοτική κι αν ακούγεται.

ζώδια Αύγουστος τοξότης μηνιαίες προβλέψεις 2018

Παράλληλα, αυτή είναι ιδανική στιγμή για να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και να κάνετε ξεκάθαρες τις θέσεις σας. Φροντίστε μόνο να είναι άρτια εμπεριστατωμένη κάθε άποψη που θα θέσετε, πριν περάσετε στο στάδιο των απαιτήσεων… Να ξέρετε ότι το σύμπαν είναι στο πλευρό σας, όπως και όλοι οι πιστοί σας σύμμαχοι για να σας στηρίξουν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66