ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/05 B

ζωδια-εβδομαδιαιες-προβλεψεις-zodia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 21-27/05 B

ζώδια Ζυγός

Αναζητήστε νέες εμπειρίες και καινοτόμες ιδέες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Το μυαλό σας είναι πεινασμένο, γι’ αυτό τροφοδοτήστε το με οτιδήποτε ξυπνά την περιέργεια. Ακόμα κι αν κάποιες κακές αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπουν στο παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας, μπορείτε να τις δείτε με νέο τρόπο και να μάθετε από αυτές. Μέχρι την Παρασκευή, ένα φρέσκο, ρομαντικό αεράκι θα σας βγάλει από την κακή σας διάθεση.

Οι πνευματικές συνδέσεις θα εμπνεύσουν τη δημιουργικότητά σας –αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να ακυρώσετε τα σχέδιά σας για να ξεκινήσετε ένα έργο. Το Σαββατοκύριακο, ασχοληθείτε με κάτι που βοηθάει τον κόσμο να γίνει ένα πιο όμορφο μέρος.

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Σκορπιός

Έχετε καλά ένστικτα και είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό αυτή την εβδομάδα. Οι άλλοι θα σας παροτρύνουν να ακολουθήσετε τη ροή, αλλά εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο, γι’ αυτό ακούστε την καρδιά σας. Η φιλοδοξία μειώνει τον αυτοέλεγχό σας, καθώς προχωρά η εβδομάδα. Συνεργάζεστε πολύ με κάποιον που έχει επιρροή στο γραφείο και είναι καλός στο να δίνει κενές υποσχέσεις, γι’ αυτό προχωρήστε με προσοχή. Υπάρχει κάποια αρνητική ενέργεια γύρω από το σπίτι σας στο τέλος της εβδομάδας. Ένα μικρό έργο βελτίωσης ή ανακαίνισης θα μπορούσε να είναι το τέλειο αντίδοτο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Τοξότης

Μπορεί να συγκινηθείτε όταν ένας φίλος που θαυμάζετε κάνει μια ιδιαίτερη προσπάθεια για να σας δείξει πόσο θα σας θαυμάζει! Πρόκειται γι’ αυτό το είδος της εβδομάδας –με πολλά ζεστά, στοργικά συναισθήματα. Αν το νιώθετε, πείτε το –αυτό πρέπει είναι το μάντρα σας. Τα λεφτά ή η έλλειψή τους είναι στο μυαλό σας, καθώς έρχονται μερικοί μεγάλοι λογαριασμοί. Μια μικρή προσαρμογή, όπως το να φτιάχνετε το γεύμα σας, θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διαφορά. Μέχρι να έρθει το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αισθάνεστε λίγο εξαντλημένοι συναισθηματικά, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει από το να βγείτε έξω και να περάσετε καλά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να σας συναντήσουν.

taro-zodia-76

ζώδια Αιγόκερως

Η τελειομανία σας θα είναι πολύτιμη αυτή την εβδομάδα –έχετε κάποιες προκλήσεις και θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στο σχέδιό σας για να καταφέρετε τα πάντα. Η πειθαρχία είναι το κλειδί. Ευτυχώς, θα μπορείτε να χαλαρώσετε μέχρι την Πέμπτη και όλοι θα επαινέσουν τα επιτεύγματά σας. Θα νιώσετε ανακουφισμένοι με την καλή σας δουλειά. Τα θετικά τους σχόλια θα σας δώσουν μια ωραία ενεργειακή ώθηση, η οποία θα είναι χρήσιμη για τις νέες περιπέτειες που θα προκύψουν στο τέλος της εβδομάδας. Πολλή δημιουργικότητα μπαίνει στο παιχνίδι: τραγούδι, χορός ή ζωγραφική.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη

ζώδια Υδροχόος

Μπαίνετε σε μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες –μπορείτε να κάνετε εκπληκτικά πράγματα, γι’ αυτό κυνηγήστε τες! Εάν περάσετε λίγο χρόνο σε ομαδικές δραστηριότητες ή σε συναντήσεις, οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα είναι δυνατές, θα είστε αυτοί που θα συνδέουν τις κουκίδες και θα φτιάχνουν τη μεγάλη εικόνα για να την δουν όλοι. Στα μέσα της εβδομάδας, θα λάβετε μια ωραία ώθηση ενέργειας, που θα σας οδηγήσει στη διερεύνηση νέων πραγμάτων και στο να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό σχέδιο για αυτή την αλλαγή, αλλιώς θα καταλήξετε να γυρνάτε γύρω γύρω. Προσέξτε τα έξοδά σας καθώς η εβδομάδα έρχεται στο τέλος της –ένα τραπεζικό σφάλμα μπορεί να σας δώσει μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας.

ζωδια-88

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

ζώδια Ιχθύες

Κάποια διαμάχη θα ξεκινήσει την εβδομάδα. Υποστηρίξτε αυτό που πιστεύετε, ακόμα κι αν αυτοί που έχουν τη δύναμη διαφωνούν. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Απλώς να είστε διπλωματικοί και διακριτικοί –θα πρέπει να διαμορφώσετε προσεκτικά τα λόγια σας. Μερικές από τις δεξιότητές σας που χρησιμοποιείτε σπάνια θα σας βοηθήσουν στα μέσα της εβδομάδας, όταν θα λάβετε μια απροσδόκητη κραυγή για βοήθεια από έναν φίλο. Η ευγνωμοσύνη τους θα σας δώσει ένα ωραίο, ζεστό συναίσθημα. Γιατί να μην πεταχτείτε μέχρι την αγορά αυτό το Σαββατοκύριακο και να αγοράσετε για τον εαυτό σας κάτι όμορφο και περιττό; Το αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098