ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 A

kalokairi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 A

ζώδια Κριός

Είστε έτοιμοι να εκραγείτε; Ηρεμήστε! Πρέπει να βρείτε μια εποικοδομητική διέξοδο για αυτή τη συναισθηματική αναταραχή στην αρχή της εβδομάδας. Ψάξτε για βοήθεια στο μέτωπο του σπιτιού (από ένα κορίτσι πιθανώς ή μια γυναίκα) για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή τη δυσκολία. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να αποσπάσετε την προσοχή σας με οικογενειακές υποχρεώσεις και (όπως λένε) κάνοντας το σωστό.

Μέχρι την Πέμπτη, θα γυρίσετε πίσω στον κοινωνικό, περιπετειώδη εαυτό σας και οι άλλοι δεν θα σας χορταίνουν. Περιμένετε να περάσετε μια δυο μέρες γεμάτες εμπνευσμένη δράση, ίσως και με λίγο ρομαντισμό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, χαλαρώστε τον υπερβολικά δραστήριο εγκέφαλό σας –κάντε ένα διάλλειμα με κάτι σωματικό.

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Μην κρατιέστε! Μπορεί να δυσκολεύεστε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας μερικές φορές –για να παραμένετε ο ισχυρός, αξιόπιστος τύπος που είστε– αλλά δεν θα πρέπει να διστάσετε να εμπιστευτείτε τους φίλους σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν και το να ζητήσετε κάποια φιλική συμβουλή θα ενισχύσει τους σημαντικούς δεσμούς σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, βεβαιωθείτε ότι η επιμονή σας δεν ερμηνεύεται ως πείσμα. Οι άλλοι μπορεί να ψάχνουν κάθε ανόητο λόγο για να ξεκινήσουν καβγά, αλλά καλύτερα να μην πάρετε αυτό το μονοπάτι. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πάτε μακριά με τη βοήθεια της γοητείας σας.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι

Το να χειρίζεστε ταυτόχρονα έναν τεράστιο αριθμό λεπτομερειών –από τις λίστες αγορών μέχρι λίστες προσκεκλημένων και προϋπολογισμούς– είναι το στοιχείο της ειδικότητάς σας. Αυτό είναι καλό, γιατί θα χρειαστείτε όλη την πνευματική σας επιδεξιότητα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Αποφύγετε τους τσακωμούς για τις λεπτομέρειες και θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά.

Θα έχετε τελειώσει με τις βαριές δουλειές μέχρι την Πέμπτη και αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση. Ψάξτε για ευκαιρίες να βγείτε με φίλους που σκέφτονται σαν εσάς –ειδικά εάν αυτό περιλαμβάνει μακρές (αλλά διασκεδαστικές) συζητήσεις στην καφετέρια. Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να βρεθείτε με όποιον έχετε χαθεί τελευταία (όπως την οικογένειά σας, ίσως;), αλλά να είστε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαροι για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 A

ζώδια Καρκίνος

Θα φύγετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο εκκίνησης καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Είστε γεμάτοι ιδέες και ενέργεια αυτή τη στιγμή και οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να θέσετε τον ρυθμό. (Απλώς κοιτάξτε να είστε καλοί και προσπαθήστε να μην ρίξετε πολλή σκόνη πίσω σας καθώς επιταχύνετε.) Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί επίσης ακριβέστατη τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, έτσι βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους με τόλμη. Μέχρι την Πέμπτη, θα λαχταράτε κάτι μεγάλο. Ακολουθήστε τις παρορμήσεις σας –όσο πιο μεγάλες τόσο το καλύτερο, ακόμα κι αν νιώθετε ότι αυτό είναι λίγο ανόητο. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε σχέδια και συνδεθείτε με άλλους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Λέων

Χαμένοι στη σκέψη; Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, το μυαλό σας ταξιδεύει πάλι στα σύννεφα (εκεί βρίσκετε όλα τα έξυπνα σχέδια και τις καινοτόμες ιδέες σας;). Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη ονειροπόλας διαίσθησης για να βρείτε κάτι πραγματικά πρωτότυπο –και μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε κι άλλους στο μεγάλο σχέδιό σας.

Μέχρι την Πέμπτη, όλη αυτή η δημιουργικότητα θα κορυφωθεί σε ένα ισχυρό κύμα. Μπείτε με αυτή την ορμή στο Σαββατοκύριακο – το βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής θα σας βρουν με τον σίγουρο, χαρισματικό, καλύτερο εαυτό σας στο προσκήνιο, αλλά να μοιράζεστε γενναιόδωρα τη σκηνή. Αυτό το Σαββατοκύριακο, επωφεληθείτε από κάποια ασυνήθιστη (και απροσδόκητη) εσωστρέφεια για να φροντίσετε πιο εγκόσμια θέματα, όπως λογαριασμούς και δουλειές.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 A

ζώδια Παρθένος

Στο επίκεντρο στην αρχή αυτής της εβδομάδας είναι τα δυνατά σημεία σας –δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα να διοργανώσετε τα πάντα (και τους πάντες!) και να βάλετε μια τάξη στον κόσμο σας. Οι φίλοι (και ίσως ακόμη και αυτοί που θέλουν να είναι περισσότερο από φίλοι) θα συνδράμουν με χαρά και θα σας δώσουν ένα χεράκι.

Από την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως αρχίσετε να αισθάνεστε εξουθενωμένοι από όλη τη δράση που στροβιλίζεται γύρω σας, αλλά πάρτε απλώς μια βαθιά ανάσα. Εάν μπορείτε να παραμείνετε ευέλικτοι, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα –και ίσως ακόμη και να βοηθήσετε κάποιον στην πορεία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, περιμένετε το αναπάντεχο. Όλοι θα θαυμάσουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098