ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/05 A

ζωδιο-zwdia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/05 A

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα θέλετε να ξεκινήσετε δυναμικά! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά με αυτές τις νέες ιδέες που επεξεργάζεστε τόσο καιρό. Η δύναμή σας μπορεί κατά λάθος να εξοστρακίσει μερικούς, αλλά η δράση σας θα εμπνεύσει. Συνεχίστε με αυτή την ορμή καθώς προχωρά η εβδομάδα και μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τους γύρω σας για να πάρετε αυτό που θέλετε –είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Προσέξτε να μην ξεχνάτε φίλους και οικογένεια, που μπορεί να νιώθουν στην απέξω. Θα αναγκαστείτε να επιβραδύνετε προς το τέλος της εβδομάδας, όταν ένα πραγματικό πρόβλημα βγει στην επιφάνεια. Αντισταθείτε στην επιθυμία σας να σβήσετε τη φωτιά. Μην κάνετε τίποτα –αφήστε το να καεί μόνο του.

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Ταύρος

Κάντε την προσοχή οδηγό σας αυτή την εβδομάδα, καθώς τα ρίσκα και οι ανταμοιβές μπορεί να μην ξεχωρίζονται εύκολα. Έχετε κατά νου ότι όλα αυτά που λάμπουν δεν είναι χρυσός και ότι οι ξερόλες συνήθως δεν ξέρουν τίποτα. Στα μέσα της εβδομάδας, αυτός ο ενοχλητικός προϊστάμενος,, που του αρέσει τόσο πολύ η εξουσία του, πρόκειται να σας ωθήσει στα άκρα. Προσπαθεί σκόπιμα να σας προκαλέσει, γι’ αυτό μην το αφήσετε να σας επηρεάσει. Έχετε μερικούς φίλους στην ίδια θέση, και θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να ξεσκάσετε λίγο όλοι μαζί. Γιατί να μην κλείσετε την εβδομάδα σας με ένα ωραίο, μεγάλο τραπέζι στο σπίτι; Μαζί, εσείς και οι φίλοι σας, μπορείτε να χαλαρώσετε και να μοιραστείτε αστείες στιγμές.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Δίδυμοι

Θα περιορίζετε πολύ τον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα, θα δαγκώσετε τα χείλη σας, ενώ οι άλλοι κάνουν κάποιες επιλογές με τις οποίες δεν συμφωνείτε. Δώστε στους φίλους σας την ελευθερία να μάθουν από τα δικά τους λάθη. Με αυτόν τον τρόπο θα αποστασιοποιηθείτε από κάποιους, αλλά θα έρθετε πιο κοντά σε άλλους. Πράγματα που προκαλούν σύγχυση συμβαίνουν στη δουλειά σας την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε από το περιθώριο. Μην εμπλακείτε –διατρέχετε τον κίνδυνο να αλλάξετε γνώμη με βάση εσφαλμένες πληροφορίες. Το Σαββατοκύριακο θα είναι η ιδανική στιγμή για να ικανοποιήσετε τις δημιουργικές σας τάσεις με μια συναυλία ή με μια επίσκεψη σε μουσείο.

zwdia-fotia

ζώδια Καρκίνος

Μπορείτε ελεύθερα να είστε λίγο εγωκεντρικοί καθώς αρχίζει αυτή η εβδομάδα –χρειάζεστε μια μεγάλη δόση φροντίδας και στοργής. Ορισμένα προβλήματα στην κοινωνική σας ζωή σας έχουν κάνει να σκέφτεστε διπλά τα πράγματα. Αποκαταστήστε τη θετική ενέργειά σας φροντίζοντας καλά τον εαυτό σας. Μην αγχωθείτε αν νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι καθώς προχωρά η εβδομάδα. Δεν πειράζει να πείτε «όχι» σε μερικές προσκλήσεις. Δώστε στον εαυτό σας το χώρο που χρειάζεται. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η καλή σας ενέργεια θα επανέλθει και θα είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας. Ψάξτε ευκαιρίες για να βοηθήσετε τους άλλους –θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας την ίδια στιγμή.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζωδια Λέων

Ρομαντικές αναμνήσεις θα κολλήσουν στο μυαλό σας όλη την εβδομάδα και θα σας δώσουν μια ενεργειακή ώθηση όταν τα πράγματα γίνουν βαρετά και ενθάρρυνση όταν ο φόρτος εργασίας σας συσσωρεύεται. Περιμένετε κάποια ταξίδια στις αρχές της εβδομάδας –τίποτα σημαντικό, αλλά θα ζωντανέψει ξανά την ανάγκη σας για περιπλάνηση. Θα ξέρετε ακριβώς πού θέλετε να πάτε μετά! Άνθρωποι με μικρά μυαλά θα σας ενοχλούν. Βέβαια, δεν θα έχετε πρόβλημα να αφήσετε μια καλή εντύπωση ακόμα και σ’ αυτούς. Καθώς τελειώνει η εβδομάδα, βεβαιωθείτε ότι η υπερηφάνειά σας δεν εμποδίζει τις σχέσεις σας. Είναι καλύτερο να ακούτε, να παραμένετε ήρεμοι και να μην ξεφεύγετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Παρθένος

Θα μπορούσατε να πάτε πολύ πιο γρήγορα αν άλλοι έβγαιναν από τον δρόμο σας! Το πραγματικό ερώτημα είναι: πρέπει να πάτε πιο γρήγορα; Δοκιμάστε να κάνετε τα πράγματα με πιο αργό ρυθμό αυτή την εβδομάδα. Δείτε πώς αισθάνεστε. Μια οικογενειακή υποχρέωση θα προκαλέσει κάποιες συγκρούσεις. Πάρτε το ρίσκο και υποφέρετε τις συνέπειες (δεν θα είναι τόσο κακές). Εάν δεν είστε σε σχέση αυτή τη στιγμή, κάποιος που συναντάτε μέσω της δουλειάς σας θα σας δώσει μια ευκαιρία για ρομαντισμό. Να είστε γενναιόδωροι στην εκτίμησή σας για τους άλλους. Ακριβώς όπως κι εσείς, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44