ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Α

ραντεβου-σχεσεις

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Α

ζώδια Κριός

Προγραμματίστε κάποια σωματική δραστηριότητα τη Δευτέρα –είτε άσκηση είτε μια μεγάλη βόλτα είτε τρέξιμο. Θα πλημμυρίσετε από λεπτομέρειες και μια διέξοδος απ’ όλη αυτή την ψυχική ένταση θα μπορούσε να κάνει την ημέρα να περάσει πιο εύκολα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βάλτε πρώτα τους άλλους –πρέπει να ξεπεράσετε τη συνήθη ανταγωνιστικότητά σας (τουλάχιστον αυτή τη φορά) εάν θέλετε να κάνετε πρόοδο.

Από την Πέμπτη και στην αρχή του Σαββατοκύριακου, περιμένετε λίγη ώρα ησυχίας και βαθιάς σκέψης. Έχετε πολλά στο μυαλό σας και μια υποσυνείδητη παλίρροια φουσκώνει για να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Το Σάββατο και την Κυριακή, αναζητήστε την περιπέτεια!

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Η Δευτέρα θα σας φέρει μόνο διασκέδαση και φλερτ, καθώς θα είστε περιτριγυρισμένοι από φίλους και θα ακτινοβολείτε γοητεία. Το ίδιο συναρπαστικά θα είναι και την Τρίτη και την Τετάρτη, αν και πιθανότατα θα σας απασχολήσουν κάποια κοσμικά θέματα. Η δουλειά σας ή το σπίτι σας αλλάζει από κάτι νέο και ευπρόσδεκτο. Αφεθείτε, αλλά μην το παρακάνετε.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι την αρχή του Σαββατοκύριακου, η υπομονή σας θα δοκιμαστεί –κάτι έχει προκαλέσει το πάθος σας και ίσως πρέπει να σταματήσετε να περιμένετε και να αναλάβετε δράση. Το Σάββατο και την Κυριακή, να είστε προσεκτικοί με τα ρίσκα. Τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται.

zwdia - love

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Α

ζώδια Δίδυμοι

Δεν είστε έτσι εσείς! Συνήθως είστε τόσο καλοί στην επικοινωνία, αλλά τη Δευτέρα θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να γίνεται σαφείς (ειδικά με τα μέλη της οικογένειας και τους άλλους κοντά σας). Την Τρίτη και την Τετάρτη, η επικοινωνιακές ικανότητές σας θα επιστρέψουν και οι άλλοι θα έρθουν κοντά σας για να διασκεδάσουν. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε κάτι, ακόμη και αν δεν έχετε καμία πρόθεση να το συνεχίσετε. Κάποιος άλλος θα πιάσει την πάσα σας.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, χρησιμοποιήστε τη νοημοσύνη και τη διορατικότητά σας για να αποκαλύψετε κρυφές πληροφορίες. Το Σάββατο και την Κυριακή θα περάσετε σίγουρα καλά με κάποια καλή, παραδοσιακή ομαδική συνεργασία.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Κλέβετε το επίκεντρο τη Δευτέρα. Μην νομίζετε ότι οι άλλοι δεν παρατηρούν και δεν θαυμάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας και μην εκπλαγείτε αν τους βρείτε να συρρέουν στο πλευρό σας για να σας τα υπενθυμίσουν. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μπορεί να υπάρξουν τριβές στο μέτωπο του σπιτιού. Μπορείτε να προχωρήσετε με τα νέα έργα σας, αλλά προσπαθήστε να ακούσετε τους άλλους (και ίσως ακόμη και να τους συμπεριλάβετε στα σχέδιά σας) για να απαλύνετε τα συναισθήματα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορεί να νιώσετε ότι ο συναισθηματικός κόσμος σας βράζει. Μην αντιδράσετε υπερβολικά, όμως, απλώς κρατήστε χαμηλό προφίλ και αφήστε αυτή τη φάση να περάσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην νιώσετε την ανάγκη να απολογηθείτε γι’ αυτό.

zodia-098

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Α

ζώδια Λέων

Καθώς ξεκινάει η εβδομάδα, περιμένετε κάποια ασυνήθιστη εσωστρέφεια από την πλευρά σας. Χρησιμοποιήστε τη Δευτέρα για να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναθεωρήσετε την ευρύτερη εικόνα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για τη χαρτογράφηση των μακροπρόθεσμων στρατηγικών και σχεδίων σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας θα κάνουν τους πάντες να συμφωνούν μαζί σας, μόνο και μόνο για να είναι δίπλα σας! Αφήστε τους άλλους να συμμετέχουν στα διασκεδαστικά πράγματα που σχεδιάζετε.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή και να αναζητήσετε κρυφά κίνητρα. Δεν υπάρχει λόγος για παράνοια, αλλά σίγουρα θα μπορούσατε να σταθείτε για να πάρετε μια καλύτερη γεύση της κατάστασης. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ανεβάστε την ένταση! Περιμένετε φλογερά συναισθήματα και εκπληκτικές, μεταμεσονύχτιες περιπέτειες.

taro-zodia-098

ζώδια Παρθένος

Δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε μια καλύτερη Δευτέρα. (Πόσο συχνά μπορείτε να το πείτε αυτό;) Η εβδομάδα ξεκινάει με εσάς στον καλύτερο δυνατό οργανωτικό και επιτυχημένο εαυτό σας. Δώστε σχήμα σε όλα αυτά τα χρονοδιαγράμματα, τους προϋπολογισμούς και τις ενοχλητικές, μικρές λεπτομέρειες και θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε (ή τουλάχιστον να κάνετε μια καλή αρχή) σχεδόν τα πάντα. Ακολουθήστε αυτή την ενέργεια την Τρίτη και την Τετάρτη με παρορμητικές και ασυνήθιστα (για εσάς) αυθόρμητες αποφάσεις.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, η οξυδέρκεια και η περιέργειά σας θα πάρουν φωτιά –τώρα είναι καλή στιγμή για πολύπλοκες σκέψεις και βαθιές συζητήσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε ορισμένες από τις ευθύνες σας για μετά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot