ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

zwdia-astrologos

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

ζώδια Ζυγός

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τα γεγονότα από τη φαντασία καθώς αρχίζει η εβδομάδα, αλλά προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί. Η διττότητα –όπως η ποιητική ασάφεια, ίσως– μπορεί να είναι καλή μερικές φορές, αρκεί να είστε πρόθυμοι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν.

Μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι άλλοι θα έλκονται από τη ζεστασιά και τη φιλικότητά σας. Χρησιμοποιήστε το φιλικό, πάνω χέρι που έχετε στην κατάσταση για να οργανώσετε κάτι διασκεδαστικό (και αφήστε κάποιον άλλο να ανησυχεί για τις λεπτομέρειες). Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είστε ιδιαίτερα καλοί ακροατές. Μιλήστε με φίλους σας.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Ορίστε μεγάλους, φιλόδοξους στόχους καθώς αρχίζει η εβδομάδα, επειδή δεν θα έχετε καμία δυσκολία να φτάσετε ακριβώς εκεί που θέλετε –υπό την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι να το κυνηγήσετε. Αυτή η αίσθηση του στόχου και του κινήτρου θα σας οδηγήσει σε βαθιές και ικανοποιητικές συνομιλίες.

Μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορεί να βρεθείτε σε κάποια σύγκρουση, ειδικά με κάποιον που έχει εξουσία. Προσέξτε ιδιαιτέρως να μην ξεπεράσετε τα όρια των άλλων –εκτός, φυσικά, κι αν η αντιπαράθεση είναι αυτό που κυνηγάτε τώρα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα φέρει διασκεδαστικές ευκαιρίες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φίλους. Μοιραστείτε ένα πικάντικο μυστικό και μπορεί να ακούσετε ένα ως αντάλλαγμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζώδια Τοξότης

Μην περιμένετε να είναι όλα μέλι γάλα στο ταξίδι σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Βρίσκεστε σε ταραχώδη νερά –τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά– και δεν θα πρέπει να αφήσετε από τα χέρια σας το πηδάλιο αν θέλετε να οδηγήσετε σε σταθερή πορεία. Οι ναυτικές μεταφορές συνεχίζουν να ισχύουν καθώς προχωρά η εβδομάδα, αλλά από την Πέμπτη και την Παρασκευή το ταραγμένο ταξίδι σας θα γίνει μια κρουαζιέρα γεμάτη τύχη και πολυτέλεια.

Όλα θα πάνε όπως τα θέλετε (και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας) και το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να σας κρατήσει πίσω είναι το να μην φερθείτε γενναία και να πάρετε ρίσκα. Θα χαρείτε που φτάνει το Σαββατοκύριακο, όταν θα μπορείτε να χαλαρώσετε σε έναν πιο αργό, λιγότερο τρελό ρυθμό.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

ζώδια Αιγόκερως

Είστε σχεδόν παράλογα ικανοί να φροντίζετε τα πάντα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η ζωή θα ρίξει τρελούς νέους ανθρώπους και προβλήματα στον δρόμο σας, αλλά με την υπομονή σας μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με ευκολία (και μάλιστα να διασκεδάσετε στην πορεία). Μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, μπορεί να δυσκολεύεστε περισσότερο να χειρίζεστε πολλές λεπτομέρειες και περισπασμούς, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε τη ψυχραιμία για την οποία φημίζεστε.

Εάν αντιδράσετε υπερβολικά, δεν θα πάτε πουθενά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε μεγάλα σχέδια και ολοκληρώστε τα. Με λίγη μόνο φιλικότητα και δεξιοτεχνικές κινήσεις, μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα το Σάββατο και την Κυριακή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να απογοητευτείτε νωρίς την εβδομάδα, επειδή η γοητεία και η φιλικότητα που έχετε μπορεί να μην είναι αρκετές για να φέρουν τους ανθρώπους στο πλευρό σας. Οι άλλοι μπορεί να αντιδρούν υπερβολικά σε καταστάσεις, με απροσδόκητους τρόπους και θα δυσκολευτείτε να εξομαλύνετε τα πράγματα και να διατηρήσετε την ηρεμία. Απλώς προσπαθήστε να το αφήσετε, όμως –είναι μόνο μια φάση και η υπερβολική σκέψη δεν θα βοηθήσει κανέναν.

Μέχρι την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι συμπεριφορές (η δική σας και των άλλων) μπορεί να αλλάξουν ριζικά από απροσδόκητα γεγονότα. Ποιος είπε ότι ένα τρελό πείραμα δεν θα μπορούσε να φέρει εξαιρετική πρόοδο; Απολαύστε τους καρπούς της ξαφνικής δημιουργικότητάς σας! Αυτό το Σαββατοκύριακο, κοιτάξτε τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές πριν κάνετε το άλμα.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για κάτι νέο καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Είτε πρόκειται για ένα νέο έργο είτε για μια νέα ερωτική προοπτική, η δημιουργικότητα και οι νέες εμπειρίες είναι το όνομα του παιχνιδιού. Θα είστε ενεργοποιημένοι και ενθουσιασμένοι από όλη αυτή τη δράση. Από την Πέμπτη και Παρασκευή, μπορεί να ξεσηκωθούν συγκρούσεις. Η έξυπνη κίνηση είναι να κοιτάτε τη δική σας δουλειά –σε κάθε περίπτωση, μην μπλεχτείτε στα δράματα κανενός.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας. Αυτό είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας –η αδιαπραγμάτευτη συμπόνια σας– αλλά ίσως θα χρειαστεί να ξεπεράσετε την ανάγκη να μαθαίνετε πρώτα όλα τα γεγονότα για να τα αξιοποιήσετε σωστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-543