ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

ζώδια Κριός

Ξεκινάτε την εβδομάδα σας με ένα κύμα περιπετειώδους ενέργειας! Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε πραγματικοί πρωτοπόροι, θα ανοίγετε με τόλμη νέα μονοπάτια και θα γνωρίζετε νέους ανθρώπους παντού. Η δράση θα υποχωρήσει μέχρι την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς εμπόδια και υποχρεώσεις θα μπλοκάρουν τον δρόμο σας. Θα χρειαστεί να δείξετε κάποια ευελιξία και υπομονή.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα νιώθετε σαν χειριστές τηλεφωνικού κέντρου, απαντώντας σε τηλεφωνικές κλήσεις, email και άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο ξεκάθαρα και γρήγορα από ποτέ τώρα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την ακραία επικοινωνιακή διάθεση για να πείτε όσα θέλετε. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ βγάλτε κάτι από μέσα σας.

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Κόψτε ταχύτητα τη Δευτέρα και την Τρίτη! Θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε ασυνήθιστη βιασύνη –η οποία είναι παράξενη για σας– αλλά πάρτε απλώς μια βαθιά ανάσα και αντισταθείτε σε όποιες παρορμήσεις μπορεί να έχετε. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα επιστρέψετε στα φυσιολογικά σας –και πώς! Όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας –ειδικά η επιμονή, η πρακτικότητα και η ενεργειακή σας αντοχή– θα μεγεθυνθούν και οι άλλοι θα νιώθουν δέος μπροστά σας.

Απολαύστε τα κομπλιμέντα και αξιοποιήστε στο έπακρο τον ενθουσιασμό σας (ειδικά εάν εμπλέκεται ο έρωτας). Ξεκινώντας από αυτήν την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε ξανά σε ασυνήθιστη βιασύνη, μόνο που αυτή τη φορά η διανοητική ταχύτητα θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

zwdia-fotia

ζώδια Δίδυμοι

Πάρτε πρωτοβουλία καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Είστε πολύ δυνατοί τη Δευτέρα και την Τρίτη, είστε σε θέση να επικοινωνείτε γρήγορα και να δημιουργείτε νέα σχέδια εν κινήσει (με λίγη βοήθεια από τους φίλους σας, φυσικά). Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα χρειαστεί να γυρίσετε την ταχύτητά σας πίσω σε χαλαρούς ρυθμούς.

Απροσδόκητα εμπόδια μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας, αλλά λίγη προσοχή και κάποιοι διανοητικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να τα ξεπεράσετε. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα έχετε εκπληκτικά πολλή ενέργεια. Θα κάνετε αυτό που αγαπάτε, θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους και θα δοκιμάσετε πολλά καινούργια πράγματα και ο κόσμος θα υπακούει σε κάθε σας καπρίτσιο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

ζώδια Καρκίνος

Μην αντιδράσετε υπερβολικά καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να παρουσιάσουν συναισθηματικές προκλήσεις, χάρη στην προσωρινά εξαιρετικά ευαίσθητη διάνοιά σας. Αν μπορέσετε να παραμείνετε ήρεμοι, χαλαροί και συγκεντρωμένοι θα περάσετε καλά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, αφιερώστε αρκετό χρόνο στην κοινωνικοποίηση. Είστε πολύ γοητευτικοί τώρα για να μείνετε στο σπίτι –εκτός αν, φυσικά, σχεδιάζετε ένα δείπνο για δύο.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρείτε ευκαιρίες να ξεφύγετε από το καβούκι σας. Απολαύστε το, θα σας κάνει καλό μια βόλτα στην άγρια ​​πλευρά, όσο σύντομη κι αν είναι αυτή. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, όλα τα μάτια θα είναι πάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ζώδια Λέων

Είστε έτοιμοι να μάθετε κάτι νέο; Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και απολύτως καταπληκτικές ιδέες –και θα περάσετε καλά κατά τη διάρκεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η εστίασή σας θα μετατοπιστεί σε μεγάλες σκέψεις σχετικά με τη φήμη και τη σταδιοδρομία σας.

Προσπαθήστε να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε, αλλά μην σας γίνει εμμονή η εικόνα σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα διασκεδάσετε πολύ σε μεγάλες παρέες – οδηγήστε εσείς, οργανώστε τους πάντες και κάντε κάτι νέο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, οι άλλοι θα έλκονται από τη φυσική σας ζεστασιά.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Α

ζώδια Παρθένος

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα θα είστε γεμάτοι με μια ασυνήθιστα δυναμική αίσθηση σκοπού. Χρησιμοποιήστε αυτό το πνεύμα και τη φιλοδοξία για να κάνετε πράγματα τη Δευτέρα και την Τρίτη, ακόμη κι αν οι άλλοι είναι απρόθυμοι να βοηθήσουν. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία να ταξιδέψετε –ακόμα κι αν πρόκειται για λίγο έξω από την πόλη.

Μια αλλαγή στην προοπτική σας (ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο ένα νέο μέρος για φαγητό) θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει την οπτική σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα έχετε γρήγορο πνεύμα και εξαιρετικά αιχμηρή λογική –που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να φροντίσετε τις μικρές λεπτομέρειες. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ περάστε τον χρόνο σας με κοινωνικοποίηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65