ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 Β

zwdia-sxesi

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 Β

ζώδια Κριός

Προκαλέστε τον ενθουσιασμό στην αρχή της εβδομάδας! Η Δευτέρα είναι εξαιρετική μέρα για πρωτοποριακές ιδέες και δραστηριότητες και όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας καθώς δημιουργείτε ένα νέο μονοπάτι. Την Τρίτη και την Τετάρτη, βασιστείτε στη φιλοδοξία και στον ενθουσιασμό σας για να σας οδηγήσουν μπροστά και μην ανησυχείτε για το πώς μπορεί να φανούν οι ενέργειές σας στους άλλους. Πρέπει απλώς να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε.

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι επίσης καλές μέρες για δράση και πρόοδο, αλλά αυτή η εστίαση θα μετατοπιστεί ελαφρά για να συμπεριλάβει τη βοήθεια από και προς εκείνους που έχουν όμοια νοοτροπία με τη δική σας. Αυτή η καρμική τάση συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο και μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας καλύτερα βοηθώντας τους άλλους.

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Μπορεί να δυσκολευτείτε να εμπιστευτείτε τους άλλους τη Δευτέρα και θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτήν τη διστακτικότητα. Τα ρίσκα πιθανόν να μην αποδώσουν τώρα και πρέπει να φροντίσετε για τις δικές σας προτεραιότητες. Την Τρίτη και την Τετάρτη, κάντε σχέδια με άλλους. Θα ενεργοποιηθείτε με την κοινωνικοποίηση και θα μάθετε πολλά ανταλλάσοντας ιδέες και κάνοντας δραστηριότητες με ομοϊδεάτες σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προχωρήστε με τα σχέδιά σας και μην αφήσετε την προσοχή σας να αποσπαστεί, ειδικά από όποιον θέλει απλώς να σας εκνευρίσει για τη δική του ψυχαγωγία. Αυτό το Σαββατοκύριακο, μην προχωρήσετε μόνοι. Θα περάσετε καλύτερα αν συνεργαστείτε με φίλους και όσο πιο τρελά τα σχέδιά σας τόσο το καλύτερο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 Β

zwdia - love

ζώδια Δίδυμοι

Απλώς δεν μπορείτε να νικήσετε την ομαδική εργασία, τουλάχιστον όχι τη Δευτέρα. Θα κάνετε περισσότερα (και θα περάσετε καλύτερα) εάν συνεργαστείτε με άλλους για έναν κοινό στόχο. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όμως, μπορεί να προκληθούν προβλήματα σε αυτές τις συμμαχίες (ίσως κάποιος άλλος να προσπαθεί να αναλάβει τα ηνία) και ίσως να μην μπορείτε να κατανοήσετε την ατζέντα κάποιου.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, περιμένετε μια ασυνήθιστη επιρροή, πιθανώς από μια συνομιλία με κάποιον χαρισματικό. Θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά και μπορεί να εμπνευστείτε να δράσετε ριζοσπαστικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα και στη δική σας δημιουργικότητα και μην εκνευρίζεστε επειδή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 Β

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Καρκίνος

Κάντε κάτι για τον εαυτό σας τη Δευτέρα! Έχετε κάνει αρκετά για τους άλλους τον τελευταίο καιρό και σας αξίζει να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας –ειδικά εάν αυτό περιλαμβάνει λίγες ήσυχες, μοναχικές στιγμές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, περιμένετε να συνεχιστεί η εσωστρεφής αυτή τάση. Δουλέψτε τα πράγματα μόνοι σας αντί να ψάχνετε για βοήθεια και προσπαθήστε να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στις ιδέες που ανταγωνίζονται μέσα στο μυαλό σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι σκέψεις σας θα μεταφερθούν στα χρήματα και στα υλικά αγαθά σας. Επωφεληθείτε από αυτήν την οικονομική σχολαστικότητα για να επανεκτιμήσετε τον προϋπολογισμό σας και να θέσετε μερικούς λογικούς στόχους. Αυτό το Σαββατοκύριακο, αξιοποιήστε μια ασυνήθιστη έκρηξη ενέργειας και διαίσθησης για να δημιουργήσετε βαθιές συνδέσεις με εκείνους που σας ενδιαφέρουν.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Ο ρομαντισμός αυξάνεται τη Δευτέρα! Είστε γεμάτοι φωτιά και όρεξη για φλερτ καθώς ξεκινά η εβδομάδα και η ενέργειά σας δεν γνωρίζει όρια. Οι άλλοι (φυσικά) θα πέσουν στα πόδια σας. Αυτή η αυτοπεποίθηση και η γοητεία συνεχίζονται την Τρίτη και την Τετάρτη και θα μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε, εφόσον είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους να πάρουν αυτό που θέλουν κι εκείνοι.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσέξτε τις πιθανές συγκρούσεις. Ο εγωισμός σας μπορεί να σας παρασύρει και ίσως χρειαστεί να αφήσετε κάτι αντί να προσκολληθείτε πάνω του. Το Σάββατο και την Κυριακή, αποφύγετε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με χρήματα. Αυτό το σαββατοκύριακο είναι ιδανικότερο για τέχνη και για να έρθετε σε επαφή με τα ένστικτά σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 16-22/07 Β

ζώδια Παρθένος

Θα θέλετε να βιαστείτε τη Δευτέρα, αλλά δεν θα μπορείτε. Οι υποχρεώσεις και τα εμπόδια μπλοκάρουν το δρόμο σας καθώς αρχίζει η εβδομάδα και θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τη ροή. Την Τρίτη και την Τετάρτη, όλη η σκληρή δουλειά και ο σχεδιασμός που κάνατε θα αποδώσουν τελικά. Οι φιλοδοξίες σας θα ικανοποιηθούν τώρα –στη δουλειά και ίσως ακόμα και στην ερωτική ζωή σας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και πραγματοποιήστε ένα ασυνήθιστο πείραμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα χρειαστεί να συμβαδίσετε με τον ρυθμό των άλλων –δεν θα μπορείτε με τίποτα να τον αλλάξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia