ζώδια δίδυμοι Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

ζωδιο-διδυμοι-ερωτικα-χαρακτηριστικα

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος για τη ζωή σας θα είναι ο φετινός Αύγουστος, αγαπητοί Δίδυμοι.

Από τις πρώτες μέρες του μήνα να κατανοήσετε την ανάγκη να κινηθείτε με σύνεση αλλά και επιφύλαξη, σε όλους τους τομείς που θέλετε να σημειώσουν πρόοδο και εξέλιξη.

Το όπλο σας προς αυτή την κατεύθυνση, θα είναι η στροφή σας για στήριξη στους γνήσιους φίλους σας, που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και δεν έχουν λείψει ποτέ από το πλευρό σας!

zodia-zvdia-22

 

Την ατμόσφαιρα του μήνα θα την ορίσει κατά μεγάλο μέρος η εκκεντρική Έριδα, η οποία συνήθως δεν είναι θετικά προσκείμενη προς το ζώδιό σας. Μέσα στον Αύγουστο θα βρίσκεται σε δύστροπη θέση για εσάς, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να εξαπατηθείτε από απρόσμενες πλευρές… Αυτός είναι ο βασικός λόγος που πρέπει να είστε επαρκώς προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας, ώστε να προλαβαίνετε να εξουδετερώνετε κάθε αρνητική επιρροή!

Από την άλλη πλευρά ο Ερμής, που αποτελεί καίριο προστάτη του ζωδίου των Διδύμων, θα είναι ιδιαίτερα ενδυναμωμένος από τη θέση που θα πάρει απέναντί σας. Αυτό υποδεικνύει ότι έχετε όλα τα εχέγγυα να σημειώσετε επιτυχίες, σε όλους τους τομείς που χρειάζονται οργανωμένο σχέδιο και λογική προσέγγιση!

ζώδια δίδυμοι Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

taro-zodia-76

Σε γενικές γραμμές, ο Αύγουστος θα σας ευνοήσει ιδιαίτερα αν στρέψετε την προσοχή σας στους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά και ό,τι αφορά τη διεύρυνση του γνωστικού σας πεδίου. Αυτό μπορεί να ενέχει τη συνέχιση μιας μαθησιακής πορείας που είχατε διακόψει, την παρακολούθηση κάποιων εξειδικευμένων σεμιναρίων ή τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας στον τομέα που απασχολείστε. Η αναμφισβήτητη βοήθεια που θα λάβετε από τον Ερμή, αποτελεί εγγύηση για την μελλοντική ανέλιξή σας!

ζώδια δίδυμοι Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Ο Αύγουστος θα σας προσφέρει ένα εύρος δυνατοτήτων, αν μελετήσετε τον ρυθμό που ορίζει η εποχή και κινηθείτε με βάση αυτόν. Η επιμέλεια πρέπει να επικρατήσει έναντι της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης και των υπολοίπων θετικών στοιχείων της ιδιοσυγκρασίας σας, για να μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείτε ή να πάρετε ρίσκα, ακόμα κι αν είστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στην εκάστοτε κατάσταση!

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσοι Δίδυμοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα είναι καλό να παρατηρείτε συνεχώς τον περιβάλλοντα χώρο. Κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι εφικτό να προχωρήσετε περαιτέρω, αν συνεχίσετε να εργάζεστε μόνοι. Μιας και είστε οι πλέον επικοινωνιακοί και ομαδικοί παίκτες του ζωδιακού κύκλου, η εξασφάλιση στήριξης και βοήθειας από τους συναδέλφους δεν θα σας προκαλέσει καμία ανησυχία!

Τα ταλέντα και τα προσόντα σας στη διοίκηση θα εκτιμηθούν δεόντως, ειδικά αν εστιάσετε στην μεταλαμπάδευσή τους. Διαλέξτε με προσοχή την ομάδα σας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε τον παράγοντα της εξαπάτησης που θα ελλοχεύει στη διάρκεια του μήνα… Αρχίστε την εκπαίδευση, στοχεύστε στους καινούργιους σας ορίζοντες και ακολουθήστε τη δυναμική της περιόδου. Να ξέρετε ότι οι συνθήκες μπορεί να αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού, γι’ αυτό πρέπει να είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε την πορεία σας αναλόγως. Εσείς ξέρετε ότι ποτέ δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για την επιτυχία!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια δίδυμοι Αύγουστος 2018 μηνιαίες προβλέψεις

Όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, θα έχετε μια πιο ομαλή διαδρομή μέσα στον Αύγουστο. Κάτι που θα σας βοηθήσει να αδράξετε τα θετικά της περιόδου, είναι να κατευνάσετε λίγο την ευφάνταστη προσωπικότητά σας και τον εξωστρεφή χαρακτήρα σας. Πρέπει να είστε συνετοί και εστιασμένοι στα οράματά σας, για να μην υπάρξει για εσάς παράκαμψη από την κορυφή!

Μέσα στον Αύγουστο δεν πρέπει να ξεχνάτε τον επαγγελματικό σας στόχο, σε κανένα σημείο της διαδρομής. Αν λειτουργήσετε με επιμέλεια, θα αξιοποιήσετε όλους τους πόρους για να ανθίσει και η οικονομική σας κατάσταση. Αδράξτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν για επέκταση των επιχειρηματικών σας εγχειρημάτων, τολμήστε να κάνετε μεγάλα βήματα και μην ακούσετε κανέναν που θα προσπαθήσει να υποτιμήσει τις ικανότητες ή τη διαίσθησή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66