ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 -03/06 B

imerisies-21314-zwdia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 -03/06 B

ζώδια Ζυγός

Θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα, αλλά αν μείνετε συγκεντρωμένοι, μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Δεν θα γίνουν όλα όσο γρήγορα θέλετε, αλλά εσείς πάντα τηρείτε τις προθεσμίες σας –και αυτή η φορά δεν θα αποτελεί εξαίρεση.

Οι σχέσεις είναι στο μυαλό σας καθώς προχωρά η εβδομάδα –η διατήρηση τους, η αρχή τους, η βελτίωση τους, η εκτίμηση τους. Μείνετε ευέλικτοι καθώς η εβδομάδα έρχεται στο τέλος της –ένα απροσδόκητο μίνι δράμα θα απαιτήσει γρήγορη καλοσύνη και συνεργασία. Είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να κερδίσετε παραπάνω πόντους φιλίας!

zodia-zvdia-22

 

ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει ένα μυστήριο που πρέπει να λύσετε στην αρχή της εβδομάδας, αλλά θα είναι διασκεδαστικό –αναζητήστε ενδείξεις μέσα στα όνειρά σας. Περάστε χρόνο σε μια γκαλερί, δείτε ένα θεατρικό έργο ή κάντε κάτι άλλο που θα τροφοδοτήσει την καλλιτεχνική σας πλευρά. Μην αφήσετε μια ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον που το έχει ανάγκη να χαθεί –κάντε τον εαυτό σας διαθέσιμο τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Μια νέα ρυτίδα στο πρόσωπο μιας πολύ σημαντικής σχέσης θα είναι στο μυαλό σας το υπόλοιπο της εβδομάδας –υπάρχει τριβή εκεί, αλλά υπάρχει και αρκετός αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Ο πειρασμός έρχεται στο τέλος της εβδομάδας. Αλλά να είστε προσεκτικοί, ένα τυχόν ρίσκο πιθανότατα δεν θα αποδώσει.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 -03/06 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου να ξεκινήσει η εβδομάδα σας κάπως αργά –η αυτοπεποίθησή σας είναι πιο δυνατή από ποτέ και τίποτα δεν πρόκειται να σας βγάλει από την πορεία σας. Εκμεταλλευτείτε τον ήσυχο αυτό χρόνο για να σκεφτείτε και να κάνετε νέα σχέδια. Στα μέσα της εβδομάδας, η παραγωγικότητά σας θα φτάσει στα ύψη, καθώς έχετε πολλή λεπτομερή δουλειά να κάνετε, η οποία σας προσφέρει την πρόκληση που λαχταράτε. Είναι η μεγάλη ευκαιρία σας να αποδείξετε στους άλλους αυτό που εσείς γνωρίζετε ήδη: ότι είστε τέλειοι. Όλα θα μοιάζουν θαμπά καθώς φτάνει το Σαββατοκύριακο και θα έχετε την ευκαιρία να επιβραδύνετε και πάλι. Γιορτάστε την επιτυχία σας –αλλά κρατήστε τα πράγματα ελαφριά και χαλαρά.

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με την επικοινωνία –όσο πιο δημιουργικοί είστε, τόσο το καλύτερο. Σκεφτείτε τι πρέπει να πείτε και πώς πρέπει να το μεταφέρετε για τα καλύτερα αποτελέσματα. Ορισμένες διακριτικές αλλαγές στο στυλ σας θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο. Οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν με τον νέο σας εαυτό και θα θέλουν να μάθουν το μυστικό σας. Θα πάρετε μεγάλη προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας –ερωτική, επαγγελματική, ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε. Μερικοί από τους καινούριους οπαδούς σας δεν μπορούν να κρατήσουν για πολύ την προσοχή τους, γι’ αυτό μείνετε με τους ανθρώπους που πάντα σας θεωρούσαν υπέροχους. Θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σταθερά πάνω στο έδαφος.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 28/05 -03/06 B

zodia-zvdia-75

ζώδια Υδροχόος

Βγάλτε αυτό το νέο σύνολο από την ντουλάπα σας τη Δευτέρα το πρωί και ξεκινήστε σωστά την εβδομάδα! Ξεκινώντας με το καλύτερο βήμα σας, θα σας δώσει μια ωραία ώθηση και θα θέσει τον τόνο για την υπόλοιπη εβδομάδα. Εάν απομακρυνθείτε από την πορεία σας στη δουλειά, δεν πειράζει –οι παρακάμψεις μετατρέπονται συχνά σε συντομότερες διαδρομές. Μια έντονη ώθηση για νέες ιδέες θα σας εμπνεύσει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Δεν θα βαρεθείτε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Εάν τύχει να βρεθείτε γύρω από ορισμένους ριζοσπαστικούς ανθρώπους σε ένα καυτό κοινωνικό γεγονός προς το τέλος της εβδομάδας, αφήστε την ομιλητική πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια –μια πνευματική σύνδεση μπορεί να προκαλέσει την αρχή ενός έρωτα.

ζώδια Ιχθύες

Πάρτε το ρίσκο σε αυτό το νέο εγχείρημα που σκέφτεστε –ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας, και αυτό θα μπορούσε να αποδώσει. Βρίσκεστε στα αρχικά στάδια ενός πραγματικού μετασχηματισμού, γι’ αυτό μην ανησυχείτε αν έχετε διφορούμενα συναισθήματα για πράγματα που κάποτε φαίνονταν σίγουρα. Σκέφτεστε, κρατάτε ανοιχτό το μυαλό σας και αυτό είναι πολύ, πολύ καλό. Ο αισθησιασμός έχει σημαντική παρουσία, ειδικά στο τέλος της εβδομάδας –σε όλες του τις μορφές. Επιλέξτε πιο πολυτελή γεύματα, υποβλητική μουσική, ρομαντικές λέξεις και όμορφη τέχνη για να χορτάσετε την πείνα σας για αισθητική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098