ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 B

zwdia-anixi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 B

ζώδια Ζυγός

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ασυνήθιστη ταχύτητα και σαφήνεια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε την εξαίρετη ικανότητά σας για να διερευνήσετε μεγάλες ιδέες και να δείξετε στους άλλους τι σκέφτεστε πραγματικά. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα αισθανθείτε την καταθλιπτική πίεση παλαιών προβλημάτων και ζητημάτων, αλλά μην ενδώσετε σε αυτή την μεμψίμοιρη διάθεση –είστε πολύ ευχάριστοι και άνετοι τύποι για τέτοιες κλαψιάρικες στάσεις.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ήρθε η ώρα να αναλάβετε κάτι (ή κάποιον) νέο. Η ποικιλία θα νοστιμέψει την κατάσταση του νου σας και αυτή η καινοτομία μπορεί ακόμη και να φέρει λίγο ρομαντισμό μαζί της. Αυτό το Σαββατοκύριακο, ψάξτε για αρμονία και ομορφιά στα μικρά πράγματα της ζωής και μοιραστείτε αυτή την οπτική σας με κάποιον άλλο.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Χαθείτε στη στιγμή τη Δευτέρα! Η εβδομάδα σας ξεκινάει με μια καθυστερημένη αύξηση της παρορμητικότητάς σας –αν και πρέπει να προσέξετε, καθώς κάποιος με επιρροή μπορεί να σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα σαφώς υπερβολικό ρίσκο. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο να δράτε γενναία και το να δράτε ανόητα. ​​Την Τρίτη και την Τετάρτη, μιλήστε με τους ανωτέρους σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι ευκαιρίες έχουν επιτέλους ευθυγραμμιστεί με τις φιλοδοξίες σας και πρέπει να δράσετε τώρα, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, η αρμονία στο σπίτι σας θα μπορούσε να απειληθεί από απροσδόκητες εκρήξεις. Παραμείνετε ψύχραιμοι και βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να κατευνάσετε τη σύγκρουση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, απολαύστε τη φαντασία σας και το παιχνίδι.

taro-zodia-76

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 B

ζώδια Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή Δευτέρα! Αχ, μακάρι όλες οι εβδομάδες να ξεκινούσαν έτσι. Όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας –η παιδικότητά σας, η αισιοδοξία και η γοητευτική φύση σας– διπλασιάζονται σήμερα. Οι άνθρωποι, βεβαίως, απλώς δεν μπορούν να μείνουν μακριά σας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, μπορεί να νιώθετε λίγο πιο συντηρητικοί. Ικανοποιήστε αυτή την ασυνήθιστη εμμονή με τις λεπτομέρειες και την εξοικονόμηση βρίσκοντας πρωτότυπους τρόπους για να μαζέψετε χρήματα (όπως το να φτιάχνετε απ’ το σπίτι το γκουρμέ γεύμα σας).

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι και οι δύο πολύ καλές ημέρες για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Εξερευνήστε με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να πετύχετε πολλά (διανοητικά, τουλάχιστον) μένοντας μόνο στο κρεβάτι και κάνοντας όνειρα.

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Όλα είναι δυνατά τη Δευτέρα με λίγη επιμονή. Απλώς πρέπει να μπείτε πεισματικά και να επιμείνετε στα σχέδιά σας για να τα καταφέρετε καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η καταπληκτική σας ικανότητα στον σχεδιασμό συνεχίζει να σώζει κάθε κατάσταση και οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν και θα εκπλαγούν από όλα αυτά που μπορείτε να καταφέρετε.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ίσως να θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα –δοκιμάστε μερικές αυθόρμητες λύσεις και προσεγγίσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργήστε στενές σχέσεις με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε τη γοητεία και τη δημιουργικότητά σας για να επικοινωνήσετε με σαφήνεια.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 B

ζώδια Υδροχόος

Βρείτε έναν κοινό σκοπό τη Δευτέρα. Θα κάνετε καλύτερα τη δουλειά σας και θα διασκεδάσετε πολύ εάν καταφέρετε να συνδεθείτε με άλλους που θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, εάν ελπίζετε να κάνετε την ίδια πρόοδο. Αυτό το επαναστατικό σας πνεύμα σας κάνει κάπως ανυπόμονους, αλλά το να πάτε αντίθετα με τη ροή το μόνο που θα κάνει είναι να σας εξαντλήσει.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια μεγάλη ώθηση ενέργειας και έμπνευσης θα προκαλέσει μια αλλαγή. Έχετε μια ριζοσπαστική, νέα στάση στα πράγματα και οι άλλοι θέλουν να μάθουν για το όραμά σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, βάλτε τον εαυτό σας πρώτο και μην επιτρέπετε σε κανέναν άλλο να σας απομακρύνει από τον δρόμο σας.

taro-zodia-098

ζώδια Ιχθύες

Η τύχη είναι με το μέρος σας τη Δευτέρα! Η καλοτυχία σας ευνοεί καθώς αρχίζει η εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στον τρόπο που αξιοποιείτε το πλεονέκτημά σας. Μια συμβουλή: Απλώς φροντίστε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Την Τρίτη και την Τετάρτη, οδηγήστε εσείς. Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για να καθοδηγήσετε την ομάδα και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να επιλέξτε την κατάλληλη διαδρομή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, θα θέλετε να βοηθήσετε όλους όσους συναντάτε –και ίσως να τα καταφέρετε κιόλας. Θυμηθείτε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μερικές φορές είναι να δείξετε στους ανθρώπους την κατεύθυνση προς αυτό που χρειάζονται. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κακομάθετε τον εαυτό σας. Όσο πιο πλούσια είναι η δραστηριότητα τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66