ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

ζώδια-αστρολογία-ωροσκοπος

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

ζώδια Ζυγός

Η Δευτέρα μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικές ευκαιρίες για επικοινωνία. Μπορείτε να μάθετε πολλά (και να περάσετε πολύ καλά) μιλώντας με ανθρώπους, τόσο φίλους όσο και πιθανούς νέους φίλους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ακούτε τόσο όσο μιλάτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, παίρνεται φωτιά –μεταφορικά, φυσικά. Όλα τα μάτια είναι πάνω σας και οι άλλοι δεν μπορούν να χορτάσουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας. Απολαύστε την προσοχή και να είστε ανοιχτοί στο ρομαντισμό.

Από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, οι σκέψεις σας μπορεί να περιπλανούνται σε υλικά πράγματα. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να επανεκτιμήσετε τα υπάρχοντά σας και να κάνετε απολογισμό των προϋπολογισμών και των οικονομικών σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, περιμένετε εξερευνήσεις. Θα ανακαλύψετε νέα εδάφη και θα μοιραστείτε νέες ιδέες.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Όλα έχουν να κάνουν με τις λεπτομέρειες τη Δευτέρα. Με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να χειριστείτε τις τόσες εκδηλώσεις και τα σχέδια, θα περάσετε μια υπέροχη μέρα (και ίσως να μάθετε και κάποια μυστικά). Δεν θα ενδιαφέρεστε τόσο να συναντήσετε φίλους την Τρίτη και την Τετάρτη, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλά την ασυνήθιστη εσωστρέφειά σας –αφιερώστε λίγο χρόνο στο να σκεφτείτε οτιδήποτε σας ενοχλεί τελευταία και θα βρείτε μια πολύ αναγκαία λύση.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα είστε μαγνήτης για τους άλλους. Οι άλλοι θα έλκονται μαγικά από εσάς, καθώς θα εκπέμπετε γοητεία και εμπιστοσύνη. Αργότερα, το Σαββατοκύριακο, ξεχάστε τον εαυτό σας και ζήστε τη στιγμή.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Η Δευτέρα μπορεί να φέρει αγώνες, καθώς θα βρεθείτε σε σύγκρουση με φιγούρες εξουσίας και θα έχετε πάρα πολλές λεπτομέρειες στα χέρια σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαλαρώστε, γιατί το υπόλοιπο της εβδομάδας σας θα πάει πολύ καλύτερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα σας αγαπούν όλοι –όχι μόνο οι φίλοι σας αλλά και όποιος σας συναντά. Εκφράστε τις επιθυμίες σας.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, η διάθεσή σας μπορεί να αλλάξει ταχύτητα και να βρεθείτε σε μια πιο ονειροπόλα κατάσταση. Αφεθείτε στη φαντασία σας και απολαύστε την εσωστρέφεια. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η κοινωνικότητά σας θα επιστρέψει και θα περάσετε καλύτερα σε μεγάλες, παιχνιδιάρικες παρέες.

αγαπη

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Επικεντρωθείτε στη φιλοδοξία σας τη Δευτέρα. Χαρτογραφήστε μεγάλα σχέδια και βάλτε σε δράση τολμηρές ιδέες. Μπορεί να πετύχετε πολλά με την κατάλληλη προετοιμασία. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι ιδανικές ημέρες για την έναρξη νέων έργων και την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων. Ίσως να μην είστε αριστοτεχνικοί στην επικοινωνία αυτή τη στιγμή, αλλά έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε πράγματα μόνοι σας.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα μπορείτε εύκολα να πάρετε αποφάσεις και να τακτοποιήσετε λεπτομέρειες. Οι φίλοι που θαυμάζουν την αποστασιοποιημένη, αντικειμενική σας προσέγγιση, θα σας δώσουν ευχαρίστως οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην κολλάτε στα στοιχεία. Εμπιστευθείτε την ικανότητά σας να επιμένετε στην επίτευξη ακόμα και των φαινομενικά αδύνατων.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 09-15/07 Β

ζώδια Υδροχόος

Δώστε μεγάλη προσοχή τη Δευτέρα! Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ξέρετε με τι (και με ποιον) έχετε να κάνετε, ειδικά σε οτιδήποτε αφορά τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις. Κοιτάξτε κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε τα πραγματικά γεγονότα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, δοκιμάστε κάτι νέο. Η εμπειρία είναι ένας εξαιρετικός δάσκαλος και θα μπορούσατε να μάθετε πολλά από κάποια νέα δραστηριότητα. Συνδεθείτε με κάποιον που συνήθως δεν θα σας ενδιέφερε για να ξεκινήσετε την πορεία.

Από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, ίσως να επιβραδύνετε και να χαθείτε στη σκέψη (ειδικά για την καριέρα σας ή για άλλες μεγάλες ανησυχίες). Ενδώστε στην εσωστρέφεια και αναζητήστε κάποια απομόνωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα περάσετε καλύτερα σε μεγάλες παρέες.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ιχθύες

Δεν χρειάζεται να έχετε πρώτα όλα τα γεγονότα. Τη Δευτέρα, μην διστάσετε να ενεργήσετε ακόμα κι αν δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Δεν θέλετε να χάσετε αυτή την ευκαιρία και μπορείτε πάντα να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες αργότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βρείτε τα προβλήματα μιας συνεργασίας. Μπορείτε να περιορίσετε τις συγκρούσεις, διευθετώντας χρέη και προηγούμενα ζητήματα. Τέλος το παλιό, καλωσορίστε το νέο!

Από την Πέμπτη και μέχρι το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθειες για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας –ειδικά σε σημαντικά, νομικά ή επιχειρηματικά θέματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, εμπιστευτείτε την καλή σας τύχη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera