Ζώδια για ελεύθερους 08/07 Κυριακή

zwdia-ζωδια-zodia

Ζώδια για ελεύθερους 08/07 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Δοκιμάστε τις ομαδικές δραστηριότητες – όπως το να μετατρέψετε αυτό το ραντεβού στα τυφλά σε διπλό ραντεβού ή να οργανώσετε μια χαλαρή συγκέντρωση με λίγους αδέσμευτους φίλους σας. Έτσι θα χαλαρώσετε από την πίεση και θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να διασκεδάσετε.

Ζώδια Ταύρος

Μερικές φορές η γιόγκα, η έντονη γυμναστική ακόμη και μια βαθιά αναπνοή μπορεί να είναι πολύ πιο παραγωγικά από ατελείωτες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή ή το να βγείτε κάποιο ραντεβού με το ζόρι. Σήμερα αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας.

zodia-zvdia-22

Ζώδια Δίδυμοι

Νομίζετε ότι έχετε κάποιον ιδανικό τύπο υποψήφιου συντρόφου; Μήπως ψάχνετε πάντα κάποιον/α με συγκεκριμένο χρώμα ματιών ή συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου; Αυτό ακριβώς θα πρέπει να αποφύγετε τώρα. Ήρθε η ώρα να επεκταθείτε.

Ζώδια Καρκίνος

Εσείς και οι κοντινοί σας άνθρωποι δεν κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Εσείς μπορεί να θέλετε να βγείτε έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα, ενώ εκείνοι να θέλουν να οργανώσουν μια «γυναικεία» (ή «αντρική») βραδιά. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα από την αρχή!

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Ξανασκεφτείτε τη στρατηγική σας στον ερωτικό τομέα σήμερα. Αν οι φίλοι σας δεν σας βοηθάνε να γνωρίσετε καινούργια άτομα, ίσως θα πρέπει να κάνετε νέους φίλους. Αν τα συνηθισμένα σας μέρη είναι γεμάτα συνεχώς με τα ίδια άτομα, βρείτε καινούργια στέκια.

Ζώδια Παρθένος

Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό σήμερα. Έρχονται στο δρόμο σας προτάσεις από τους φίλους σας, περίεργες ιδέες, ερωτικές πιθανότητες και η προσοχή που σας αξίζει. Ενθουσιάζεστε με όλες αυτές τις ευχάριστες δυνατότητες!

Ζώδια Ζυγός

Αρχίστε το βράδυ σας νωρίς –υπάρχουν άπειρες ερωτικές δυνατότητες για εσάς σήμερα και δεν πρέπει να χάσετε ούτε λεπτό! Τηλεφωνήστε στο πιο πρόσφατο φλερτ σας ή συναντήστε φίλους στην πόλη. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέους πιθανούς συντρόφους!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σκορπιός

Αναρωτηθείτε σοβαρά για τους κανόνες που έχετε θέσει στη ζωή σας. Αν δεν βγάζουν νόημα, κάντε κάποιες αλλαγές! Αν δεν κάνετε ποτέ την πρώτη κίνηση ή εάν πριν βγείτε το πρώτο ραντεβού με κάποιον/α στέλνετε ατελείωτα e-mails αναρωτηθείτε αν αξίζει τον κόπο.

Ζώδια Τοξότης

Αυτή η τυχαία συνάντηση σήμερα – που μπορεί να είναι κάποιος έρωτας από το σχολείο ή κάποιος/α που βλέπετε συχνά στο γυμναστήριο – μπορεί τελικά να μην είναι καθόλου τυχαία. Αποδεχτείτε το πεπρωμένο σας και δείτε τι θα συμβεί!

Ζώδια Αιγόκερως

Μη γίνεστε ξενέρωτοι. Υποτίθεται ότι το να γνωρίζετε καινούργια άτομα πρέπει να είναι διασκεδαστικό και να σας έρχεται φυσικά. Βάλτε στην άκρη τους κανόνες σας και ακολουθήστε την καρδιά σας. Αν έχετε όρεξη κάντε την πρώτη κίνηση ή πιάστε την κουβέντα σε κάποιο καινούργιο πρόσωπο.

zwdia shmera

Ζώδια Υδροχόος

Πηγαίνετε προς το Σαββατοκύριακο με όση περισσότερη λάμψη μπορείτε – θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα κάνει τα σχέδια σας πιο διασκεδαστικά. Βρείτε το χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή αγοράστε ένα καινούργιο συνολάκι.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε λίγο αφηρημένοι σήμερα, οπότε προσπαθήστε να επιλέξετε ένα μόνο πράγμα από αυτά που πρέπει να κάνετε και να εμείνετε σε αυτό. Πριν κάνετε ο,τιδήποτε άλλο, στείλτε αυτό το μήνυμα στο τελευταίο σας φλερτ. Αν προσπαθήσετε να τα κάνετε ταυτόχρονα δεν θα καταφέρετε τίποτα από τα δύο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098