ζώδια για ελεύθερους 01/07 Κυριακή

zodia

ζώδια για ελεύθερους 01/07 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα για κάποιο καινούργιο άτομο αλλά αν για κάποιο λόγο δεν έχει διάθεση για νέες επαφές και σχέσεις μπορεί να αισθανθεί κάπως άβολα. Ψάξτε τυχόν σημάδια που μπορεί να σας δείξουν ότι δεν νιώθει άνετα και βεβαιωθείτε ότι η επικοινωνία είναι αμφίδρομη.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Αν θυμάστε τα όνειρα που είδατε απόψε, γράψτε τα κάπου. Αν δεν τα θυμάστε, πάρτε λίγο χρόνο και αφήστε το μυαλό σας να χαλαρώσει. Το υποσυνείδητό σας έχει κάποια κρυμμένα μηνύματα για εσάς αλλά θα χρειαστεί να τα ερμηνεύσετε σωστά.

Ζώδια Δίδυμοι

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να προετοιμαστεί για αυτή την τρελή ιδέα ή για αυτό το εντελώς ασυνήθιστο είδος ατόμου. Επεξεργαστείτε αυτή τη σκέψη και δοκιμάστε να κάνετε μερικές ερωτήσεις. Αυτή σας η προσπάθεια να είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα θα αποδώσει σύντομα καρπούς!

Ζώδια Καρκίνος

Η προσωπική σας ενέργεια χρειάζεται λίγη ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν θέλετε να φαίνεστε (και να αισθάνεστε) υπέροχα, κάντε λίγη γυμναστική και δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με τον εσώτερο εαυτό σας. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι καλό για το κάρμα σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μην πάτε εκεί (αυτό ισχύει αν είχατε βρεθεί εκεί και παλαιότερα). Μια καινοτόμα ερωτική ενέργεια έρχεται στο δρόμο σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα, γνωρίζοντας καινούργια άτομα και αλλάζοντας στυλ!

Ζώδια Παρθένος

Το να μιλήσετε σε αυτόν/αυτήν τον/την χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα δε μοιάζει και τόσο ριψοκίνδυνο αν το εξασκήσετε. Συζητήστε με άλλα άτομα – βάλτε το στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Θα το συνηθίσετε και όταν θα σας δοθεί η ευκαιρία θα είστε έτοιμοι!

ζώδια για ελεύθερους 01/07 Κυριακή

Ζώδια Ζυγός

Ετοιμαστείτε να επικοινωνήσετε πραγματικά! Πριν πάτε τα πράγματα σε ένα νέο επίπεδο, προσπαθήστε να κατανοήσετε καλύτερα αυτό το άτομο συζητώντας μαζί του. Οι άλλοι ανταποκρίνονται καλύτερα τώρα και οι αποκρίσεις τους φανερώνουν πολλά πράγματα για το χαρακτήρα τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιός

Το να πάτε κάπου με πολύ κόσμο μπορεί να σας φαίνεται καλή ιδέα, αλλά μη διστάσετε να την εγκαταλείψετε αν αποδειχθεί ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αυτό που λειτουργεί για τους άλλους μπορεί να μην σας ταιριάζει τώρα.

Ζωδια Τοξότης

Μια πραγματικά φανταστική προσωπική ενέργεια έρχεται στο δρόμο σας, οπότε ενστερνιστείτε την και αφήστε τη να σας κατακλύσει! Νέες φιλίες (και κάτι περισσότερο) είναι πολύ πιθανό να προκύψουν τώρα – είστε δώρο Θεού!

Ζώδια Αιγόκερως

Κάντε μια προσπάθεια να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις προσδοκίες σας για τον ιδανικό τύπο συντρόφου. Κάποιος/α εντελώς διαφορετικός/ή μπορεί να είναι πολύ σέξι με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο αρκεί να ανοίξετε το μυαλό σας. Επεκτείνετε τα όρια σας – είναι μια καλή εξάσκηση!

zodia-88

ζώδια για ελεύθερους 01/07 Κυριακή

Ζώδια Υδροχόος

Κάθε καινούργια επαφή που κάνετε έχει μια πιθανότητα να προχωρήσει σε σχέση τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με τους άλλους ανθρώπους. Αυτός ο φίλος φίλου, ο νέος συνάδερφος ή ο κούκλος που βλέπετε κάθε φορά στο γυμναστήριο μπορεί να είναι ο ένας, οπότε φροντίστε να δικτυωθείτε λίγο κοινωνικά!

Ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε! Δε θέλετε να κοιτάτε αλλού όταν αυτή η καταπληκτική ευκαιρία έρθει στο δρόμο σας – κάτι που μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή. Φροντίστε να έχετε οπτική επαφή με όποιον/α χαριτωμένο/η τύπο/κοπέλα δείτε και μην ξεχάσετε να συστηθείτε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66