Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zodia 9 έως 15/3

evdomadiaies-1016314

Κριός

Θα είστε απίστευτα σέξι αυτή την εβδομάδα. Δυστυχώς, θα είστε επίσης 100% πάθος και 0% λογική. Προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στα συναισθήματα να σας κάνουν ότι θέλουν –ειδικά αν υπάρξει κάποια διαμάχη με τον σύντροφο σας. Αντί για αυτό, διοχετεύστε τον θυμό σας σε μία σωματική δραστηριότητα έτσι ώστε να αποφύγετε την παρορμητική πράξη που θα πληγώσει μακροχρόνια τη σχέση σας. Η Τρίτη είναι καλή μέρα για ρομάντζο, αλλά μετά από αυτή θα είστε απλά επικίνδυνοι. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ενώ όλοι φαίνεται πως χάνουν την ψυχραιμία τους αυτή την εβδομάδα, εσείς κάθεστε και παρατηρείτε την τρέλα σαν μύγα στον τοίχο. Η ερωτική σας ζωή είναι ασφαλείς το μεγαλύτερο κομμάτι της εβδομάδας, και θα έχετε την υποστήριξη να εμπλουτίσετε την κοινωνική σας ζωή. Την Πέμπτη, θα νιώσετε πως το ημερολόγιό σας γεμίζει γρήγορα με προσκλήσεις από πάρτι και άλλα γεγονότα. Το Σάββατο, αν είστε παντρεμένοι, θα χρειαστεί να συζητήσετε ένα οικονομικό ζήτημα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε πως ο προσωπικός, ρομαντικός σας κόσμος είναι σε άριστη κατάσταση, όμως οι φίλοι σας αποτελούν μία διαφορετική ιστορία. Τουλάχιστον ένας από τους φίλους σας, θα έρθει με ένα σημαντικό πρόβλημα στον έρωτα. Ίσως ακούσετε μία ιστορία για ενδοοικογενειακή βία ή ανθυγιεινή κτητική αγάπη, όπως να παρακολουθείται από κάποιον. Βάλτε τα δυνατά σας για να τον υποστηρίξετε, αλλά προσέξτε να μην βρεθείτε μέσα στο ζήτημα και εσείς. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Καρκίνος

Έρωτας; Ποιος έχει χρόνο για έρωτα αυτή την εβδομάδα; Σίγουρα όχι εσείς, δυστυχώς. Φαίνεται πως θα είστε αρκετά απασχολημένοι σβήνοντας φωτιές στον επαγγελματικό σας κόσμο για να προσέξετε την φωτεινή πλευρά της ζωής. Αν είστε παντρεμένοι, ίσως έχετε έναν τεράστιο καυγά με τον σύντροφό σας την Τετάρτη. Βάλτε τα δυνατά σας για να φανείτε ανώτεροι, αλλά αν δεν τα καταφέρετε, τουλάχιστον δώστε στον σύντροφο την ευκαιρία να τρέξει πριν ρίξετε την πρώτη μπουνιά. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Λέων

Ίσως αποφασίσετε να πατήσετε παύση και να σκεφτείτε έναν συγκεκριμένο τομέα της ερωτικής σας ζωής αυτή την εβδομάδα. Ο κρονος, ο πλανήτης των μαθημάτων, θα γυρίσει ανάδρομος στον ρομαντικό σας τομέα το Σάββατο. Αυτό θα ανοίξει μία περίοδο αρκετών μηνών για εσάς, έτσι ώστε να σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει στα θέματα της καρδιάς, καθώς και να συνειδητοποιήσετε πόσο έχετε ακόμα να διανύσετε. Να θυμάστε πως πρέπει να κάνετε ένα βήμα τη φορά, όπου και αν είστε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Παρθένος

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ερμής, θα περάσει στον τομέα των σχέσεων σας την Πέμπτη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε υποστήριξη σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας με τον σύντροφο σας. Θα νιώσετε πως ο συντροφος σας δεν ακούει απλά αυτά που έχετε να πείτε, αλλά σας καταλαβαίνει κιόλας. Αν πρέπει να πάρετε μία σημαντική απόφαση μαζί, είναι καταπληκτική περίοδος για να το κάνετε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Ζυγός

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πούμε αυτό, αλλά η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη με άγχος αυτή την εβδομάδα. Σίγουρα θα απολαύσετε μία ημέρα πάθους με τον συντροφο σας την Τρίτη, αλλά η απόλαυση θα είναι μικρής χρονικής διάρκειας. Υπάρχουν μερικά σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, και το πρόβλημα είναι πως κανείς από τους δύο δεν έχει τη θέληση να κάνει πίσω και να συμβιβαστεί. Η σχέση σας σίγουρα δίνει προειδοποιητικά σήματα αυτή την εβδομάδα. Προσπαθήστε να μην εκραγείτε από την πίεση. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξει απίστευτη υποστήριξη αυτή την εβδομάδα για συζητήσεις με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, που θα έχουν σημαντική διάρκεια. Την Πέμπτη, και μέχρι τις 30 Μαρτίου, ο ερμής θα περάσει στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης. Αυτό θα σας βοηθήσει τους διαλόγους ανάμεσά σας. Αν είστε ελεύθεροι και έχετε κλείσει πρώτο ραντεβού με κάποιον, η πνευματική επαφή θα είναι ισχυρή. Θα είναι πολύ εύκολο να μιλήσετε ο ένας στον άλλον για τα όνειρα και για τα πνευματικά θέματα που σας απασχολούν. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Τοξότης

Δεν θα νιώσετε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον εαυτό σας όταν δείτε από πρώτο χέρι πόσο χαμηλά μπορείτε να πέσετε για να αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής. Ίσως να μην εμπιστεύεστε ολοκληρωτικά τον σύντροφό σας, και αν έχετε κάποιο λόγο να είστε καχύποπτοι, τότε η εβδομάδα αυτή θα βγάλει προς τα έξω τον σκοτεινό σας εαυτό. Αν, όμως, ο σύντροφος δεν σας έχει δώσει καμία αφορμή να τον αμφισβητείτε, προσπαθήστε να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Αν το κάνετε, τότε θα σαμποτάρετε κάτι που αποτελεί καλή κατάσταση. Αυτό που φταίει είναι οι  ανασφάλειές σας. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Αιγόκερως

Φαίνεται πως το ρομάντζο θα μπει σε δεύτερη μοίρα αυτή την εβδομάδα, καθώς υπάρχουν πιο πιεστικά θέματα στη ζωή σας. Θα ασχοληθείτε με μία οικογενειακή διαμάχη –επικών διαστάσεων. Θα δυσκολευτείτε να δείξετε την τρυφερή σας πλευρά στον σύντροφό σας, διότι θα είστε συνεχώς σε πολεμική κατάσταση. Απλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξεσπάτε στον σύντροφο σας, όταν είστε πραγματικά θυμωμένοι με κάτι που συμβαίνει στο σπίτι. Εξάλλου ο σύντροφος σας είναι εκεί για να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Υδροχόος

Το στόμα θα σας βάλει σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα –όχι μόνο σε ρομαντικό επίπεδο. Πάρτε την προειδοποίηση αυτή στα σοβαρά, διότι θα εκνευριστείτε τόσο πολύ με μία συγκεκριμένη κατάσταση, που θα πείτε σκληρά λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Ίσως επίσης αποκαλύψετε πληροφορίες που δεν πρέπει, απλά πάνω στην αντίδρασή σας. Πριν πείτε το οτιδήποτε αυτή την εβδομάδα, κάντε στον εαυτό σας τις εξής ερωτήσεις: Είναι ευγενικό; Είναι απαραίτητο; Δεν θα το μετανιώσετε. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

Ιχθύες

Θα είστε σε απίστευτη φόρμα στον επικοινωνιακό τομέα από την Πέμπτη μέχρι τις 30 Μαρτίου. Στην πραγματικότητα, θα είναι πιο εύκολο από ποτέ να εκφράσετε τις ιδέες σας στους άλλους – και στον σύντροφο σας. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει περισσότερο για όνειρα και για αυτά που σας εμπνέουν. Ίσως επίσης θελήσετε να μοιραστείτε κάποια πράγματα που εδώ και καιρό κρατάτε κρυφά από τον σύντροφό σας. Θα νιώσετε υποστήριξη και αναζωογόνηση. Μιλήστε για τον εαυτό σας. Διαβάστε επίσης τα zodia εβδομάδας 9-15/3.

 

zodia-astra-tarot