ζωδια για ελεύθερους 09/12 Σάββατο

τεστ

Κοινοποίηση:

ζωδια για ελεύθερους 09/12 Σάββατο

Ζωδια Κριος

Αυτό που μοιάζει με αστείο, αυθόρμητο σχόλιο είναι σίγουρο ότι θα εκληφθεί με τον λάθος τρόπο τώρα, οπότε προσέξτε τι λέτε. Φυσικά, θα πρέπει κι εσείς να γνωρίζετε τι ακριβώς λένε οι άλλοι πριν τσαντιστείτε.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Εάν σκέφτεστε μακροπρόθεσμα σήμερα το πρωί, ίσως να προτρέχετε λίγο. Πιέστε τον εαυτό σας να περιμένει μέχρι να αποκαλυφθεί η πραγματική εικόνα, πριν αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ζωδια Διδυμοι

Αυτό το πνεύμα σας, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο τροφοδοτείται, είναι ασύγκριτα πιο ελκυστικός από τα στενά, σέξι ρούχα και τα προβαρισμένα λόγια. Δουλέψτε το δικό σας μοναδικό, φανταστικό τρόπο που έχετε να μαγεύετε τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζωδια Καρκινος

Φαίνεται σαν κάτι πολύ μικρό, ελάχιστο , που δεν θα έπρεπε να έχει τόση σημασία – αλλά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μετράνε τώρα, ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή. Μια μικρή άποψη μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική εικόνα.

Ζωδια Λεων

Δείξτε πόσο έξυπνοι είστε και τι αίσθηση του χιούμορ έχετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι δυνάμεις σας βαστάνε ακόμη. Μέχρι αργά σήμερα το βράδυ, το πιο πιθανό είναι ότι θα επικεντρωθείτε σε πιο εσωτερικές διεργασίες – και θα ανακαλύψετε τι είναι αυτό το οποίο λαχταράει τώρα η καρδιά σας.

Ζωδια Παρθενος

Σκέφτεστε γρήγορα και αποφασιστικά σήμερα – τόσο γρήγορα ώστε σας ξεφεύγουν όλες οι ενδείξεις του φλερτ ή του παιχνιδιού ενώ περνάτε βιαστικά κατευθείαν στο κομμάτι της συζήτησης, όπου κάνετε αξιολόγηση των δικών σας αισθημάτων. Ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας.

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος

Ξέρετε πολύ καλά ότι κάθε ιστορία έχει δύο όψεις, και τώρα μπορείτε να δείτε εύκολα και τις δύο, καθώς και όλες τις μικρές διαφοροποιήσεις στο ενδιάμεσο. Το μόνο μειονέκτημα μπορεί να είναι ότι θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να πάρετε μια απόφαση.

Ζωδια Σκορπιος

Οι διερευνητικές και αναλυτικές σας δυνάμεις σας μετατρέπουν στον τέλειο ερωτικό ντετέκτιβ στο άμεσο μέλλον. Ερευνήστε βαθύτερα μια κατάσταση, που εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζει τόσο σημαντική καθώς και τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Ζωδια Τοξοτης

Ανταλλάσσετε διαρκώς μηνύματα στο διαδίκτυο ή φλερτάρετε συνέχεια όταν συναντιέστε; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο – ή ίσως να σταματήσετε να χάνετε το χρόνο σας.

Ζωδια Αιγοκερως

Η απάντηση στο σημερινό ερωτικό αίνιγμα περιλαμβάνει το να χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν μπορείτε την συναισθηματική σας ευφυΐα και όχι την αναλυτική σας σκέψη. Κάποιος στενός σας φίλος μπορεί να σας βοηθήσει να διακρίνετε τι είναι περισσότερο σημαντικό – που είναι το κλειδί για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος

Σκεφτείτε με τον πλέον ασυμβίβαστο τρόπο τώρα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και τις πιο ταπεινές περιστάσεις να μοιάζουν σέξι αν απλά αποφασίσετε να εφαρμόσετε την παντοδύναμη φαντασία σας.

Ζωδια Ιχθυες

Εάν στείλετε κάποιο ερωτικό μήνυμα σήμερα, κάντε το λίγο διφορούμενο – αλλά μόνο για λίγο! Είναι καλύτερο να αφήνετε υπονοούμενα από το να δίνετε λεπτομερή αναφορά , και οι δημιουργικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να κατασκευάσετε κάτι πραγματικά συναρπαστικό.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66