ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Α

zwdia-zodia-ωροσκοπιο

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Α

ζώδια Κριός

Μην συγκρατείστε στην αρχή της εβδομάδας. Η Δευτέρα και η Τρίτη μπορεί να σας βρουν να καταπιέζετε τις πιο δυναμικές παρορμήσεις σας, αλλά μην το κάνετε. Είναι καλύτερο για όλους, και για εσάς μέσα σε αυτούς, να ξεδιαλύνουν τη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και στην αρχή της Παρασκευής, η γενναιότητα και η τόλμη σας θα φτάσουν σε κορύφωση.

Μην ανησυχείτε –αυτή η παιχνιδιάρικη τόλμη δεν θα σας οδηγήσει σε προβλήματα. Ο μόνος κίνδυνος είναι να κάνετε περισσότερα (και, αν είστε τυχεροί, να βρείτε περισσότερα και στον ερωτικό τομέα) απ’ όσα περιμένατε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας κυβερνούν η ρουτίνα και οι ευθύνες σας. Κάντε αυτά που πρέπει.

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Περιμένετε ασυνήθιστες αλληλεπιδράσεις σε περίεργα μέρη καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Είστε τόσο υπερεπικοινωνιακοί τη Δευτέρα και την Τρίτη που θα ξεκινάτε συζητήσεις παντού και όλοι θα θέλουν να συνεχίσετε να μιλάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό θα μπορούσε, προφανώς, να οδηγήσει και σε κάποιες ρομαντικές περιπέτειες. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, οι αλληλεπιδράσεις σας δεν θα είναι τόσο εύκολες.

Θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά –και να αφήσετε τον εγωισμό σας στην πόρτα– αν θέλετε να αποφύγετε τις διαμάχες για την εξουσία. Βρείτε κάποιον να κάνει τον διαιτητή αν χρειαστεί. Από την Παρασκευή έως το Σαββατοκύριακο, θα κολυμπάτε σε μια θάλασσα αγάπης. Είτε ερωτική είτε οικογενειακή είτε πλατωνική, οι σχέσεις στη ζωή σας θα ενισχυθούν από αυτή τη ροή προσοχής και αγάπης.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Α

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Λεφτά και προϋπολογισμοί είναι δύσκολα θέματα καθώς ξεκινά η εβδομάδα και θα πρέπει να δουλέψετε την λεκτική γοητεία σας εάν θέλετε να αποφύγετε τις εσωτερικές διαφωνίες τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αν δεν μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε τώρα, απλώς αφήστε μια δυο μέρες να περάσουν. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συμμετάσχετε σε ένα από τα αγαπημένα σας αθλήματα: τα παιχνιδιάρικα ντιμπέιτ.

Τεντώστε τους συνομιλητικούς μύες σας και απολαύστε τα πνευματικά τετ-α-τετ, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο απέναντί σας σε αυτή τη συζήτηση δεν παίρνει στα σοβαρά τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας (και τους αντιξιφισμούς σας, την κριτική σας, τα καρφιά σας, τις αποστομωτικές φράσεις σας κ.λπ.). Το άλλο μισό της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προσπαθήστε να κόψετε τη φλυαρία και να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και τις ευθύνες σας.

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Καρκίνος

Μπορείτε να βασιστείτε στην σχεδόν ατελείωτη ενέργεια καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκουν ελκυστικούς, περιπετειώδεις και δυναμικούς –και οι άλλοι απλώς δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω σας. Απολαύστε όλη την ειλικρινή κολακεία. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα νιώσετε την ακαταμάχητη ορμή να κάνετε τα πάντα με υπερβολή.

Πράγματι, το μεγαλύτερο είναι καλύτερο τώρα, και λίγη καλλιτεχνία μπορεί να φτάσει μακριά. Απλώς προσέξτε να μην αδειάσετε τους λογαριασμούς σας. Για το υπόλοιπο της Παρασκευής και για το Σαββατοκύριακο, θα δώσετε σχήμα στον κόσμο σας με σαφή επικοινωνία, εξαιρετικές αναλυτικές δεξιότητες και αλάνθαστο χειρισμό των λεπτομερειών.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Α

ζώδια Λέων

Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, τα ένστικτά σας θα λειτουργούν ασυνήθιστα καλά και μαζί με αυτά η πρωτοβουλία και η αφοσίωση θα σας βοηθήσουν να τα χρησιμοποιήσετε για καλό. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι και οι δυο καλές μέρες για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και το πρώτο μισό της Παρασκευής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την αυτοπεποίθηση για να συνεχίσετε την επιτυχία σας.

Ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και γοητεία τώρα. Οι άλλοι θα σας θαυμάζουν και είτε θα σας προσφέρουν τη βοήθεια τους είτε θα φεύγουν από το δρόμο σας. Αργά την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφιερώστε χρόνο στην επανεκτίμηση της ευρύτερης εικόνας (και, εάν είναι απαραίτητο, κάντε μεγάλα, νέα σχέδια).

taro-zodia-098

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Α

ζώδια Παρθένος

Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, ικανοποιήστε την επιθυμία σας να κοινωνικοποιηθείτε βρίσκοντας μια παρέα ανθρώπων που σκέφτονται σαν εσάς (ειδικά μία με ισχυρή γυναικεία επιρροή). Τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα νιώσετε ενεργοποιημένοι και οργανωμένοι από τη συντροφικότητα και την ομαδική δουλειά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη (και το πρωί της Παρασκευής), προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι.

Αυταρχικοί άνθρωποι θα απειλήσουν να σας κουράσουν με αντικρουόμενα σχέδια και παράλογες απαιτήσεις και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε μια υπομονετική, βοηθητική στάση. Το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο, θα θέλετε να βάλετε την μπέρτα σας και να κάνετε κάτι εντυπωσιακό. Οι υπερδυνάμεις σας –κυρίως, η ικανότητά σας να προσδιορίζετε τι πρέπει να γίνει και να το ολοκληρώνετε– είναι προφανείς σε όλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia