Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 17/3

imerisies-provlepseis-zodia-tetarti-4-6

Κριός

Γενικά ζωδια: Η έμπνευση και η φαντασία σας είναι στην κορυφή. Ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε κάποιο καλλιτεχνικό σχέδιο. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Αντιλαμβάνεστε πολύ καλά τα συναισθήματα των άλλων οπότε μην διστάσετε να λειτουργήσετε με το ένστικτό σας. Η λογική κάνει ένα βήμα πίσω σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Το ξεκίνημα της ημέρας θα είναι πολύ πιο παραγωγικό για εσάς σε σχέση με το τελείωμα. Το πρωί η ικανότητα επικοινωνίας σας με τους άλλους θα είναι εξαιρετική. Κατά την διάρκεια της ημέρα δυστυχώς η σύγχυση και οι παρεξηγήσεις κυριαρχούν.

 

Ταύρος

Γενικά zodia: Είστε ευαίσθητο άτομο και νοιάζεστε για τους γύρω σας. Σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως κοντά με τους άλλους ακόμα και με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η ευγενική σας πλευρά προσφέρει ανακούφιση στους άλλους αλλά ωφελεί και εσάς, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνετε. Είστε σε καλή φυσική κατάσταση, δείχνετε υπέροχα και θα είναι υπέροχο να περάσετε την ημέρα με φίλους.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Αρχικά μπορεί να απορρίψετε κάποιες εντυπωσιακές και φανταστικές ιδέες αλλά και ανθρώπους που τις παρουσιάζουν σε εσάς. Αντιθέτως θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Η πρόοδος σημειώνεται όταν βγαίνετε από την ρουτίνα σας και ονειρεύεστε. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: Υπάρχει περίπτωση να έχετε έναν πρωινό επισκέπτη. Αν και έκπληξη φαίνεται να είναι ευχάριστη. Ο επισκέπτης μπορεί να φέρνει κάποια δώρα, μπορεί να είναι με την μορφή καλών νέων. Ακούστε προσεκτικά αλλά να προσέχετε τα κουτσομπολιά. Προσέξτε να μην διαδώσετε φήμες που μπορεί να μην αληθεύουν.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Οι ιδέες που υπήρχαν στο μυαλό σας εδώ και μερικές ημέρες έχουν πάρει μορφή και έχουν σταθεροποιηθεί. Μπορείτε τώρα να τις αξιολογήσετε με πρακτικό τρόπο. Είναι μια φανταστική ημέρα για εσάς. Μεγάλες ευκαιρίες υπάρχουν στα χέρια σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ένα γράμμα, ένα τηλεφώνημα ή μια επίσκεψη από έναν φίλο ή από μια σχέση μπορεί να σας φέρει ενδιαφέροντα νέα. Η δημιουργική σας ενέργεια είναι στο απόγειό της και είναι καλή ιδέα να ασχοληθείτε με την συγγραφή, την μουσική ή την ζωγραφική. Θα πρέπει να βρείτε πολύ χρόνο μέσα στις δουλειές σας για να ασχοληθείτε με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορεί να έχετε και σύντομα ταξίδια.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τρέλα του πρωινού φεύγει μέχρι το απόγευμα και μπορείτε επιτέλους να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε τις απαντήσεις σε άλλους αφού πλέον έρχονται όλα σε εσάς εύκολα και φυσικά.

 

Λέων

Γενικά ζωδια: Η γοητεία σας και η κοινωνικότητά σας είναι στην κορυφή σήμερα. Εκμεταλλευτείτε και τα δύο. Θα λάμπετε σε κάθε κοινωνική εκδήλωση είτε είστε καλεσμένοι είτε οικοδεσπότες. Θα εκπέμπετε ενθουσιασμό. Έλκετε τους ανθρώπους σαν μαγνήτης. Έχετε κάποια σημαντικά νέα να μοιραστείτε οπότε μην εκπλαγείτε από τον κόσμο που θα συγκεντρωθεί γύρω σας.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Διανύετε μια περίοδο μεγάλης ενέργειας και μπορεί εύκολα να εξαντληθείτε από την δουλειά σας. Βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε, ειδικά το απόγευμα. Πηγαίνετε νωρίς σπίτι αν μπορείτε. Μπορείτε να γίνετε τεμπέληδες και να φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Παρθένος

Γενικά zodia: Όλα τα θέματα που σχετίζονται με την αγάπη, τον έρωτα και τον γάμο θα πάνε καλά σήμερα. Αισθάνεστε υπέροχα και πως σας υποστηρίζουν. Οι προσωπικές συζητήσεις θα είναι εύκολες και φυσικές. Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν μερικές παρεξηγήσεις και δεν θέλετε τίποτα να χαλάσει αυτή την υπέροχη ημέρα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Η δουλειά σας θα σας κάνει πολύ συναισθηματικούς, ειδικά το απόγευμα. Η ευαισθησία σας είναι στο απόγειό της και η παραμικρή κριτική θα σας δημιουργήσει πανικό. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να αναλάβει παραπάνω δουλειά. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

 

Ζυγός

Γενικά zodia: Μια συνάντηση στην οποία θα συμμετέχετε σήμερα μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα ωφέλιμα αποτελέσματα. Ίσως πιάσετε συζήτηση με κάποιον άγνωστο ο οποίος είναι ειδικός επάνω σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει. Ίσως κάνετε καλύτερη μια απλή γνωριμία που μπορεί να μετατραπεί σε φιλία. Να είστε ανοιχτοί σε ότι και όποιον φέρει αυτή η μέρα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia: Χρησιμοποιήστε την διαύγεια και την πνευματική δύναμη που αισθάνεστε το πρωί προς όφελός σας. Όλα μπορείτε να τα αντιληφθείτε εύκολα. Οι απαντήσεις δεν θα είναι τόσο εμφανείς το απόγευμα. Η αναποφασιστικότητα θα είναι εμφανής και το δρόμος δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρος.

 

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Δεν είναι του χαρακτήρα σας αλλά σήμερα στηρίζεστε στο ένστικτό σας για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Μπορεί η συμπεριφορά των γύρω σας να σας αποσπά. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τον τρόπο που σκέφτονται. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν σταματάτε να σκέφτεστε λογικά και αφήνεστε στο συναίσθημα, κερδίζετε.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε τις 2 τελευταίες ημέρες φαίνονται να ξεπερνιόνται. Ένα πρόσωπο, που δεν το περιμένετε, θα σας «σώσει» από την πνευματική σας σύγχυση και την ένταση που έχει δημιουργηθεί με τους άλλους. Να πιστεύετε ότι η λύση βρίσκεται στα χέρια σας.

 

Τοξότης

Γενικά ζωδια: Υπάρχει γκρίνια στην ατμόσφαιρα σήμερα. Όλοι φαίνεται να είναι σε άσχημη διάθεση. Εσείς έχετε την γοητεία και την επιμονή να τους τραβήξετε από την άσχημη ψυχολογία τους. Προσέξτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε για κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς μπορεί να έχετε σημαντικές επαγγελματικές επαφές αν αποφασίσετε να πάτε.

Ερωτικά ζωδια: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Η απρόσεκτη και επικίνδυνη προσέγγιση κάποιου θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό το πρωί. Η διαμάχη με αυτό το πρόσωπο θα είναι δύσκολη σε όλα τα επίπεδα. Μην το κάνετε μεγάλο θέμα. Αφήστε το και προχωρήστε.

 

Αιγόκερως

Γενικά zodia: Καλά νέα που αφορούν το οικονομικό κομμάτι μπορούν να κάνουν τις σκέψεις σας να περιστρέφονται γύρω από κάποια ανακαίνιση ή αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι σας. Ίσως αλλάξετε το χρώμα ή κάποια διακοσμητικά. Ακόμα και αν δεν έχετε πολλά χρήματα να ξοδέψετε κάποια λουλούδια, μαξιλάρια και κάποια χαλιά θα αλλάξουν τον χώρο. Ίσως αγοράσετε κάποια καινούργια έπιπλα. Περάστε καλά σήμερα.

Ερωτικά zodia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zodia:  Ο τρόπος σκέψης σας το πρωί θα δώσει ώθηση στο ένστικτό σας το απόγευμα. Ακολουθήστε το. Μπορείτε να ωφεληθείτε πολύ και όσον αφορά την γνώση αλλά και την κατανόηση.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να επιφέρουν σύγχυση στο σπίτι σήμερα. Η φυσική σας τάση προς την διπλωματία θα σας φανεί χρήσιμη. Όσον αφορά το καλλιτεχνικό κομμάτι ίσως αποφασίσετε να ζωγραφίσετε ή να γράψετε ένα μυθιστόρημα που έχετε καιρό στο μυαλό σας. Αν και δεν δίνετε μεγάλη σημασία στην καλλιτεχνική σας φύση ίσως είναι υπεύθυνη για κάποιες αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία.

Ερωτικά zvdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Το πρωινό πρέπει να αφιερωθεί σε εσάς. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο προς όφελός σας καθώς το απόγευμα οι γύρω σας δεν θα θέλουν να ακούσουν τις νέες και καινοτόμες ιδέες σας. Τραβήξτε την προσοχή σας το πρωί και μην περιμένετε.

 

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Φαίνεστε καλύτερα από ποτέ. Μην νομίζετε ότι ο/η σύντροφός σας δεν το έχει προσέξει. Αν και η επικοινωνία σας μπορεί να ήταν λίγο περίεργη τελευταία όλα μπορούν να ξεχαστούν όταν βρεθείτε οι 2 σας και χαλαρώσετε. Αν αισθάνεστε περιπετειώδεις κανονίστε κάτι διαφορετικό για σήμερα. Θα περάσετε καλά.

Ερωτικά zwdia: διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:  Καθώς η ημέρα περνά θα αισθανθείτε πως οι άλλοι υπολογίζουν περισσότερο τις ιδέες σας. Το απόγευμα θα είστε πιο παραγωγικοί. Απρόσμενη καλή τύχη κρύβει η σημερινή ημέρα και προσθέτει έναν ακόμα στόχο στην δουλειά σας.

 

zodia-astra-tarot