ζώδια Αύγουστος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-aquarius

Ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να είναι μια περίοδος με πολλές ζωηρές και αξέχαστες εμπειρίες!

Τα άστρα θα είναι ταγμένα στο πλάι σας μέσα στον Αύγουστο, αγαπητοί Υδροχόοι.

Η συνολική ατμόσφαιρα θα είναι η ιδανική, για να κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας!

zodia-zvdia-22

Η εξαιρετικά ευνοϊκή θέση που θα κατέχει ο Ήλιος απέναντί σας στη διάρκεια του μήνα, ενδείκνυται για να κάνετε τις σημαντικές αγορές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Να ξέρετε ότι όσο πιο μεγάλη είναι αυτή η δαπάνη, τόσο περισσότερη χαρά και αισιοδοξία θα σας χαρίσει!

Επιπρόσθετα, αυτή η περίοδος είναι αίσια για να επιδείξετε την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα νιώσετε ότι τα πάντα τελικά καταλήγουν στην παλιά και γνωστή παροιμία, ότι «όσο πιο πολλά δίνεις, τόσο πιο πολλά παίρνεις». Σε γενικές γραμμές, πολλά γνωμικά που αφορούν την ευημερία και προάγουν την ευτυχία, θα βρουν την εφαρμογή τους στις δικές σας κινήσεις μέσα στον Αύγουστο. Γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και τις κεραίες σας τεντωμένες, ώστε να εντοπίσετε την τύχη που θα σας συντροφεύει συνεχώς!

ζώδια Αύγουστος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-fotia

Αυτή την περίοδο προσπαθήστε να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Αν και θα ευνοηθούν περισσότερο δραστηριότητες που γίνονται σε εξωτερικούς χώρους, το καίριο μέλημά σας πρέπει να είναι να περάσετε μαζί ώρες διασκέδασης και θετικής ενέργειας. Το στοιχείο που πρέπει προσέξετε στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι η συμπεριφορά σας. Ακόμα κι αν εσείς δεν το πιστεύετε, κάποιες φορές ο τρόπος που μιλάτε ή αντιδράτε είναι απότομος και προκλητικός.

Για να μην έρθετε αντιμέτωποι με αχρείαστες εντάσεις, φροντίστε να επιλύετε ήρεμα κάθε θέμα τη στιγμή που θα προκύπτει. Επίσης, θα σας ωφελήσει να παραδέχεστε τα λάθη σας, γιατί το πείσμα ή η αλαζονεία μπορεί να επιφέρουν ανεπανόρθωτες βλάβες σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Από την άλλη πλευρά, εξίσου αρνητικό θα είναι να αναλαμβάνετε την ευθύνη για λάθη που δεν είναι δικά σας. Αν λειτουργήσετε με ψυχραιμία και σύνεση, θα αξιοποιήσετε όλη την εύνοια του δυναμικού τρίο που θα σας συντροφεύει όλο τον Αύγουστο: του Ήλιου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα!

ζώδια Αύγουστος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις 2018

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσο αφορά τον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα έχετε τη δυναμική να κάνετε εντυπωσιακά άλματα όσο αφορά τον τομέα των επενδύσεων. Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα έχετε την απαραίτητη πλανητική στήριξη για να πάρετε ρίσκα. Τώρα ενδείκνυται να αναζητήσετε μεγαλύτερες και πιο σημαντικές συμμαχίες, όπως και να διευρύνετε τη σφαίρα επιρροής σας. Αν θεωρήσετε ότι οι πηγές σας δεν επαρκούν για να προχωρήσετε όσα έχετε σχεδιάσει, προσπαθήστε να έλξετε πιο πολλές και σύντομα θα είστε σε θέση να συνάψετε εξαιρετικά προσοδοφόρες συμφωνίες!

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μέσα στον Αύγουστο, τολμήστε να επιστρατεύσετε τα υλιστικά και κατακτητικά χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας σας. Ο Ερμής θα απαιτήσει το μέγιστο της αυτοπεποίθησής σας αλλά και καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα, προκειμένου να μπορέσετε να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Κανείς δεν σας αναγκάζει να μείνετε στάσιμοι, γι’ αυτό όλα εξαρτώνται από την αποφασιστικότητά σας και μόνο!

ζώδια Αύγουστος υδροχόος μηνιαίες προβλέψεις 2018

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να προσεγγίσετε τους στόχους που έχετε θέσει. Στηριχτείτε στον εαυτό σας και μόνο, για να χαρείτε τα περισσότερα δυνατά οφέλη των κόπων σας.

Παράλληλα, κάθε συνεργατική πρόθεση από τους άλλους θα είναι καλοδεχούμενη. Φροντίστε να επιλέξετε τις στρατηγικές εκείνες που θα είναι αρκετά ευέλικτες, ώστε να μπορείτε να τις προσαρμόζετε στις εκάστοτε ανάγκες. Προχωρήστε σε κάθε επένδυση που θα κρίνετε απαραίτητη για να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Να ξέρετε ότι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού δεν ενδείκνυται για να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας, θα πρέπει να ιδρώσετε κι άλλο τη φανέλα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia