ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Β

love locks

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Β

ζώδια Ζυγός

Θα σας ζητηθεί να κάνετε έναν συμβιβασμό σε μια συνεργασία καθώς ξεκινά η εβδομάδα –αλλά, ευτυχώς, η επιτυχία της ισορροπίας είναι η ειδικότητά σας. Βρείτε καλές λύσεις για όλους τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα συνεχίσετε να εστιάζετε στις συνεργασίες και στις συμμαχίες, αλλά οι άλλοι θα σας ζητήσουν να παρέμβετε στις δικές τους υποθέσεις. Θα σας ευχαριστήσουν και θα σας θαυμάσουν για την αβίαστη διπλωματία σας.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε γεμάτοι ενθουσιασμό και αφθονία πνευματικής ενέργειας. Περάστε καλά ανταλλάσοντας μεγάλες ιδέες με κάποιον αγαπημένο σας. Την Κυριακή το απόγευμα ή το βράδυ, προσέξτε μια διαταραχή στη ρουτίνα σας.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για προβλήματα καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Είστε όλο πρωτοβουλίες και γεμάτοι ενέργεια τη Δευτέρα και την Τρίτη –και είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε πράγματα– αλλά αυτή η αμεσότητα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε σύγκρουση αν δεν είστε προσεκτικοί. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, έχετε μεγαλύτερη ευελιξία.

Το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να δώσετε στα πάθη σας ελευθερία και ώθηση, αλλά μια πιο αργή, πιο ευέλικτη λύση θα μπορούσε να καταφέρει περισσότερα. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ασκήστε κάποια προσοχή και φροντίδα. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να πάρετε κάποιο ρίσκο, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε πριν περάσετε στο άλμα. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, προσπαθήστε να μην προσκολληθείτε στον έλεγχο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Β

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη σας βρίσκουν γεμάτους ενθουσιασμό και δημιουργικότητα σχεδόν σαν παιδιά, έτσι χρησιμοποιήστε για καλό όλη αυτή την ενέργεια. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα. Θα ξέρετε καλά τι πρέπει να γίνει –και ποιες λεπτομέρειες θα πρέπει να διευθετηθούν για να συμβεί αυτό.

Την Παρασκευή και όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το μυαλό σας οδηγείται σε φρενήρη, πνευματική κατάσταση υπερδιέγερσης. Θα εμπνευστείτε να φιλοσοφείτε και θα αναζητήσετε κατάλληλες συνομιλίες (ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε πολλά). Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, ακολουθήστε τη διάθεσή σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Β

ζώδια Αιγόκερως

Ίσως να χρειαστεί να αναβάλετε κάποια πράγματα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, τα γεγονότα έρχονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες και τα σχέδιά σας, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και να επιδείξετε κάποια επιμονή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε, ειδικά με φίλους και παιδιά (ή ακόμα και φίλους σας που είναι σαν παιδιά!).

Θα μπορούσε να είναι ένα σπάνιο και διασκεδαστικό διάλειμμα, μια γρήγορη ανάπαυλα από τη ρουτίνα σας. Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα πάρετε ανεπιθύμητη προσοχή από άστατους ανθρώπους. Κάντε τους να κόψουν τις ανοησίες και να μπουν στο ψητό. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, μην πάρετε τίποτα προσωπικά.

zodia-098

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Υδροχόος

Η εβδομάδα αρχίζει σε αλτρουιστικό τόνο για εσάς. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δανείσετε ένα χέρι βοήθειας –και ότι δοθεί σίγουρα θα επιστρέψει. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να βυθιστείτε στην πλήξη αν δεν προσέξετε. Βρείτε δημιουργικούς τρόπους να ανακατέψετε τα πράγματα, ακόμα κι αν απλά ανταλλάσσετε παράξενες ιστορίες με φίλους.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, ο προβολέας είναι πάνω σας! Είστε απόλυτα μαγνητικοί και κάτι που μπορεί να θεωρήσετε μια απλή πνευματική σύνδεση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πολύ περισσότερο. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, εστιάστε και κρατήστε τη ψυχραιμία σας.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 23-29/07 Β

ζώδια Ιχθύες

Όλα είναι θαμπά καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να σας βρουν πιεσμένους να ξεχωρίσετε τις αλήθειες από τις μισές αλήθειες (για να μην αναφέρουμε τα ψέματα!) και τίποτα δεν καταλήγει να είναι αυτό που φαίνεται. Προχωρήστε με προσοχή. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι καλύτερες μέρες για δράση. Οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία είναι ασυνήθιστα συγχρονισμένες και οι άλλοι θα χαθούν στα γλυκά και απαλά σας λόγια.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, θα βρεθείτε εξουθενωμένοι από τις λεπτομέρειες και θα σκέφτεστε να σηκώσετε τα χέρια σας ψηλά. Μην αντιδράτε υπερβολικά και, για την ακρίβεια, καλό είναι να μην κάνετε μεγάλες κινήσεις αυτή τη στιγμή. Τα πάντα πρόκειται να αλλάξουν ούτως ή άλλως. Την Κυριακή το απόγευμα και το βράδυ, η διασκέδαση θα σας βρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66