ζώδια για ελεύθερους 03/07 Τρίτη

ποσειδωνα-astrologia-zwdia

ζώδια για ελεύθερους 03/07 Τρίτη

Ζώδια Κριός

Ο τρόπος που σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι είναι κάτι σημαντικό για εσάς – επομένως, θέλετε να έχετε μια καθαρή, όμορφη φωτογραφία στο διαδικτυακό σας προφίλ. Χρειάζεστε επίσης, λεκτικές περιγραφές που αντικατοπτρίζουν το ποιοι πραγματικά είστε, φανερώνοντας και κάτι από την καρδιά σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-zvdia-22

Βγάλτε έξω το ημερολόγιο, ρίξτε μια ματιά σε τοπικές καλιιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και αρχίστε τα τηλεφωνήματα – σήμερα ευνοείται ο,τιδήποτε προγραμματίσετε. Κι ενώ κάνετε αυτό, προγραμματίστε και αυτές τις μίνι-διακοπές που ονειρεύεστε εδώ και καιρό!

Ζώδια Δίδυμοι

Καθόλου νέα ίσον καλά νέα – ιδιαίτερα σήμερα! Αν η ερωτική σας κατάσταση είναι ήσυχη, απλώς εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεωθείτε (αρκετά σημαντικό αυτό) σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Ζώδια Καρκίνος

Επειδή τα πάντα αφορούν τις ακρότητες σήμερα, στην ερωτική σας ζωή (είτε είστε πολύ απασχολημένοι ή καθόλου, φανταστικοί ή απλά μέτριοι σε αυτόν τον τομέα), σημαίνει ότι εξαρτάται από εσάς να βρείτε κάτι ενδιάμεσο!

zwdia - love

Ζώδια Λέων

Είναι πολύ σημαντικό να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε από την ερωτική σας ζωή – αλλά για να το πετύχετε τώρα θα πρέπει να συγκεντρώσετε όλες σας τις δυνάμεις – και να πάτε ακόμη παραπέρα – σε αυτό που έχετε να προσφέρετε στον κόσμο γενικότερα και σε αυτό το ξεχωριστό άτομο ειδικότερα.

ζώδια για ελεύθερους 03/07 Τρίτη

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική και η επαγγελματική σας ζωή είναι συνυφασμένες τώρα – αλλά όχι με κάποιο προφανή τρόπο. Επεξεργαστείτε το επαγγελματικό σας δίκτυο – ποτέ δεν ξέρετε ποιον σέξι τύπο μπορεί να συναντήσετε!

Ζώδια Ζυγός

Αισθάνεστε αρκετά συναισθηματικοί και υπάρχει περίπτωση οι σκέψεις σας να αρχίσουν να περιπλανιούνται στο παρελθόν. Να θυμάστε ότι το να μαθαίνετε πότε-πότε (σε φιλικό επίπεδο) τα νέα του πρώην σας είναι εντάξει αλλά απαιτούνται και κάποιες κινήσεις προς τα εμπρός.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Σκορπιός

Φτιάξτε ένα ερωτικό πλάνο και βεβαιωθείτε ότι θα το ακολουθήσετε! Ο έρωτας μπορεί να μοιάζει σαν κάτι που δεν μπορείτε να κανονίσετε προκαταβολικά αλλά όσο περισσότερο προσπαθείτε και όσο περισσότερα καινούργια άτομα γνωρίζετε, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητές σας.

Ζωδια Τοξότης

Κάτι σας έχει κάνει πιο προστατευτικούς με τα συναισθήματά σας και αυτό σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σέβεστε τη διαίσθησή σας και να θέσετε κάποια επιπλέον όρια στις συναναστροφές σας. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας κινηθείτε με τον δικό σας ρυθμό.

Ζώδια Αιγόκερως

Ανανεώστε το διαδικτυακό σας προφίλ! Χρειάζεται χρόνο και είστε απασχολημένοι – αλλά μια καινούργια, καθαρή και κοντινή φωτογραφία συνδυασμένη με μια σύντομη, ειλικρινή, ξεχωριστή περιγραφή μπορεί να κάνει θαύματα, ιδιαίτερα τώρα.

zodia-098

ζώδια για ελεύθερους 03/07 Τρίτη

Ζώδια Υδροχόος

Μπορείτε να επεξεργαστείτε με το μυαλό σας σχεδόν τα πάντα, αλλά τα σημερινά γεγονότα πιθανόν να αψηφήσουν ακόμη και το δικό σας απίστευτα ευέλικτο τρόπο σκέψης. Απλά παραμείνετε ήρεμοι και προσπαθήστε να κάνετε υπομονή.

Ζώδια Ιχθύες

Όλοι εκτιμούν μια καλή συμβουλή πότε-πότε, και κάποιος από τους φίλους σας έχει σίγουρα μια καλή συμβουλή για τα ερωτικά σας τώρα. Κοιτάξτε τις σχέσεις των ανθρώπων που πραγματικά θαυμάζετε για να παίρνετε το παράδειγμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66