Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zodia 5 έως 11/1

evdomadiaies-3-9314

Κριός

zodia: Η πανσεληνος της Κυριακής θα ενισχύσει τα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα –ειδικά αν παρατηρήσετε πως ο συντροφος δεν σας δίνει αρκετή υποστήριξη σε ένα συναισθηματικό και οικογενειακό ζήτημα. Να είστε ειλικρινείς για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάσταση και να του υπενθυμίσετε πως κάποιες φορές χρειάζεστε έναν άνθρωπο για να στηριχθείτε. Την Τρίτη και την Τετάρτη το ρομάντζο ευνοείται, χάρη στην σεληνη που περνάει στον ερωτικό σας τομέα. Ανοίξτε την καρδιά σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η επικοινωνία θα είναι εύκολη για εσάς αυτή την εβδομάδα, αλλά θα είστε πιο ευαίσθητοι σε συζητήσεις που αφορούν το σπίτι ή την συναισθηματική σας ασφάλεια. Αν νιώθετε ευάλωτοι στη σχέση, προσπαθήστε να μην χειροτερέψετε τα πράγματα. Να θυμάστε πως οι συζητήσεις έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις με τον αγαπημένο σας. Αν είστε ελεύθεροι, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξουν ρομαντικές ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι

Θα απολαύσετε συζητήσεις με νόημα με τον συντροφο σας αυτή την εβδομάδα. Θα καλύψετε θέματα από φιλοσοφία μέχρι μεταφυσική. Ίσως ανακαλύψετε πως ο συντροφος σας πυροδοτεί τον «σπασίκλα» που κρύβετε μέσα σας και αποφασίσετε να μάθετε περισσότερα για ένα επιστημονικό ή τεχνολογικό θέμα. Το μυαλό σας θα είναι έξτρα εφευρετικό, για αυτό μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί του. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

 

Καρκίνος

Η διάθεσή σας θα αλλάζει συνεχώς, καθώς σας κυβερνά η σεληνη. Αυτή την εβδομάδα, όμως, η τάση αυτή θα ξεφύγει από τον έλεγχο. Η πανσεληνος στο ζωδιο σας θα σας κάνει να νιώσετε υπερβολικά ευαίσθητοι για όλα. Όσον αφορά την αγάπη και τις σχέσεις, να θυμάστε πως ο συντροφος δεν θα κάνει τίποτα επίτηδες για να αυξήσει το άγχος σας. Το γεγονός πως δεν ξέρει τι ακριβώς να κάνει για να σας βοηθήσει, δεν σημαίνει πως δεν νοιάζεται.

 

Λέων

Φαίνεται πως υπάρχει μία σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε αυτή την εβδομάδα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε παντρεμένοι και έχετε παιδιά, είναι πιθανό η απόφαση αυτή να αφορά εκείνα –ή σκέφτεστε αν θέλετε ή όχι να ξεκινήσετε οικογένεια. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, τότε η απόφαση θα έχει να κάνει με την πρόοδο της σχέσης αυτής. Τα πράγματα δείχνουν σοβαρά και ίσως θέλετε κάτι παραπάνω από μία περιπετειούλα. Συζητήστε το.

 

Παρθένος

Θα σκεφτείτε ξανά τις παρέες σας αυτή την εβδομάδα. Αν είστε ελεύθεροι και αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να συναντήσετε κάποιον που αξίζει, τότε κοιτάξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και τους φίλους σας. Ίσως ανακαλύψετε πως οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν δεν ευνοούν την συνάντηση ελεύθερων ανθρώπων. Αυτό ισχύει περισσότερο αν βγαίνετε συνεχώς με την οικογένειά σας ή με παντρεμένα ζευγάρια. Κάτι πρέπει να αλλάξει.

 

Ζυγός

Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, τότε θα σας τραβήξει την προσοχή το μυαλό του. Θα παρατηρήσετε ένα επίπεδο πνευματικής ωριμότητας που δεν έχει σχέση με την ηλικία του. Μία άλλη πιθανότητα είναι ο συντροφος σας να γίνει δάσκαλός σας αυτή την εβδομάδα. Ίσως είναι ειδήμων σε ένα ζήτημα που πάντα θέλατε να εξερευνήσετε. Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις του και θα έρθετε πιο κοντά.

 

Σκορπιός

Αν είστε ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα πρέπει να καθαρίσετε το πρόγραμμά σας και να ετοιμαστείτε για αυτά που έρχονται. Την επόμενη εβδομάδα θα λάβει χώρα ένα τεράστιο αστρολογικό γεγονός που θα υποστηρίξει την ερωτική σας ζωή. Θα επικεντρωθείτε στον ερωτα και θα αφήσετε στην άκρη τους υπολοίπους τομείς. Επειδή σας αρέσει να σχεδιάζετε, θα μπορέσετε να είστε οργανωμένοι. Μην σπαταλάτε χρόνο. Η επόμενη εβδομάδα θα έρθει πριν το καταλάβετε.

 

Τοξότης

Ο κρονος στο ζωδιο σας, σας κάνει να βλέπετε πιο σοβαρά τα πάντα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε απίστευτη υποστήριξη να ξεκινήσετε συζητήσεις με τον συντροφο σας για τους στόχους και για οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό. Ίσως επίσης συζητήσετε για την ισορροπία των υποχρεώσεων  στη σχέση σας, έτσι ώστε να μην αδικείται κανείς από τους δύο.

 

Αιγόκερως

Η πανσεληνος στον τομέα των σχέσεων την Κυριακή, έφερε μία κατάσταση μπροστά σε εσάς και τον συντροφο σας. Νιώθετε πως ο αγαπημένος σας είναι πιο ευαίσθητος, και στην αρχή αυτό ίσως σας εκνευρίσει. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του και κάντε την επιλογή να συναντήσετε τον άνθρωπό σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο θα ξεπεράσετε οποιαδήποτε ένταση.

 

Υδροχόος

Η επικοινωνία θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή την εβδομάδα, και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Αν είστε ελεύθεροι και σας προσκαλέσουν σε ένα κοινωνικό γεγονός, μην το χάσετε. Θα υπάρχει κάποιο άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας πνευματικά. Οι συζητήσεις με αυτό το άτομο θα είναι ο καταλύτης μίας έλξης που θα οδηγήσει σε κάτι με νόημα. Εξερευνήστε το.

 

Ιχθύες

Ο ερωτας μπορεί να γίνει δύσκολος. Η έντονη πανσεληνος της Κυριακής στον ερωτικό σας τομέα, σίγουρα επηρεάζει την υπόλοιπη εβδομάδα. Θα έχετε απόλυτη διαύγεια για ένα ρομάντζο που σας απασχολεί και αν υπάρχουν προβλήματα ίσως αποφασίσετε να κόψετε τον δεσμό πριν πληγωθείτε. Αν συμβεί αυτό, ίσως πείσετε τον εαυτό σας πως είναι πιο εύκολο να τελειώσετε από νωρίς την σχέση, μόνο για να υπάρξει βομβαρδισμός συναισθημάτων αργότερα. Να θυμάστε πως πρέπει να νιώθετε το συναίσθημα, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε.

 

zwdia-3-zodia