ζώδια για ελεύθερους 02/07 Δευτέρα

ωροσκοπια-διαζυγιο-zwdia-οχι

ζώδια για ελεύθερους 02/07 Δευτέρα

Ζώδια Κριός

Ξέρετε τι είναι αυτό που αισθάνεστε και τι είναι αυτό που θέλετε – παρόλο που έχετε μια τάση να σταματάτε εκεί. Κάθε αλληλεπίδραση είναι αμφίδρομη σήμερα. Λάβετε υπόψη σας και άλλες απόψεις – αλλιώς μπορεί να σας διαφύγει κάποιο σημαντικό στοιχείο.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Ένα από τα βαθύτερα ιδεώδη σας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας θα πρέπει να επανεξεταστεί. Πηγαίνετε πέρα από τη ζώνη άνεσής σας και ρίξτε μια ματιά με μια νέα οπτική. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας δώσει αυτό που χρειάζεστε!

Ζώδια Δίδυμοι

Το πρωινό σας είναι ιδιαίτερα απασχολημένο σήμερα αλλά καλό θα ήταν να βρείτε λίγο χρόνο για να κάνετε κάτι ρομαντικό. Μέχρι αργά το απόγευμα, οι απαντήσεις που θα παίρνετε θα κάνουν τα πράγματα λιγότερο ξεκάθαρα και τα συναισθήματα σας θα είναι εκτεθειμένα.

Ζώδια Καρκίνος

Αν μπερδεύετε τη δουλειά με τον έρωτα να είστε προσεκτικοί γιατί ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσουν τέτοιες καταστάσεις – ιδιαίτερα όπως είναι τα πράγματα τώρα. Ακόμη και αν είναι μόνο για να δώσετε συμβουλές ερωτικού περιεχομένου σε κάποιον συνάδερφο, βεβαιωθείτε ότι θα το χειριστείτε με προσοχή!

ζώδια για ελεύθερους 02/07 Δευτέρα

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Μην παραβλέψετε μια καινούργια ευκαιρία απόψε. Είστε απασχολημένοι, αλλά οι πιθανότητες μιας ερωτικής επαφής είναι αυξημένες τώρα. Αργότερα σήμερα το απόγευμα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια δυνατότητα να ενισχύσετε το κάρμα σας κάνοντας κάτι καλό.

Ζώδια Παρθένος

Είστε μάλλον στις μαύρες σας και ίσως να παραμείνετε σε αυτή την κατάσταση για λίγο ακόμη. Ωστόσο, σήμερα το απόγευμα και το βράδυ έρχεται μια ερωτική ενέργεια στο δρόμο σας. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη!

Ζώδια Ζυγός

Αν έχετε κάτι ρομαντικό να κάνετε στη λίστα με τις δουλειές σας για σήμερα – ακόμη και αν έχει να κάνει απλώς με φίλους ή με την οικογένεια σας – τακτοποιήστε το πριν δύσει ο ήλιος, όσο ακόμη η ενέργειά σας είναι φωτεινή και ανεβασμένη. Αργότερα, είναι καλύτερα να χαλαρώσετε!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιός

Αναβάλλετε ο,τιδήποτε ρομαντικό σήμερα το πρωί – η γενικότερη κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη για εσάς. Μέχρι αργότερα σήμερα, θα συντονιστείτε σε περισσότερες και πιο καινούργιες απόψεις και θα ξεκαθαρίσουν περισσότερο τα πράγματα.

Ζωδια Τοξότης

Το μεγαλειώδες πνεύμα σας συνεργάζεται σήμερα με μια καθαρότητα σκέψης και όλο αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Επανεξετάστε την ερωτική σας κατάσταση με το πλεονέκτημα μιας ολοκαίνουργιας προοπτικής.

ζώδια για ελεύθερους 02/07 Δευτέρα

zodia-098

Ζώδια Αιγόκερως

Αν αισθάνεστε ότι ήσασταν λίγο άτυχοι τελευταία, ετοιμαστείτε για αλλαγές. Αυτό για το οποίο ελπίζατε – και προσπαθούσατε – στην ερωτική σας ζωή είναι πλέον εφικτό.

Ζώδια Υδροχόος

Μπορεί να είστε απασχολημένοι σήμερα το πρωί αλλά η ενέργειά σας είναι τέλεια – οπότε αξιοποιήστε την όσο περισσότερο μπορείτε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ελαχιστοποιήστε τα σχέδια που θα κάνετε για απόψε, όταν πλέον θα χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση.

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε τις κουβέντες χωρίς νόημα με αυτό το πρόσωπο είτε κατ’ ιδίαν είτε στο διαδίκτυο και να προσπαθήσετε να βρείτε κοινά στοιχεία μαζί του. Τι κάνει αυτό το καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας τόσο ενδιαφέρον – και ποια είναι η πιθανότητα να κάνετε σχέση; Αναρωτηθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66