ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Β

ζωδια-του-νερου-zwdia

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Β

ζώδια Ζυγός

Κρατήστε το κεφάλι σας κάτω καθώς αρχίζει η εβδομάδα! Έχετε αναλάβει πάρα πολλά τώρα και η ζωή φέρνει πολλές λεπτομέρειες που προκαλούν σύγχυση στο δρόμο σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τη Δευτέρα και την Τρίτη είναι το πάτε χαλαρά και να επικεντρωθείτε στα μικρά επιτεύγματα. Μέχρι την Τετάρτη, την Πέμπτη και την αρχή της Παρασκευής, θα είστε και πάλι ο καλόβολος εαυτός σας.

Μπορείτε να καταφέρετε πολλά τώρα, ειδικά εάν συνεργαστείτε με ομοϊδεάτες σας για να πετύχετε έναν κοινό στόχο. Φυσικά, θα πρέπει εσείς να οδηγήσετε την ομάδα. Από το τέλος της Παρασκευής και όλο το Σαββατοκύριακο, διασκεδάστε με τους φίλους σας και μην αγχώνεστε για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν.

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Στην αρχή της εβδομάδας, μπορείτε να πάρετε σχεδόν ό,τι θέλετε –υπό την προϋπόθεση ότι έχετε τη φιλοδοξία και την αφοσίωση που πρέπει για να τα κυνηγήσετε. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι και οι δύο εξαιρετικές μέρες για να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να πάρετε ρίσκα.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την αρχή της Παρασκευής, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η σιγουριά σας σάς οδηγεί σε κίνδυνο –απλώς αφήστε τον εγωισμό σας έξω από την πόρτα, εάν θέλετε να αποφύγετε μια διαμάχη για την εξουσία με κάποιον. Αργότερα την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο, περάστε χρόνο με τους φίλους σας και μην εκπλαγείτε αν μάθετε ένα ζουμερό μυστικό.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Β

zwdia - love

ζώδια Τοξότης

Οι ενέργειες είναι ασυγχρόνιστες καθώς ξεκινά η εβδομάδα και αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε να καταφέρετε να κάνετε διάφορα. Η προφανής λύση, τουλάχιστον τη Δευτέρα και την Τρίτη, είναι να χαλαρώσετε και να στραφείτε στη δημιουργία νέων συνδέσεων παρά να ανησυχείτε για την πρόοδο. Οι άλλοι θα ανταποκριθούν καλά στην ανοιχτόμυαλη, φιλοσοφική σας διάθεση. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, θα εμπνευστείτε να δράσετε πάλι, πράγμα καλό, εφόσον η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σας.

Είναι εξαιρετική στιγμή για γελοία ρίσκα (αστεία, δηλαδή, και όχι επικίνδυνα) και για να προσπαθήσετε να καταφέρετε το αδύνατο, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κόψτε ταχύτητα και αντισταθείτε στην επιθυμία σας να τρέξετε –πρέπει πρώτα να καλύψετε όλες τις λεπτομέρειες.

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Η καινοτομία είναι τα πάντα καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, αναζητήστε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Πρέπει να κοινωνικοποιηθείτε τώρα για να βρείτε τη βάση σας. Περιμένετε, επίσης, ότι η ενέργεια, η δική σας και των άλλων, θα πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και το πρώτο μέρος της Παρασκευής, θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή.

Το συνετό σχέδιο τώρα (ειδικά στη δουλειά σας ή στις επιχειρήσεις σας) είναι να είστε σταθεροί και δίκαιοι, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Το υπόλοιπο της Παρασκευής και όλο το Σαββατοκύριακο, η έρευνα και η προετοιμασία σας θα αποδώσουν (όπως ακριβώς το είχατε προγραμματίσει!). Θα καταφέρετε πολλά.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Β

ζώδια Υδροχόος

Αισθάνεστε εξουθενωμένοι; Καθώς ξεκινά η εβδομάδα, η ζωή θα φέρει αμέτρητες τρελές λεπτομέρειες μπροστά σας και θα πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και επικεντρωμένοι για να συνεχίσετε. Μην ανησυχείτε για τις χαμένες ευκαιρίες τη Δευτέρα και την Τρίτη –είναι απλώς μια περαστική φάση. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και το πρώτο μέρος της Παρασκευής, θα νιώσετε την επιθυμία να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα, ειδικά στις σχέσεις σας.

Μην φοβάστε να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα –η δοκιμή μιας επιστημονικής μεθόδου μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε μια μεγάλη ανακάλυψη. Το υπόλοιπο της Παρασκευής και όλο το Σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε πιο εύκολα αν κοιτάξετε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 30/07 – 05/07 Β

ζώδια Ιχθύες

Νιώθετε όλη αυτή την αγάπη; Ουσιαστικά επιπλέετε μέσα της καθώς αρχίζει η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη σας βρίσκουν να εμπνέετε κραυγαλέες κολακείες και πιο μετριοπαθείς μορφές θαυμασμού –τόσο ως αποδέκτες όσο και ως αποστολείς. Απολαύστε την προσοχή και, πάνω από όλα, διασκεδάστε.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και το πρώτο μέρος της Παρασκευής, θα χρειαστεί να συγκρατηθείτε, αλλιώς κινδυνεύετε να γίνετε μέρος του προσωπικού δράματος κάποιου (εκτός, βεβαίως, κι αν αυτό σας ακούγεται διασκεδαστικό). Το υπόλοιπο της Παρασκευής και το Σαββατοκύριακο, ετοιμαστείτε να αναλάβετε δράση –ακόμα κι αν δεν ξέρετε από πριν όλα τα γεγονότα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia