Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zodia 16 έως 22/3

evdomadiaies-17-2

Κριός

Αυτή την εβδομάδα μαζί με τον σύντροφό σας θα βιώσετε κάτι που σίγουρα θα αλλάξει τις βάσεις της σχέσης σας για τα καλά. Αν συμβεί κάτι τεράστιο στην ερωτική σας ζωή, να θυμάστε πως είναι για το καλό σας. Ευτυχώς, η ονειρική ηλιακή έκλειψη της Παρασκευής θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες για ρομαντικές εξελίξεις, ή για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας που τον χρειάζεστε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Είστε ωραίοι και το ξέρετε! Αυτή την Τρίτη, ο κυβερνήτης σας, η αφροδιτη, θα περάσει στο ζωδιο σας όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Να περιμένετε ώθηση στον μαγνητισμό και την αυτοπεποίθησή σας που σίγουρα θα σας βοηθήσει στον ερωτικό τομέα. Θα είναι πολύ εύκολο να προσελκύσετε άλλους χωρίς καν να προσπαθείτε! Είναι καταπληκτική περίοδος να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Δείξτε το χαμόγελό σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η απόρριψη είναι απίθανη. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Δίδυμοι

Το ρομάντζο αποκτά μυστικοπάθεια αυτή την εβδομάδα. Ίσως θέλετε να περάσετε έξτρα χρόνο με τον αγαπημένο σας, μακριά από όλο το χάος της καθημερινότητας. Είναι καταπληκτική περίοδος για μία απόδραση σε κάποιο απομονωμένο μέρος όπου και οι δύο θεωρείτε ειρηνικό και αναζωογονητικό. Από την Τρίτη μέχρι τις 11 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε την σχέση σας. Μην τη χαραμίσετε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Καρκίνος

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται το επίκεντρο αυτή την εβδομάδα, γεμάτη με ευκαιρίες για ρομαντική ευλογία. Αν είστε ελεύθεροι, ζητήστε από έναν φίλο να σας γνωρίσει κάποιον που κατά τη γνώμη του σας ταιριάζει. Έχετε την υποστήριξη του σύμπαντος, η οποία σηματοδοτεί πως το ραντεβού αυτό θα έχει απόλυτη επιτυχία! Μία άλλη πιθανότητα είναι να υπάρξει αδιαμφισβήτητη χημεία με έναν φίλο σας. Εξερευνήστε την. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Λέων

Να περιμένετε θετικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Μετά την Παρασκευή θα νιώσετε άνετα να μοιραστείτε τις βαθύτερες φαντασιώσεις με τον σύντροφό σας –σεξουαλικές και όχι μόνο. Μην φοβάστε πως θα σας κατακρίνει. Στην πραγματικότητα θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Ο σύντροφός σας θα νιώσει ασφαλής να σας αποκαλύψει τις βαθύτερες επιθυμίες του. Ο δεσμός σας θα ενισχυθεί. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Παρθένος

Αν είστε ελεύθεροι, μετά την Τρίτη και μέχρι τις 11 Απριλίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον που θα τραβήξει την προσοχή σας, εξαιτίας των διαφορών σας και όχι των ομοιοτήτων σας. Ίσως κατάγεται από κάποιο διαφορετικό σημείο του κόσμου, έχει διαφορετικά θρησκευτικά πιστεύω ή έχει μία μοναδική φιλοσοφία στην ζωή που θα σας αφοπλίσει. Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε θετικές εξελίξεις με τον σύντροφό σας μετά την Παρασκευή. Η σχέση σας θα εμβαθύνει σημαντικά. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Ζυγός

Το τελευταίο από τα επτά τετράγωνα ανάμεσα στον ουρανό και τον πλούτωνα που σας επηρεάζουν από το 2012, θα λάβει χώρα αυτή την Δευτέρα. Στην δική σας περίπτωση η ενέργεια θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Η δυναμική των σχέσεων και τα οικογενειακά προβλήματα είναι θέματα που θα συνεχίσουν να απαιτούν την προσοχή σας, καθώς και λύσεις. Είτε είστε έτοιμοι είτε όχι, η αλλαγή είναι απαραίτητη. Αν δεν έχετε την θέληση να το κάνετε, το σύμπαν θα το κάνει για εσάς. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Σκορπιός

Το ρομάντζο θα είναι δεδομένο για εσάς αυτή την εβδομάδα! Την Τρίτη, η ερωτική αφροδίτη θα περάσει στον τομέα των σχέσεων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, να περιμένετε αρμονία, αισθησιασμό και ερωτικά συναισθήματα. Αν είστε ελεύθεροι μην ανησυχείτε. Η ηλιακή έκλειψη στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης την Παρασκευή, φέρνει την πιθανότητα γνωριμίας ενός νέου προσώπου. Να είστε έτοιμοι. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Τοξότης

Θα έχετε κάποιες ημέρες να απολαύσετε την αφροδιτη στον ρομαντικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα, και ύστερα θα μετακινηθεί σε ένα νέο κομμάτι του χάρτη σας. την Τρίτη, και μέχρι τις 11 Απριλίου, θα εγκατασταθεί στον τομέα της εργασίας και της υγείας, πράγμα που δεν σβήνει τις ρομαντικές σας πιθανότητες, αλλά αλλάζει τον τρόπο εξέλιξής τους. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε κάποιον σε ένα μέρος που έχει να κάνει με την υγεία ή στο γυμναστήριο. Ίσως επίσης δημιουργηθεί κάποιο ρομάντζο στην δουλειά σας. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για έρωτες! Την Τρίτη, η αφροδιτη θα περάσει στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11 Απριλίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε άφθονη υποστήριξη από το σύμπαν για να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κόψει την ανάσα. Αν είστε ήδη σε σχέση, τότε θα υπάρξουν πυροτεχνήματα ανάμεσά σας, ακόμα και αν η σχέση είναι καινούρια. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Υδροχόος

Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, και αναρωτιέστε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τον συστήσετε στην οικογένειά σας, τότε ήρθε η ώρα. Την Τρίτη και μέχρι τις 11 Απριλίου, θα έχετε απίστευτη υποστήριξη να χτίσετε μία θετική σχέση ανάμεσα στον αγαπημένο σας και την οικογένειά σας. Αν μένετε με τον σύντροφό σας, τότε είναι καταπληκτική εβδομάδα να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Θα συμφωνήσετε σε όλα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

Ιχθύες

Οι ρομαντικές πιθανότητες είναι δυνατές αυτή την εβδομάδα. Την Τρίτη και μέχρι τις 11 Απριλίου, θα είναι εύκολο να επικοινωνήσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα, στείλτε ένα σέξι μήνυμα ή κάντε μία κατά πρόσωπο συζήτηση με τον αγαπημένο σας. Δεν θα το μετανιώσετε! Ύστερα, την Παρασκευή, η ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο σας σηματοδοτεί πως είστε έτοιμοι για μία νέα προσωπική αρχή. Οποιαδήποτε αλλαγή κάνετε θα υποστηρίξει την προσωπική σας ανάπτυξη και τις σχέσεις σας. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 16 έως 22/3.

 

zvdia-zwdia-tarw